Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (85 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-06-01 - Inget Liw utan min mamma
För en tid sedan frågade amelia vad som är det viktigaste min mamma har lärt mig. Utan att tänka skrev jag ner mitt givna svar: Det viktigaste jag har lärt mig av min mamma är definitivt att inte..

2020-05-27 - Hotwifing - Hur kom vi in på det?
Love har ju tänkt starta en egen blogg, där han ska få dela med sig av hur han tänker och ser på saker som vi gör sexuellt. Jag längtar efter att få läsa detta, men då han just nu lägger sin själ och..

2020-05-24 - Timeout från mammarollen
Ni minns min stund i duschen för att bota huvudvärk för en tid sedan. Sista tiden har jag kommit fram till vad denna stund var för mig och hur nödvändigt det är för mig att få ta timeout och checka ut..

2020-05-21 - Att välja vän efter skilsmässa
Som jag berättade i förra inlägget så har ju Henrik hört av sig och undrat om vi vill ha en trekant tillsammans med honom. Moa har ju inte hört av sig, men under vår fyra-gemenskap var det ju jag och..

2020-05-18 - Ett nytt äventyr knackar på dörren
Nu i helgen så plingade det till i både min och Loves telefon. Vi fick ett meddelande från Henrik (ni minns Moa och Henrik). För att göra en lång historia kort så undrade han om vi skulle kunna tänka..

2020-05-15 - Hjälp mig välja ny sexig outfit
Nu när våren är här börjar min kåthet så sakteligen växa, ungefär som när bäcken börjar rinna ned lekfullhet på våren. Det känns i hela kroppen. Och för att boosta min sexuella energi och hjälpa..

2020-05-12 - Fästingar spräckte idyllen
Så var våren här på riktigt. Det härliga varma vårvädret förra veckan kom väldigt lägligt. Love och jag lyckades ta en halvdag ledigt tillsammans. Som vi försökte utnyttja på bästa sätt. Med sex..

2020-05-09 - Om att vara första- eller andrahandsval
Jag har genom hela min tonårstid och singelperiod som vuxen haft lite tur. De vänner jag har umgåtts med och som jag haft som "bästa vänner" har oftast haft annan killsmak än jag. Vi har alltså sällan..

2020-05-05 - Vilse i porrträsket
Om vi går 15 år tillbaka i tiden hade jag nog en lite skev bild av män och sex och även kring porr har jag insett. Med åren har jag insett hur vilse jag var. Att jag nu känner att jag hittat rätt har..

2020-05-01 - 248. En handfull orgasmer räddade dagen
I onsdags mådde jag som en drottning. Men först mådde jag skit. Jag hade en stark spänningshuvudvärk som hade byggts på under flera dagar. Under veckan verkade allt gå lite motströms. Och framförallt..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
72 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter