Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Biglady.se
En blogg för dig som gillar mulliga kramgoa kvinnor. I bloggen lägger jag bland annat upp text och bild/film på min och sambons sexliv. Min "fetisch" är nog att testa det mesta som sexleksaker. Allt från vanliga dildos till ätbara saker så som jordgubbar eller varför inte ett äpple :). Man upplever så många olika känslor om man vågar testa lite. Välkomna in och ta ett kik på min sida.:)Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (33 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-06-22 - Trevlig Midsommar! ?
Oj vad länge sedan det var som jag bloggade nu. Ganska så typiskt när man går ut så intensivt som jag gjorde :). Tillslut så blir det tomt i lagret så att säga. Det känns som att jag har gjort …..

2017-05-18 - Snart så...
Ja snart är det dags för lemmeltåget av nakna män och kvinnor, att i gassande solsken påbörja sin färd genom grönskande fält och myggrik skog för att ta sig ett svalkande dopp i det böljande blå!..

2017-04-06 - Jag o nylon!
Haha… Alltså, det funkar inte! Jag kan omöjligt ta på mig ett par nylonstrumpor utan att göra hål i dem. Jag bökar och har mig för att få detta tunna tyg på plats runt mina mulliga ben och lår,..

2017-04-03 - April april...
Klarade ni er undan en blåsning i lördags? Jag gick inte på något iallafall… vad jag vet! ? Men jag hittade många roliga aprilskämt i diverse tidningar. Det är alltid kul att se vad tidningarna..

2017-04-01 - Tofs
Så… vad tycks om min nya tofs? Tät och fin, eller hur? ?

2017-03-27 - Törstig?
Haha… Jag tittade på Grace än Frankie, en serie på Netflix, när denna något udda drickfontän dök upp i bild! *Skratt* Jag var bara tvungen att backa, pausa, och ta en bild på den ??

2017-03-24 - Test av dildo från Nomi Tang!
Denna gång skickade Pleasuredome en dildo från Nomi Tang till mig. Närmare bestämt Nomi Tang infiniti, och redan när jag såg kartongen kände jag på mig att det här är en bra kvalitets-dildo. Skulle..

2017-03-23 - Skriva skriva...
Tänkte bara tala om att recensionen är på G, och under tiden får ni hålla tillgodo med ett par tuttar ?

2017-03-16 - Ny leksak
Idag hämtade jag ut min nya leksak från Pleasuredome ? Jag hoppas därför på en helg där allt klaffar, så det finns tid och ork för en rejäl provkörning ? Vad det är för en leksak, samt lite bilder och..

2017-03-14 - Slush-rörs-film
Film: SlushrörAntal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter