Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida




En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.



Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (7 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-04-19 - Bondage - Fastbunden och styrd till njutning
Denna fantasi om bondage och att bli fastbunden har ett spektra från vanilj till att bli plågad att njuta. Jag har nämnt det förut när jag tagit upp mina sexuella fantasier. Min "turn on" är när en..

2018-04-16 - Let's dance utstrålar sex
Jag vet inte om det beror på allt mitt skrivande om sex att jag känner att Let's dance helt plötsligt utstrålar sex. Eller om årets upplaga faktiskt innehåller fler deltagare med den där extra kemin...

2018-04-13 - Sexbloggar och andra sajter som inspirerar
Det finns en hel del sexbloggar och sexsajter i varierande former. Men de som jag skulle vilja lyfta fram är de svenska sexbloggar och sexsajter som finns. Det är ändå så att det är lite högre..

2018-04-09 - Bodycontact testas - Kan man få det napp man vill..
Med lite eggande nervositet kan jag nu berätta att jag nu har ett konto på sajten Bodycontact tillsammans med min man. Allt gick ganska snabbt. Vi har ju diskuterat det ganska länge, men nu fick min..

2018-04-06 - Att lära känna sig själv sexuellt från grunden
Enligt mig är det viktigaste för att lära känna sig själv sexuellt att man förstår vikten av att utforska sig själv, med händerna. Inte bara med dusch eller vibrator. Att veta hur man som tjej tar på..

2018-04-03 - 39. Knipövningar ger bättre sex och livskvalité
Jag såg länge knipövningar som ett onödigt ont och tyckte det var jobbigt att behöva komma ihåg att göra dem. Jag hade även svårt att hitta knipet. Ju fler barn jag fått desto mer motiverad har jag..

2018-03-29 - 38. Sex - Alla gör det, få pratar om det
Sex är något som de allra flesta utövar, njuter av och även älskar att höra andras resonemang kring. En av kickarna med att skriva denna blogg är att det är så få som pratar öppet om sex, då det anses..

2018-03-26 - Trekant med hångel
Trekant med två män är ju en fantasi jag varit inne på tidigare. Men den fantasi jag nu vill lyfta är den där jag hånglar med en man samtidigt som jag har sex med en annan. Denna fantasi hör ju till..

2018-03-22 - 37. Mer sex om man plockar poäng hos varandra
Ibland kan jag inte låta bli att tänka. Fasen vad sex och avsugningar min man hade fått om han bara tryckte mer på de rätta "kvinnliga" knapparna. Vi kvinnor är nog mer komplicerade än männen. Jag..

2018-03-19 - 36. Bara bröst underhåller både kvinnor och män
Bröst är något som ligger många nära hjärtat, både bokstavligt och även självförtroende-mässigt. Brösten betyder ofta ganska mycket för en kvinna, såklart mer eller mindre mycket. För mig betyder mina..



Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
64 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter