Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (68 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-25 - Kommer aldrig hända
I viss mån så är vi föränderliga och kan byta tycke och smak för vad vi går igång på när det gäller sex. Men vissa saker är och förblir sexuella "no-nos" som jag aldrig kommer att testa. I regel för..

2019-04-22 - Madonnan i mitt Liw
De flesta människor har nog två sidor av sig själva, som är mer eller mindre varandras motsatser. Jag vet inte om jag har dessa ytterligheter mer än andra. Egentligen tror jag mer att det handlar om..

2019-04-18 - När är det läge för sex egentligen?
Förra helgen var en minst sagt uppbokad helg. Det bästa är nuförtiden, enligt min mening, en obokad helg där det är helt blankt i kalendern. Så var inte fallet nu, även om det var trevliga aktiviteter..

2019-04-14 - Vår intima parträff del 2
Fortsättning på "Vår intima parträff del 1". Från hissen gick vi mot rummen som om vi var två helt vanliga par. Nu bredvid våra respektive igen. Vi skiljdes åt vid vår dörr för att gå in och duscha av..

2019-04-11 - Vår intima parträff del 1
Nu vet jag att det är några därute som väntat på att jag ska berätta om hur det gick när vi träffade ett annat par för intimt umgänge. Och jag ska försöka få med allt. Men jag ska berätta allt från..

2019-04-07 - Energiboost - Om att känna sig levande
Som många av er nog vet så har jag och Love varit iväg på en liten hotellövernattning i helgen för att träffa Moa och Henrik. Det likasinnade par som vi hade en pardejt med över en fika för en månad..

2019-04-04 - Spontansex vs Planerad sex
Det är lite underskattat med planerat sex och kel för att inte glömma bort varandra bland blöjbyten, läxläsning och fotbollsträningar. För att sexet ska bli av hyfsat regelbundet när man har småbarn..

2019-04-01 - Sex som intresse
Häromdagen lyssnade jag på radion i bilen. En reporter gick på stan och ställde frågor om tips på saker i livet som är roligt att göra, men som också är gratis. Det ena svaret efter det andra dök upp...

2019-03-28 - Fyrkant planeras
Som jag nämnde i förra inlägget så kommer vi för första gången någonsin att testa en fyrkant nästa helg. Vi har ju faktiskt lyckats hitta ett riktigt trevligt par, Moa och Henrik, som vill vara våra..

2019-03-24 - Håller spänningen vid liv
Under mina singelår innan jag träffade min man Love så ville jag nästan alltid träffa den rätte. Det var många gånger jobbigt men det jag älskade under singelåren var spänningen. Ni vet den där..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
70 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter