Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

En mammas hemlighet
En mammas hemlighet vill uttrycka fantasier, tidigare upplevelser och bilder från det gömda vardagliga livet.
Jag är undergiven men kräver disciplin, en hård hand och troligtvis ett koppel, jag kommer aldrig vara den "fina" flickan utan ger motstånd på alla sätt. Älskar snygga underkläder och köper ofta nya sexleksaker även fast jag har mina favoriter.
För mig är inte sex och partnerskap ett måste, jag älskar att träffa nya människor, uppleva spänningen och utforska mig själv och andra men mitt hjärta och själ tillhör min man. Dock är vi inte på samma nivå så denna blogg är ett gemensamt alternativ för att blotta mig själv....
Dock kommer det ske anonymt med respekt för mina tre barn och man, har fått nyckeln till frihet och frihet under ansvar.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-09-22 - Tyvärr
Tyvärr blev tågen inställda så vårt sällskap kunde inte ta sig till Göteborg, därav har jag inget nytt att berätta ? Vi hoppas på att snart få till ett möte igen för jag tror faktiskt att detta par..

2018-09-20 - Mot göteborg
Nu tar jag helg och laddar upp för en trevlig helg i Göteborg!

2018-09-15 - Det enkla kan bli bra
Haft en fruktansvärd vecka och lusten har uteblivit men igår firades helgen äntligen  in. Med enkla medel kan bli det bra. Jag hatar och älskar att ligga naken över en mans knä, känna hans händer..

2018-09-08 - Nya möjligheter
I veckan fick jag/vi möjligheten att ingå samarbete med vuxentoys Har ju tidigare recenserat lite leksaker ifrån företaget men nu har jag även provfilmat och tanken är filmen ska upp på deras hemsida...

2018-09-03 - Småbarnslivet hinner ifatt
Ny vecka med nya utmaningar! Varit alldeles för lite av sex men den som väntar på något gott… ! (Får nog vänta tills barnen är tonåringar, ibland blir det helt enkelt inte tillfälle ?)

2018-08-28 - God morgon sunshine
Man kan ju undra vad grannarna tänker när jag vinkar hejdå i nattlinnet. Ledig dag idag och då fick det bli så… nu ska frukosten intagas i lugn o ro framför brasan.

2018-08-25 - Födelsedagsbarnet uppvaktas
Denna helgen firas jag i dagarna tre… maken har hittills firat mig ordentligt. Ny leksak fick jag igår och den höll oss vakna länge. Idag bli är det kalas för släkten med utlovad present även..

2018-08-18 - Leka med kejdor
Det kalla stålet mot min kropp, klämmorna klämmer och särar mina läppar och blottar mig när maken leker med sina fingrar. Hela jag skälver när orgasmen närmar sig samtidigt som smärtan blir allt värre..

2018-08-13 - Ofrivilligt uppehåll...
Blev ett ofrivilligt uppehåll men nu är jag tillbaka! Har blivit lite islekar i sommarvärmen, älskar att suga maken medan isbitar smälter i munnen. Och han verkar inte protestera utan ryser av..

2018-08-04 - En bättre lördag
Sammanfattar en härlig lördag! Fantastiskt, började i sovrummet redan i morse med en liten film inspelning. Tyvärr går det inte att lägga upp videosnuttar (tror mig maken har försökt för han gillade..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
65 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter