Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

invite2sex
Vi har provat mycket och nu vill vi prova att ha med en till tjej. Vi söker någon som älskar att ta och ge, både med mig och min fru. Skönt sex, inget annat. Om du (tjej) känner att du vill vara med tveka inte att kontakta oss. Vi är ett par som finns strax söder om Stockholm. Vi är runt 40 år, är föräldrar, gillar att resa och uppleva nya saker. Han är 175 cm lång bra tränad fin kropp med fast rumpa. Hon är 158 cm kvinnliga sköna former och mjuka härliga bröst.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (59 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-10-13 - Runkar och sprutar innan jag spricker (film)
Ni vet hur det är när man är så kåt att det finns risk att man sprutar bara av att tänka på något skönt. Det händer ibland även fast vi har sex ofta. Den här gången fick hennes trosor ta emot satsen..

2019-10-12 - Jag klär av mig i soffan (film)
Han ville att jag skulle ta av mig kläderna i soffan när vi satt och tittade på en serie på TV. Så självklart gjorde jag det. Han fick bara leka lite med mig, jag ville se klart serien. Efteråt..

2019-10-11 - Runka honom (film)
Han kommer aldrig att tacka nej till det här. En liten uppvärmning innan han får dyka ner och slicka mig mellan benen som ni såg i förra filmen.// Lynn

2019-10-10 - Slappa i sängen
Jag tar gärna fram kameran när vi är i sovrummet. Nu blev det två sköna bilder på min sköna fru.// Jack

2019-10-09 - God fitta att slicka (film)
Jag älskar smaken av hennes fitta. Den får gärna ha varit instängd i byxorna hela dagen och även nykissad (utan att hin torkat sig). Jag låter tungan gå från hennes mjuka venusberg ner till analen...

2019-10-08 - Jag gillar sexiga blanka underkläder.
Jag gillar känslan av det slinkiga tyget mot min kropp. Det får mig att känna mig extra sexig. Jack gillar det också. Att dra händerna över mig och känna mina bröst bli styva genom tyget.// Lynn

2019-10-07 - Jag får skön kuk efter jag lekt klart del 3 av 3..
Här kommer en till skön stund av när vi knullar. Jag kan bara inte få nog av sex och jag hoppas jag kan dela med mig till er med våra filmer.Dagens film innehåller inget kladdigt avslut som många av..

2019-10-05 - Sex i media
Jag hittade den här artikeln igår på svt.se om sexleksaker. Vi har ju massor av sköna leksaker som både jag och Jack använder tillsammans, på varandra och själva. Är du man/kvinna? Äger du..

2019-10-04 - Jag får skön kuk efter jag lekt klart del 2 av 3..
Han blir alltid extra hård när jag först låter honom spela in en film när jag till exempel leker med en dildo, strippar eller kanske kissar. Han får självklart bara titta på när han filmar mig. Det ni..

2019-10-02 - Jag får skön kuk efter jag lekt klart del 1 av 3..
Hon skriver:Ni såg filmerna där jag leker med min dubbeldildo. Det här är den sköna fortsättningen när Jack fyller mig med sin sköna kuk. Se filmen när jag leker själv här.Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter