Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Livs sexblogg
Jag har uppnått mitt sexuella klimax i livet och skriver om allt jag inte kan få nog av: min kille, flirtande och sexleksaker. Även lite kärleksfunderingar kommer med då och då på ett hörn.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (43 röster)

Kommentarer

fikonet  2010-09-05 01:09:50
jag är fascinerad över att den här bruden har fått en bok publicerad. bloggen är aptråkig, typiskt narcissistisk smörja. gissningsvis är boken precis likadan.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-05-01 - Flickpojkar och enhörningar
Som ni kanske kommer ihåg är Adrian fascinerad av kvinnlig klädsel, särskilt sexiga underkläder och mycket annat som har med kvinnlig stil att göra. Det är något han inte vågat berätta för någon annan..

2015-01-21 - Efterlängtad fas i sexlivet
Hej där! En alldeles speciell fas i mitt sexliv har nu infunnit sig, nämligen en period man som tjej har väntat på ända sen man började ha sex. Jag talar om den dag man bestämmer sig för att sluta..

2014-12-27 - Hot mama
När jag höll på och sexdejtade så lyckades jag aldrig hitta någon yngre kille. Det fanns många intresserade men ingen av dem vågade träffas och faktiskt göra verklighet av fantasin. Jo, det var den..

2014-12-11 - Att glädja en rumpa
Just det, jag hade ju lovat att skriva om lite rump-mums som jag gav till Adrian för ett tag sen. Hans erfarenheter involverande bakdelen var högst begränsade och jag kände att det var min plikt att..

2014-11-29 - Jakten på O
Brukar ni tjejer komma under samlag? En gång när jag pratade med en kompis så avslöjade hon att hon så gott som aldrig brukade komma när hon knullade. Hon bad om råd och ville veta hur man gjorde! Jag..

2014-11-17 - Ulla-Bella Sexreterare till er tjänst
Gillar ni telefonsex? Jag har haft det ganska många gånger, mest med Benny då det begav sig. Vi var tvungna eftersom vi hade ett distansförhållande och visst var det riktigt spännande i början. Det..

2014-10-24 - Hur du får dina drömmar uppfyllda
Har ni någon gång känt att ni är i fara, att ni måste springa ifrån en plats NU? Det berättade Adrian för mig alldeles nyligen, att han varit på en parkeringsplats med sitt ex och bara känt..

2014-09-14 - Hans lilla hemlighet
För ett tag sedan hände en lite underlig grej mellan mig och Adrian. Eftersom han jobbar väldigt mycket just nu så är jag den som brukar göra det mesta av hushållsarbetet, t.ex. diska, tvätta och laga..

2014-09-12 - Knåda knåda rumpa
Tänkte på det när vi hälsade på i den nyöppnade sexshoppen som jag skrev om sist, vad lite massageoljor de hade. Det tycker jag annars är ett måste. Har hittat en riktigt schysst webshop nu som har..

2014-08-19 - På sexskola
Förra helgen tjatade jag och tjatade om att Adrian och jag skulle gå på ett seminarium om sex. Jag vet att han är ganska öppen när det gäller sex men att han också är relativt vanilj och kanske inte..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter