Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

En mammas hemlighet
En mammas hemlighet vill uttrycka fantasier, tidigare upplevelser och bilder från det gömda vardagliga livet.
Jag är undergiven men kräver disciplin, en hård hand och troligtvis ett koppel, jag kommer aldrig vara den "fina" flickan utan ger motstånd på alla sätt. Älskar snygga underkläder och köper ofta nya sexleksaker även fast jag har mina favoriter.
För mig är inte sex och partnerskap ett måste, jag älskar att träffa nya människor, uppleva spänningen och utforska mig själv och andra men mitt hjärta och själ tillhör min man. Dock är vi inte på samma nivå så denna blogg är ett gemensamt alternativ för att blotta mig själv....
Dock kommer det ske anonymt med respekt för mina tre barn och man, har fått nyckeln till frihet och frihet under ansvar.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-26 - On the road
Måste rasta barnen och mig själv idag, solen skiner men det är inte lika varmt idag som tidigare men kände mig tvungen att besöka stranden. Den korta strandklänningen åkte på, givetvis troslös… ..

2018-05-24 - Försöker jobba
Idag arbetar jag hemifrån med riskanalys och förbättringsarbete, behöver jag säga att det är svårt att fokusera? Kanske var dumt att sätta sig i solen för att jobba när jag vet vad det väcker för..

2018-05-23 - Två krokar i taket
Med två krokar i taket kommer man långt… ? Maken har monterat två krokar i taket utan min vetskap, har länge tänkt att när vi väl ska byta sovrum så ska det upp flera krokar i taket, det krävs..

2018-05-22 - godmorgon
Ny dag, nya möjligheter…  

2018-05-19 - fortsättningen på första mötet med henne
Efter lite önskemål så ska jag försöka mig på att skriva fortsättningen på mitt första möte med henne… Här är första delen: http://sexblogg.org/enmammashemlighet/mitt-forsta-mote-med-henne/  ..

2018-05-17 - Solen väcker lusten
Att få ligga i gräset och sola är något jag gärna unnar mig. Det blir dock mer sällan nuförtiden, känns inte helt ok att utsätta barnens kompisar för detta. Men idag har jag dock njutit i solen på..

2018-05-14 - Alltid redo...
Älskar känslan av att vara ny knullad… så härligt… gäller att vara redo vilket i och för sig inte är så svårt… det svåra är ju att få till det. Troslös under klänningen gör det..

2018-05-12 - Underbar lördag morgon
Morgonstunden är intensiv, är oftast själv med barnen under vardagarna och ligger gärna och drar mig i sängen alldeles för länge. Ett sätt för att vakna till är helt enkelt att leka med mig själv och..

2018-05-10 - Mitt första möte med henne...
Har ju tidigare skrivit om att jag varit med många olika typer av människor, det finns en person som etsat sig fast lite extra… en alldeles speciell person, inspektörskan… Mitt första möte..

2018-05-08 - Godmorgon
Önskar er en trevlig dag i solen!Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
65 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter