Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Hasse och Anna
Vår blogg berättar om vårt sex, och resonerar ibland om olika sex-relaterade saker. I vårt sex ingår en del bondage och smisk, lätt dominans, ganska mycket leksaker, mycket kärlek, och en väldans massa orgasmer.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (50 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-27 - Äkta eller inte äkta - bröst
Jag vet att jag har skrivit om det förr, men jag gör det igen. Jag undrar hur stor del av befolkningen som tycker att silikonbröst är fina, när de är av varianten att det tydligt syns att de inte är..

2017-11-22 - Analsex och BDSM
Detta inlägg handlar om sex – rätt uppenbart av rubriken, ja. Det har varit en tråd på Familjeliv under ett par dagar, en man – tror jag – som undrar om alla har analsex och håller..

2017-10-12 - Annorlunda bröstbondage
Detta inlägg handlar om sex. Jag binder då och då Annas bröst, sådär att man lindar rep om dem nära kroppen, så de blir spända. Anna tycker om känslan i dem när de blir så.  Jag brukar då alltid binda..

2017-10-03 - Nya läsare
Jag har fått lite mer trafik här den senaste tiden, och det är ju alltid kul. Välkomna hit! Jag tänkte bara nämna att man till höger kan välja mellan en hel del olika kategorier, om man är mer..

2017-10-02 - Blandade bilder - skumt
Detta inlägg handlar om sex. Jag tittar en del på bilder på Flickr och andra ställen, och något jag ramlar över ibland, och tycker är extremt skumt, det är att någon person har nakenbilder, eller ren..

2017-09-20 - Bloggarna dör ut
Så har det ju varit länge, att det finns färre och färre bloggar. Allra helst sexbloggar, kanske (fast jag har egentligen noll koll på andra bloggar). Tänk för sådär tio år sedan, eller mer, då det..

2017-09-18 - Ring kring organet
Detta inlägg handlar om sex. Jag har en längre tid ganska ofta använt en kukring. Dels är jag inte 20 år längre, och dels håller jag ofta på och pysslar med Anna, och kombinationen av detta gör att..

2017-09-16 - Test av "colours Pleasures Large Black Dildo - 25..
Vi har nu vid ett par tillfällen testat en dildo från SEXLEKSAKER OUTLET, nämligen en svart med sugkopp.             Det här är ganska stor dildo, penetrerbar längd från..

2017-08-04 - Sommaren som varit
Detta inlägg handlar om sex. Ja, än så länge är ju inte sommaren slut, men nog är det sista semesterdagen idag allt. En helg kvar, sen är allt som vanligt igen. ”Slit o släp, bara slit o..

2017-01-30 - Igår kväll
Detta inlägg handlar om sex Igår kväll när Anna kom in i sovrummet låg jag naken på rygg och väntade på henne. Hon lade sig ovanpå mig, och vi kysste varandra mjukt och långsamt, våra tungor rörde..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
63 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter