Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Hasse och Anna
Vår blogg berättar om vårt sex, och resonerar ibland om olika sex-relaterade saker. I vårt sex ingår en del bondage och smisk, lätt dominans, ganska mycket leksaker, mycket kärlek, och en väldans massa orgasmer.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (52 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-17 - Koppling mellan dildo och att vara bög
En man som skrivit på ett sex-forum har hittat en dildo i sin 18-årige sons rum. Och nu undrar pappan om sonen är bög. Alltså, jag bli alldeles matt! Varför i hela friden gör man överhuvudtaget den..

2018-08-14 - Rengöring av leksaker
Detta inlägg handlar om sex. Jag har tänkt på det här med rengöring av sexleksaker många gånger. Det ena efter det andra speciella medlet rekommenderas, på alla möjliga siter på nätet. Men, alltså..

2018-08-08 - Ovanligt bra
Detta inlägg handlar om sex. När vi hade sex senast, dagen innan, hade jag helt sonika lagt mig på sängen, och tagit fram olivolja, papper och handdukar, och satt på en kukring runt min pung, och när..

2018-07-03 - Lite nya sensationer
Detta inlägg handlar om sex. Vi har kommit ifrån smiskandet lite, trots att det alltid uppskattas mycket. Allt går i vågor. Men vi hade fått den nya leksaken från Sexleksaker Outlet, vår lilla..

2018-07-02 - Söndag kväll
Detta inlägg handlar om sex. Jag var lite seg efter fotbollstittande, men ville ändå att vi skulle ha sex innan vi somnade. Jag sa till Anna i soffan ”Nu får vi inte se mer, vi måste ju hinna..

2018-06-19 - Recension av Mini Wanachi Massager
En tid sedan bad jag om att få prova en Mini Wanachi Massager från Sexleksaker Outlet. En av otroligt många leksaker de har där. Det här ser ju ut som en wand, men den är mycket mindre, och den är..

2018-05-15 - Fel sorts knut
Jag skriver då och då om knutar, och nämner ibland att jag ser bilder där man inte använt så bra knutar. Så nu när jag ramlade över en i övrigt trevlig bild tänkte jag visa den som ett bra exempel..

2018-05-04 - Helgen är räddad
Inser efter att jag hittade några bilder att vi ännu har en del kvar att prova – även om vissa kanske känns väl akrobatiska för oss. De med grönt kryss är redan avklarade, alltså. ? /Hasse..

2018-04-18 - Ridspöt igen
Detta inlägg handlar om sex. Igår kväll satte jag mig på Anna där hon låg på rygg, och vi småpratade lite, jag smekte hennes bröst, och hon klappade om min bästa vän lite förstrött. Jag klämde på..

2018-03-29 - Något jag tipsat om flera gånger
Detta inlägg handlar om sex. Jag har vid ett antal tillfällen, både här och på andra ställen, tipsat om att dra tjejens klitoriskappa (eller snarare ”alltihop”) uppåt mot magen, för att..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
65 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter