Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

invite2sex
Vi har provat mycket och nu vill vi prova att ha med en till tjej. Vi söker någon som älskar att ta och ge, både med mig och min fru. Skönt sex, inget annat. Om du (tjej) känner att du vill vara med tveka inte att kontakta oss. Vi är ett par som finns strax söder om Stockholm. Vi är runt 40 år, är föräldrar, gillar att resa och uppleva nya saker. Han är 175 cm lång bra tränad fin kropp med fast rumpa. Hon är 158 cm kvinnliga sköna former och mjuka härliga bröst.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-07-18 - Skön lek innan hård sex.
Hon skriver:Det är sällan vi tar oss tid med långa förspel. Ofta är vi så sugna att vi går nästan rakt på. Men ibland så blir det lite "mys". Här är några bilder från nu i veckan när vi myste igång.

2019-07-07 - Sprutar hårt.
Han skriver:Jag kunde inte hålla mig tills min sköna fru kom hem. Loggade in på Tumblr när jag satt på toa. Bilder och filmer på skönt snusk fick igång mig så jag inte kunde sluta. Jag kom till..

2019-07-05 - Välkommen in till oss...
Han skriver:Vi läste för ett tag sedan i Expressen att flamingon varit en symbol för swingers under lång tid. Vi håller lite smått på att fixa till tomten på baksidan av huset nu i sommar och när..

2019-07-02 - Rosa drömmar om våt och het sex
Hon skriver:Jag drömmer ofta om sex, både på natten men och på dagarna. Jag kan försvinna in i en fantasi flera minuter på jobbet tills jag blir uppväckt av en kollega eller att telefonen..

2019-06-19 - Vår första trekant. Plötsligt var hon bara där...
Hon skriver:Bara för några dagar sedan hände det. Vi hittade en tjej som vi kunde njuta tillsammans med!!! Jag har skrivit ner hur det gick till som en novell. Varenda ord är sant, det är bara namnen..

2019-06-18 - Utmanande sommarklänning
Hon skriver:Hoppsan så det blev ;) Jag får många trevliga leenden och blickar både från killar och tjejer när jag går klädd såhär.

2019-06-13 - Sommarkåt i trädgården
Hon skriver:Ibland vill jag bara att alla ska se, men det är nog inte det smartaste i ett villaområde.

2019-06-11 - Härligt att vara nersprutad av varm sperma
Hon skriver:Vi tog en snabbis när vi kom upp från frukost. Ett skönt sätt att börja dagen tycker jag. I höst kommer filmen med hela knullet där du får se honom spruta ner min kåta fitta.Vill du redan..

2019-06-05 - Blöt på olika sätt
Hon skriver:På sommaren kam man bli blöt på många olika sätt. Här är några bilder från ett kvällsbad i poolen. Klicka på den här länken så får du se ett annat sätt att bli blöt på...

2019-06-04 - Från hårig till slät fitta
Hon skriver:Här får ni några bilder att njuta av från förra gången jag rakade min fitta slät. Vad gillar du mest? Om det får växa fritt, jämnt ansad, rakad mellan benen eller helt rakad?Gillar du den..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter