Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Hasse och Anna
Vår blogg berättar om vårt sex, och resonerar ibland om olika sex-relaterade saker. I vårt sex ingår en del bondage och smisk, lätt dominans, ganska mycket leksaker, mycket kärlek, och en väldans massa orgasmer.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (57 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-03-17 - Jag har provat ännu fler ringar
Detta inlägg handlar om sex. Jag har ju testat en hel del olika kuk-ringar, och skrivit om det, men jag har inte skrivit om dessa ännu. Jag köpte en tid sedan två olika tre-pack av ringar från Sinful...

2019-03-16 - Ytterligare ett test: Satisfyer - Partner,..
För några veckor sedan blev vi kontaktade av   där de undrade om vi hade lust att prova en ”Satisfyer – Partner, Multifun 1”, som de hade några provexemplar av, och vi svarade..

2019-03-03 - Recension av penisringar i metall, modell bredare
Jag har fortsatt att prova olika varianter av penisringar, och några veckor sedan fick jag hem mina första helt hårda, nämligen två olika storlekar av denna sort, från Sexleksakeroutlet.   Det..

2019-02-04 - Söndagseftermiddag
Detta inlägg handlar om sex. Igår, på söndagen, var Anna upptagen i vårt hobbyrum, medan jag satt i vardagsrummet framför datorn. Jag började bli kåt – och ja, jag får erkänna att jag blir det..

2018-12-11 - En trivsam dag
Detta inlägg handlar om sex Vår Magic Wand är ju helt fantastisk, och används lite då och då, på lite olika sätt. Som förspel ibland, och som soloverktyg ibland, och som en extra touch ibland. Men för..

2018-12-11 - Svindlande siffror
Vi har ju en del bilder på Flickr, och i och med att de ändrat sina regler, är jag sedan en vecka PRO-medlem, och får därmed mer statistik än tidigare. Förut har jag kunnat se hur många Views ett foto..

2018-12-04 - tumblr förbjuder naket/porr
Jag fick nyss höra talas om att tumblr kommer förbjuda porr/naken-bilder från den 17:e december. Det var synnerligen tråkigt, måste jag säga, det har varit en helt outtömlig källa för intressanta..

2018-11-27 - Bröstsmycken
För extremt länge sedan (känns det som) köpte vi ett bröstsmycke till Anna. Det har vi använt en hel del, och då, på den tiden, fanns det att köpa lite här och där, och det fanns flera varianter..

2018-11-05 - Första testet med strapon
Detta inlägg handlar om sex. Jag har ju redan skrivit om att vi provat en strapon, men inte så mycket om hur. Jag tänkte att det kunde få komma i ett eget inlägg. Nämligen detta. Det var väl som så..

2018-11-04 - Recension av strap-on
Detta inlägg handlar om sex. En tid sedan fick vi en leksak som jag ville prova, från Man får ju inte tro att de bara har leksaker inom BDSM-sfären, bara för namnet, de har alla möjliga..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter