Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Hasse och Anna
Vår blogg berättar om vårt sex, och resonerar ibland om olika sex-relaterade saker. I vårt sex ingår en del bondage och smisk, lätt dominans, ganska mycket leksaker, mycket kärlek, och en väldans massa orgasmer.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (55 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-04 - Söndagseftermiddag
Detta inlägg handlar om sex. Igår, på söndagen, var Anna upptagen i vårt hobbyrum, medan jag satt i vardagsrummet framför datorn. Jag började bli kåt – och ja, jag får erkänna att jag blir det..

2018-12-11 - En trivsam dag
Detta inlägg handlar om sex Vår Magic Wand är ju helt fantastisk, och används lite då och då, på lite olika sätt. Som förspel ibland, och som soloverktyg ibland, och som en extra touch ibland. Men för..

2018-12-11 - Svindlande siffror
Vi har ju en del bilder på Flickr, och i och med att de ändrat sina regler, är jag sedan en vecka PRO-medlem, och får därmed mer statistik än tidigare. Förut har jag kunnat se hur många Views ett foto..

2018-12-04 - tumblr förbjuder naket/porr
Jag fick nyss höra talas om att tumblr kommer förbjuda porr/naken-bilder från den 17:e december. Det var synnerligen tråkigt, måste jag säga, det har varit en helt outtömlig källa för intressanta..

2018-11-27 - Bröstsmycken
För extremt länge sedan (känns det som) köpte vi ett bröstsmycke till Anna. Det har vi använt en hel del, och då, på den tiden, fanns det att köpa lite här och där, och det fanns flera varianter..

2018-11-05 - Första testet med strapon
Detta inlägg handlar om sex. Jag har ju redan skrivit om att vi provat en strapon, men inte så mycket om hur. Jag tänkte att det kunde få komma i ett eget inlägg. Nämligen detta. Det var väl som så..

2018-11-04 - Recension av strap-on
Detta inlägg handlar om sex. En tid sedan fick vi en leksak som jag ville prova, från Man får ju inte tro att de bara har leksaker inom BDSM-sfären, bara för namnet, de har alla möjliga..

2018-10-24 - Recension av penisringar
Detta inlägg handlar om sex. Jag köpte några olika penisringar före sommaren, efter att jag hade testat en del med hårsnoddar. Jag tycker fortfarande att hårsnoddarna är bäst, utom om jag vill ha..

2018-10-15 - Recension av Mystim Rodeo Robin
Detta inlägg handlar om sex. En tid sedan fick jag ett paket från    …med en sån här i:   Det här är ju en grej för killar, att använda tillsammans med en TENS-apparat. Jag har ju..

2018-10-14 - Lite om analsex
Ja, detta inlägg handlar uppenbarligen om sex! Jag har nog skrivit om detta förut. Jag ser då och då på tex Familjeliv att folk tvärsäkert uttrycker att saker är omöjliga, eller inte existerar, osv...Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
68 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter