Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

En mammas hemlighet
En mammas hemlighet vill uttrycka fantasier, tidigare upplevelser och bilder från det gömda vardagliga livet.
Jag är undergiven men kräver disciplin, en hård hand och troligtvis ett koppel, jag kommer aldrig vara den "fina" flickan utan ger motstånd på alla sätt. Älskar snygga underkläder och köper ofta nya sexleksaker även fast jag har mina favoriter.
För mig är inte sex och partnerskap ett måste, jag älskar att träffa nya människor, uppleva spänningen och utforska mig själv och andra men mitt hjärta och själ tillhör min man. Dock är vi inte på samma nivå så denna blogg är ett gemensamt alternativ för att blotta mig själv....
Dock kommer det ske anonymt med respekt för mina tre barn och man, har fått nyckeln till frihet och frihet under ansvar.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-07-16 - Ta jobb som blottare?
Godmorgon En härlig start på veckan, tror jag ska byta karriär. Ska ta jobb som blottare, vad tror ni om det?   Maken såg genast sin chans och fick en avsugning. En bättre start på veckan med..

2018-07-14 - Lycka
Idag har jag blivit använd i alla hål. Älskar att få somna med känslan av att ha blivit ordentligt utnyttjad. Först grundligt suga maken för att sedan svanka för honom. Sakta lekte han med staven och..

2018-07-12 - Sugen!
Ny tränad, ny duschad och ny rakad, hade varit underbart med lite kuk nu… Men ack maken sover så jag håller tummarna för fredagsmys istället…

2018-07-08 - Sex vid sjön
Än en gång, naturen har en grym effekt på sexlivet. Dock är det svårt att komma till mycket folk på liten yta, men inatt när många sov passade vi på ett härligt dopp i sjön med allt vad det..

2018-07-05 - Mer glas
Har fått lite frågor om senaste inlägget  och dildon som jag testade i det senaste inlägget kan man bland annat hitta här https://www.vuxentoys.se/sexleksaker/ Den är helt magiskt just för att komma..

2018-07-03 - Glas
Älskar att köpa nya leksaker, blir som ett barn på julafton, som väl var behövde jag inte vänta allt för länge för vuxentoys har grymt snabb leverans! https://www.vuxentoys.se Denna gången blev det en..

2018-06-27 - ?
Har inte mycket att skriva, bara Njuter av solen!  

2018-06-26 - Ser rött
Midsommarafton har varit och snart är min semestervecka över. Men ett litet tag till får jag njuta av ledighet och nagellack innan det är dax för jobb igen.      

2018-06-21 - Gamla minnen
När jag skrev om mitt första möte med henne så fick det positiva reaktioner så jag tänker dela med mig av andra minnen, detta utspelas dock enbart med honom, som var något irriterad på söta lilla..

2018-06-17 - Oj då..
Efter den dagliga promenaden idag så kom jag hem fundersam… Förstod inte varför bilarna tog sån hänsyn idag. Tills jag insåg vad jag haft på mig, korta shorts, vit linne, ingen bh och ösregn. ?..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
65 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter