Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

En flickas bekännelse
Då gamla bloggen lades ner så har vi nu besyämt oss för att starta en by blogg.
Här kommer de skrivas mycket om sex! Och nya uppleverser inom Bdsm och det utlovas mycket härliga bilder.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (17 röster)

Kommentarer

Anders  2016-04-07 18:52:07
Vad roligt att lilla flickan är tillbaka.
Min kuk blir så hård av dina inlägg
Karlsson   2015-11-23 21:09:56
Välskriven och härlig blogg!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-27 - God morgon
Jag ligger just nu i sängen och har precis vaknat. tänker nog ligga kvar i sängen ett tag till. Jag måste få skriva av mig angående en sak. Något som jag har börjat fundera på och som tänder mig..

2018-05-19 - Lördag
Hej mina sötnosar. Just nu sitter jag i bilen med han och är påväg mot okänd destination. Han har bara sagt åt mig att packa kläder, smink osv och att vi ska åka bort över lör-sön. Och att jag skulle..

2018-05-07 - Nu är det sommar.
Jag sitter ute på balkongen och njuter av den härliga varma natten. Med ett glas rosé och mina egna tankar mår jag ganska bra. Nu när värmen äntligen har kommit, kan man ta av sig lite kläder. I..

2018-05-04 - G-spot Wand i glas
Nu hade jag tänkt recensera g-spot Wanden, som jag lovat er. Ja, vart ska jag börja. Materialet är så klart av glas och jag som aldrig har testat något av glas blev positivt överraskad. Att känna det..

2018-05-02 - Förbättra ditt sexliv?
Jag har fått en del Mail och kommentarer från både kvinnliga och manliga läsare om hur dem kan få ett bättre sexliv. Jag har inte alltid haft bra sexliv, men när jag lärde mig att allt handlar inte..

2018-04-28 - Man kan aldrig få för mycket leksaker.
I samarbete med Buttplug24 Hej! Som du ser i rubriken så kommer detta inlägget handla om leksaker i olika former. Något som jag har en särskild hatkärlek för är analpluggar. De känns lite när man för..

2018-04-21 - En perfekt fredag.
Som rubriken lyder, hade jag en perfekt fredag. Fixa lite i hemmet, städa och tvätta. Vardagssysslor som tyvärr måste göras. Men man kan göra vardagssaker lite roligare. Jag svansade runt naken här..

2018-04-21 - En perfekt dag för att
Ligga i en solstol med musik i bakgrunden och bara njuta. Hade mer än gärna legat här helt naken och låta solstrålarna smeka min nakna hud. Tyvärr ser grannen allt jag gör här på tomten. Men Vem vet,..

2018-04-20 - Uppdatering av bloggen
Eftersom jag har bestämt mig för att återuppta bloggandet igen, vill jag göra om bloggen lite. Hoppas ni har förståelse över att bloggen kan se lite konstig ut just nu. Men eftersom jag inte är så..

2018-04-19 - Tiden går fort när man har roligt.
Hej mina sötnosar! Som rubriken lyder så har tiden gått otroligt fort och jag har ärligt talat inte ”haft tid” med bloggen. Men nu när våren är på ingång känner jag att jag har..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
65 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter