Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Hotwife och vardag
En blogg om min resa som blivande ”Hotwife” En gift fri kvinnas sexuella utsvävningar blandat med funderingar om detta liv. Pusslet med sex, familj och vardagsbestyr.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-05-23 - MFF & partnerbyte nya fantasier...
Hej! Igår tittade vi på en serie, alldeles vanlig serie, där det var ett par som hade sex med en tjej. På den senaste tiden har vi pratat om detta, jag och mannen, och det har känts helt okej! I..

2019-05-20 - Mycket snack :)
Hemma igen efter minisemestern. Blir ju väldigt sällan som man tänkt sig dock, men vi har alltid kul jag och min man. Vi hade en annons på BC där vi sökte män till vår Tallinnresa. Givetvis fick vi..

2019-05-13 - Hur viktigt är sexet i ett förhållande?
Hej! Semester denna vecka, mycket nytta och ännu mera skoj och bus. På onsdag åker jag och mannen till Tallinn för att njuta av egentid, varandra och förhoppningsvis andra män ? I nuläget sitter jag i..

2019-05-08 - Allt är inte guld som glimmar.
Hej!! Vi pratar väldigt mycket, jag och maken, om vårat sexliv och vad vi vill ha ut av det. Det är en pågående förändring, förbättring och utveckling. Vi vill utvecklas sexuellt och känslomässigt med..

2019-05-06 - Motellslampa
Hej hej!! Idag har varit en av de bästa dagarna någonsin. När det gäller trekanter tillsammans med min man. Helt suverän träff har vi haft. För snart ett år sedan hade vi en rolig och väldigt sexig..

2019-05-01 - Vad gillar du för sex?
Vad gillar du för sex? Är en fråga jag ofta får och som jag även ställer. Jag har märkt att det är en väldigt svår fråga och väldigt individuell från dag till dag. Om någon skriver att de är inne på..

2019-04-30 - Valborg
Så är äntligen den tråkiga perioden slut för denna månaden ? Genast börjar tankar och fantasier och vissa planer att röra sig i huvudet. Min man skämtade lite häromdagen när vi kolla på tv och en..

2019-04-24 - Obey your husband...
Satt på ett möte när smset kom från min kära make: ”Idag är det onsdag, jag kräver en kall öl och avsugning. Du kan även få sätta dig på min hårda kuk med din våta fitta om du vill.” Ja,..

2019-04-23 - Viss irritation
Känner mig lite irriterad nu. Känner mig stressad och tråkig. Inte alls kåt, sexig eller rolig. Blir trött på bc. Trött på Mail på bc som frågar om vi ska ses idag? Om vi vill ha trekant med henne..

2019-04-18 - Att blanda olika liv
Det är det bästa tycker jag. Som när jag storhandlar till familjen och samtidigt planerar snuskiga träffar med andra män… det är en extremt häftig känsla. Jag känner mig väldigt sexig och åtrådd..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter