Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Hotwife och vardag
En blogg om min resa som blivande ”Hotwife” En gift fri kvinnas sexuella utsvävningar blandat med funderingar om detta liv. Pusslet med sex, familj och vardagsbestyr.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-30 - Milfhunter och lammkött
Hej! Idag fick jag sms från mitt lammkött. Jag har skrivit om honom tidigare, han vars telefon jag skrev in mitt nummer i och döpte mig till Milf. Han frågade lite oskyldigt om jag kunde köra hem..

2019-06-21 - Glad midsommar
Idag har jag jobbat. Kollegan brukar inte jobba samma skift som mig men idag hände det. Vi brukar flirta med varandra ganska mycket och idag med. Han ville att jag skulle följa med hem efter jobbet,..

2019-06-19 - Överraskning till mannen.
Hej! Känner att lusten och tanken på det förbjudna eggar mig enormt just nu. Det jag är mest sugen på just nu är att bara kontakta någon och bestämma att vi ska ses. Istället för att åka hem efter..

2019-06-14 - Tiden går...
Hej! Från att vara inne i ett flow, där lust och tid funnits till att skriva här på bloggen, har jag tappat det lite granna. Jag och min man har det bra, men vi är tvungna att söka nya vägar. Vi har..

2019-05-28 - My way... or the highway
Godmorgon! När vi söker män är vi väldigt noga med hur de skriver till oss och vad de säger. Fel ord vid fel tillfälle har gjort att vi avslutat kommunikation, tackat för oss. Detta är när vi har gått..

2019-05-23 - MFF & partnerbyte nya fantasier...
Hej! Igår tittade vi på en serie, alldeles vanlig serie, där det var ett par som hade sex med en tjej. På den senaste tiden har vi pratat om detta, jag och mannen, och det har känts helt okej! I..

2019-05-20 - Mycket snack :)
Hemma igen efter minisemestern. Blir ju väldigt sällan som man tänkt sig dock, men vi har alltid kul jag och min man. Vi hade en annons på BC där vi sökte män till vår Tallinnresa. Givetvis fick vi..

2019-05-13 - Hur viktigt är sexet i ett förhållande?
Hej! Semester denna vecka, mycket nytta och ännu mera skoj och bus. På onsdag åker jag och mannen till Tallinn för att njuta av egentid, varandra och förhoppningsvis andra män ? I nuläget sitter jag i..

2019-05-08 - Allt är inte guld som glimmar.
Hej!! Vi pratar väldigt mycket, jag och maken, om vårat sexliv och vad vi vill ha ut av det. Det är en pågående förändring, förbättring och utveckling. Vi vill utvecklas sexuellt och känslomässigt med..

2019-05-06 - Motellslampa
Hej hej!! Idag har varit en av de bästa dagarna någonsin. När det gäller trekanter tillsammans med min man. Helt suverän träff har vi haft. För snart ett år sedan hade vi en rolig och väldigt sexig..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
72 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter