Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

invite2sex
Vi har provat mycket och nu vill vi prova att ha med en till tjej. Vi söker någon som älskar att ta och ge, både med mig och min fru. Skönt sex, inget annat. Om du (tjej) känner att du vill vara med tveka inte att kontakta oss. Vi är ett par som finns strax söder om Stockholm. Vi är runt 40 år, är föräldrar, gillar att resa och uppleva nya saker. Han är 175 cm lång bra tränad fin kropp med fast rumpa. Hon är 158 cm kvinnliga sköna former och mjuka härliga bröst.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-05-24 - Orgasm utomhus.
Hon skriver:Jag sitter i vår underbara berså och tar en kopp kaffe. Jag hör fåglar kvittra och grannarna på sin tomt. Jag kan inte låta bli. Handen glider ner under klänningen och hittar snabbt fram..

2019-05-20 - Sexiga röda underkläder som visar fittan och..
Hon skriver:Vi får frågor hela tiden om vi inte kan börja posta igen. Så vi tänker lägga ut något minst varje vecka i alla fall för att "pleasa" alla kåta, sugna, sexiga, härliga följare.  

2019-05-10 - Jag längtar efter hård kuk.
Vi har inte försvunnit helt. I väntan på att vi drar igång igen kommer det lite bilder då och då.

2019-04-03 - Gör en skön lösfitta. Del 2 (Video)
Han skriver:Jag testade två till olika sätt att göra en skön liten fitta till mig själv. Den ena kräver lite planering, den andra är en grym paniklösning. Se själva.Om du bestämmer dig för att prova..

2019-04-02 - Gör en skön lösfitta. Del 1 (Video)
Han skriver:OK... Det var första april i går. Det var inte helt sant att vi skulle få fittan och kuken avgjutna och sålda. Men det hade varit coolt...Näst bäst då? Om du vill variera dig när du runkar..

2019-04-01 - Plötsligt händer det! Ha sex med oss så ofta du..
Hon skriver:För ett tag sedan blev vi kontaktade av en stor tillverkare av sexleksaker. De hade följt vår blogg ett tag och erbjöd oss ett samarbete. För att gå rakt på sak vill de tillverka kopior på..

2019-03-31 - Oklippt film från testet med vår satisfyer..
Hon skriver:Det blir mycket mer filmat än det vi visar här på bloggen. Här är en del av det oklippta materialet från vårt test med Satisfyer Multifun från Lovebox.se

2019-03-30 - Test av Satisfyer Multifun (Video)
Han skriver:Det är alltid roligt att testa nya sexleksaker. Så när vi blev erbjudna att testa en Satisfyer Multifun från Lovebox.se tvekade vi inte att ge den en skön utvärdering (video längst..

2019-03-29 - Dubbla leksaker (Video)
Hon skriver:Det är alltid skönt att komma lite extra hårt när jag kåtat upp mig såhär.

2019-03-28 - 500.000+ visningar
Hej alla sköna följare.För någon dag sedan kom bloggen upp i över 500.000 sidvisningar sedan starten i slutet av 2017. Det är galet mycket mer än vi räknat med. Det har varit riktigt kul att skapa..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter