Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Lilla Kaos - Kåt Arg Och Skamlös
Ärlig och humorfylld blogg, följ med i kaos :)Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (7 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-01-17 - dd/lg relationer!
Som ni nog förstår så har jag insett att jag är intresserad utav dd/lg relationer. På nått sätt älskar jag den sortens relation mellan en dominant och en undergiven. Många tänker nog att jag har..

2019-01-17 - dd/lg relationer!
Som ni nog förstår så har jag insett att jag är intresserad utav dd/lg relationer. På nått sätt älskar jag den sortens relation mellan en dominant och en undergiven. Många tänker nog att jag har..

2019-01-10 - Restaurangen!
Vi möts utanför restaurangen. Du ger mig en varm och mysig kram och säger. – Hej! – Hej, har du väntat länge, frågar jag. – Nej, kom precis. Ska vi gå in jag är vrålhungrig. –..

2019-01-06 - Strypsex! (Reflektion)
Min inställning till just strypsex har ändrats en hel del det senaste halvåret. Detta är dock något som jag går sjukt igång på och får en slags “high” utav, men det gör mig otroligt rädd..

2019-01-03 - Trekant, som vi gillar det!
Gott nytt år alla kåta läsare! Hoppas alla fått till ett nyårsskjut! Vi tänkte fira in det nya året med en av våra egenskrivna noveller som vi hoppas faller er i smaken. Novellen är faktiskt ett..

2018-11-21 - En syndig helg del 2
Så var det lördag i Norrköping och mot kvällen vankades det Halloweenfest på Club Adam & Eva, som vi brukar referera till CAE. Vi vaknade på vårt härliga hotellrum och släntrade ner till..

2018-11-20 - Par i Hjärter
Oj, vad vi har väntat på att få till ett besök till Par i Hjärter! Vi har aldrig varit där tidigare så vi valde att gå dit med ett par vänner, för att försäkra oss om att få en lyckad kväll. Kvällen..

2018-11-14 - Sms från jobbet
När man inte kan sluta tänka på sin man och hur kåt man är… Då skickar man snuskiga bilder på kik. ..

2018-11-09 - En helg fylld med synd del 1
Förra fredagen susade vi iväg från jobbet vid lunch, lämnade barnen på vägen och nådde Norrköping på sen eftermiddag. Checkade in på vårt hotell, tog varsin öl och bara mådde allmänt gött. Inför en..

2018-10-25 - Det här med definitioner
Ibland suger jag på karamellen och funderar på vad som är vad i sexuell betydelse egentligen. Sjukt intressant och så jävla roligt att läsa om olika begrepp, definitioner och snusförnuftigt..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter