Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

En mammas hemlighet
En mammas hemlighet vill uttrycka fantasier, tidigare upplevelser och bilder från det gömda vardagliga livet.
Jag är undergiven men kräver disciplin, en hård hand och troligtvis ett koppel, jag kommer aldrig vara den "fina" flickan utan ger motstånd på alla sätt. Älskar snygga underkläder och köper ofta nya sexleksaker även fast jag har mina favoriter.
För mig är inte sex och partnerskap ett måste, jag älskar att träffa nya människor, uppleva spänningen och utforska mig själv och andra men mitt hjärta och själ tillhör min man. Dock är vi inte på samma nivå så denna blogg är ett gemensamt alternativ för att blotta mig själv....
Dock kommer det ske anonymt med respekt för mina tre barn och man, har fått nyckeln till frihet och frihet under ansvar.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-11-21 - Paus :(
En lång ofrivillig paus har det blivit och kommer troligvis fortsätta vara tyst. På grund av sjukdom i familjen finner vi ingen anledning att lägga fokus på bloggen. Men hoppas på ett återseende ? Ta..

2018-10-28 - Äntligen!
Ett lååångt uppehåll har det varit här på sista tiden. Lika länge har sexlusten varit frånvarande, vilket är ännu värre ? Men ibland kommer livet emellan. Men idag nu på morgonkvisten, tändes ett..

2018-10-13 - Trött lördag morgon
Barnen har varit uppe sen flera timmar, men jag vill verkligen inte stiga upp! Ligger här ensam i sängen efter att vaknat våt av en härlig sexdröm.

2018-10-07 - Fistad
Ibland är jag inte på humör… Men det kan bli otroligt bra ändå. Är dock inte svår övertalad när det gäller sex om man trycker på rätt knappar. Igår efter lite mys med lyxmiddag och vin slutade..

2018-10-04 - Idag känner jag mig vild
Imorse när jag vaknade så vakna jag med ett pirr i hela mig. Vaknar och känner mig vild, hade jag inte haft man o barn hade jag letat upp första bästa man för lite spänning. Känslan när man stiger på..

2018-09-28 - Nu åkte allt... ?
Sällan jag rakar allt, känns bäst för både min egen skull men även för barnens skull att spara en liten tofs. Men idag kände jag att maken ville något annat och jag kände mig (ursäkta uttrycket)..

2018-09-22 - Tyvärr
Tyvärr blev tågen inställda så vårt sällskap kunde inte ta sig till Göteborg, därav har jag inget nytt att berätta ? Vi hoppas på att snart få till ett möte igen för jag tror faktiskt att detta par..

2018-09-20 - Mot göteborg
Nu tar jag helg och laddar upp för en trevlig helg i Göteborg!

2018-09-15 - Det enkla kan bli bra
Haft en fruktansvärd vecka och lusten har uteblivit men igår firades helgen äntligen  in. Med enkla medel kan bli det bra. Jag hatar och älskar att ligga naken över en mans knä, känna hans händer..

2018-09-08 - Nya möjligheter
I veckan fick jag/vi möjligheten att ingå samarbete med vuxentoys Har ju tidigare recenserat lite leksaker ifrån företaget men nu har jag även provfilmat och tanken är filmen ska upp på deras hemsida...Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
72 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter