Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kvinnailust
En blogg av en singelkvinna. Här skriver jag om mina erfarenheter, upplevelser och önskningar inom sex.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (44 röster)

Kommentarer

en läsare  2013-02-22 00:07:13
fina bilder och bra skrivningar


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-08-18 - Avveckling
Hej på er! Jag vill att ni skall veta att jag tackar er alla för bilder, filmer, vänliga ord och stöttning på alla möjliga sätt. Jag har gått vidare i mitt liv med familjelivet och vill härmed meddela..

2015-05-26 - (saknar titel)
Hej på er alla glada. Nu va de längesedan man skrev. Herregud vad tiden går fort när man har roligt. Enormt roligt faktiskt. Nykär som en lärka och sexet är det bästa någonsin… KUKEN?!?!?!?..

2015-04-23 - En lugn kväll
Hej på er! Det börjar närma sig slutet av veckan igen… UNDERBART! Jag har så mycket på gång nu så ni anar inte… INTE sexuellt utan faktiskt generellt i mitt privatliv. Jag älskar att ha..

2015-04-16 - Suga kuk!
Hej på er! Jag är så jävla sugen på att få suga en stor, hård, kåt kuk! Såhär kan kvinnan se ut om hon ska ta en kuk i munnen: Hoppas denna bild lockar någon av er iaf! Natti natt mina fina läsare!..

2015-04-12 - MMS
Söndag idag. Underbara helg som gör att man blir så förbannat kåt…. Det börjar nästan bli jobbigt nu…Måste hitta en kille som bara vill knulla och som har en ordentligt stor kuk. Fick..

2015-04-11 - Kåt!!
Det är helg… Helgen betyder att man äntligen har lite tid och tankar över… MEN det innebär också att man är helt ensam… Är man singel på helgen så är man jävligt singel Man blir..

2015-04-07 - Ett gammalt kk
God kväll! Ni väntar ju på klipp från min Wonder Wand, det tar bara sån tid att göra… :O Dock pratade jag med ett gammalt KK nu ikväll och han hade lite bilder och filmer kvar sen vi träffades..

2015-04-03 - Wonder Wand
Hej och glad påsk på er! Påskhelgen (långfredagen) inleds med kåthet såklart! Vem är inte kåt på långfredagen. Jag fick iaf möjlighet och tid att testa på min nya leksak, min rosa Wonder Wand ifrån..

2015-03-29 - En faktastisk helg
Hej på er alla godingar! Jag avslutar en helt fantastisk helg med att ge er två bilder som jag hoppas ni tycker är ok iaf! Sov gott och dröm sött finisar! Hoppas helgen har varit bra för er också!..

2015-03-26 - Wonder wand
God kväll på er! Idag hämtade jag ut ett paket från Intemera. I paketet fanns det en Wonder Wand. Helt fantastiskt vacker att se på! Underbart lätt för att vara så stor, och skönt greppvänligt..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter