Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Hasse och Anna
Vår blogg berättar om vårt sex, och resonerar ibland om olika sex-relaterade saker. I vårt sex ingår en del bondage och smisk, lätt dominans, ganska mycket leksaker, mycket kärlek, och en väldans massa orgasmer.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (50 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-06-19 - Recension av Mini Wanachi Massager
En tid sedan bad jag om att få prova en Mini Wanachi Massager från Sexleksaker Outlet. En av otroligt många leksaker de har där. Det här ser ju ut som en wand, men den är mycket mindre, och den är..

2018-05-15 - Fel sorts knut
Jag skriver då och då om knutar, och nämner ibland att jag ser bilder där man inte använt så bra knutar. Så nu när jag ramlade över en i övrigt trevlig bild tänkte jag visa den som ett bra exempel..

2018-05-04 - Helgen är räddad
Inser efter att jag hittade några bilder att vi ännu har en del kvar att prova – även om vissa kanske känns väl akrobatiska för oss. De med grönt kryss är redan avklarade, alltså. ? /Hasse..

2018-04-18 - Ridspöt igen
Detta inlägg handlar om sex. Igår kväll satte jag mig på Anna där hon låg på rygg, och vi småpratade lite, jag smekte hennes bröst, och hon klappade om min bästa vän lite förstrött. Jag klämde på..

2018-03-29 - Något jag tipsat om flera gånger
Detta inlägg handlar om sex. Jag har vid ett antal tillfällen, både här och på andra ställen, tipsat om att dra tjejens klitoriskappa (eller snarare ”alltihop”) uppåt mot magen, för att..

2017-12-27 - Äkta eller inte äkta - bröst
Jag vet att jag har skrivit om det förr, men jag gör det igen. Jag undrar hur stor del av befolkningen som tycker att silikonbröst är fina, när de är av varianten att det tydligt syns att de inte är..

2017-11-22 - Analsex och BDSM
Detta inlägg handlar om sex – rätt uppenbart av rubriken, ja. Det har varit en tråd på Familjeliv under ett par dagar, en man – tror jag – som undrar om alla har analsex och håller..

2017-10-12 - Annorlunda bröstbondage
Detta inlägg handlar om sex. Jag binder då och då Annas bröst, sådär att man lindar rep om dem nära kroppen, så de blir spända. Anna tycker om känslan i dem när de blir så.  Jag brukar då alltid binda..

2017-10-03 - Nya läsare
Jag har fått lite mer trafik här den senaste tiden, och det är ju alltid kul. Välkomna hit! Jag tänkte bara nämna att man till höger kan välja mellan en hel del olika kategorier, om man är mer..

2017-10-02 - Blandade bilder - skumt
Detta inlägg handlar om sex. Jag tittar en del på bilder på Flickr och andra ställen, och något jag ramlar över ibland, och tycker är extremt skumt, det är att någon person har nakenbilder, eller ren..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
65 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter