Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Little Miss Lolita
En sexblogg om allt det sköna här i livet!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (12 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-05-28 - Flytt!
Nu ni ska jag flytta min blogg...följ med mig vet jag...ni kan ju inte missa chansen att se vart detta leder mig och vad som fortsättningsvis händer i mitt liv...eller hur? Visst är ni lika nyfikna..

2015-05-19 - Daddy?
Jag vill så så så gärna hitta en Daddy nära mig. Någon jag kan träffa när jag vill och kan. Någon att hitta på bus med. Någon som spankar min lilla rumpa när jag varit stygg eller för ren njutning...

2015-05-18 - Strypsex!
Har konstaterat att jag gillar strypsex. Fast detta krävs ju att den dominate vet vad han/hon gör och är duktig på att läsa av sin undergivne. Krävs även stoppord av något slag. Jag har en förkärlek..

2015-05-07 - Mässa!
Idag har jag varit på mässa med jobbet. Kul att komma iväg lite och få annat att tänka på. Dock ganska tröttande att ta in så mycket. Haft trevligt iaf. och ätit hamburgare på burger king. Mina..

2015-05-05 - Panik!
Igår fick jag en rejäl panikattack. Det var nog det värsta jag varit med om. Trodde jag skulle dö faktiskt. Har haft mindre ångestattacker innan, men den här tog priset. Först hjärtklappning. Sen..

2015-05-04 - Intressant läsning!
Hittade en sida idag med intressant läsning om submission. Värd att gå in och läsa, så skynda...http://brian618.whyayh.com/mirror/bdsmlearningcenter/basics/nine_levels_of_submission.html

2015-05-04 - Spanking!
Spanking är verkling något som jag blir kåt utav om man gör det på rätt sätt, så därför tänkte jag skriva lite om detta ämne idag....Spanking stimulerar blodflödet, så huden blir mer känslig. Det..

2015-05-03 - Wanted?
You told me that you liked me.You told me that you wanted me.You told me that this was what you wanted.You showed me that you liked me.You showed med that you wanted me.You did what you said you..

2015-05-03 - Star white!
Detta ska jag köpa...bleka lite...

2015-05-03 - Märken att vara stolt över!
Finns det finare än märken som din dominante har gett dig? Dom ska man vara stolt över...sen om dom är p.g.a ett straff, så var stolt över att du tog ditt straff som en duktig flicka. Märkena är ju..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter