Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (58 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-10-14 - Frikort - Ett valfritt ligg
Det finns ju något som heter frikort. Dvs en, oftast hypotetisk, tankelek om vem i hela världen man skulle välja att få tillåtelse att ligga med om man bara fick välja en person. Tanken är ju att..

2018-10-09 - Plötsligt händer det...
Plötsligt händer det brukar det ju heta. Och faktiskt så är det just så. Jag har helt enkelt fått ett erbjudande, som jag inte kan motstå. Ett erbjudande jag aldrig hade föreställt mig att jag skulle..

2018-10-06 - Returmatch i gympasal
Vi känner att det vore roligt med en ny träff med Mr Utvald snart och planerar nu för detta. Frågan är bara vad vi ska hitta på denna gången och framförallt var vi ska vara. Vi varken kan eller vill..

2018-10-02 - Njutning som hörs är sexigt
Tyvärr är män mer tystlåtna vid sex och ibland berättar de inte ens när de kommer. I mina öron är det väldigt upphetsande när mannen (eller kvinnan på film) säger att den kommer eller snart..

2018-09-29 - "Glory hole-fantasi" från en kvinnas perspektiv
Det flesta av oss har snuskiga fantasier. Många fantasier är sådana som vi skulle kunna tänka oss att uppleva i verkligheten. Sen finns det också fantasier som vi aldrig skulle vilja uppleva i..

2018-09-25 - Små barn små bekymmer...
När man är mitt i småbarnsstressen och hör orden "små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer" är det lätt att rynka på näsan och tänka att de vet ju inte vad de pratar om. Det kan väl inte bli..

2018-09-21 - Efter 10 månaders bloggande om sex
De senaste 10 månaderna av mitt liv har jag mer eller mindre dagligen levt med mitt bloggande. Att blogga, och i mitt fall om det mest intima i livet, har berikat mitt liv mer än jag nånsin kunnat ana..

2018-09-18 - Bra sexliv, går det i arv?
Varifrån jag har fått mitt sexlystna alter ego har jag undrat många gånger. Det är så starkt i mig den där sidan som alltid kommer sträva efter ett bra sexliv. På något sätt så känner jag att det..

2018-09-14 - Tillfälliga avbrott i sexmaskineriet
En förutsättning för att sex ska fungera och bli bra är ju upphetsningen. Tänder man inte så är det kört. Och det är ju klart att vi förändras med tiden. Dels förändras man fysiskt men också kanske..

2018-09-11 - Slapp i underlivet - En fasa för oss kvinnor
Efter att ha genomgått 3 vaginala förlossningar så har underlivet fått ta stryk. Och jag har väl varit lite orolig över mina förlossningsskador och om jag gått och blivit slapp i underlivet. När jag..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
65 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter