Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (75 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-10-11 - Köpa sexleksaker billigt och bra
Köpa sexleksaker och sexhjälpmedel är något som vi gjort en hel del genom åren. Och när det gäller sexbutiker på nätet så finns det ju massor att välja bland. Men vilket ställe är egentligen bäst?..

2019-10-07 - Avskilt och avklätt med nära vänner del 2
Efter bastun och våra inledande "träningspass" så duschade vi och fixade oss i ordning. Det var ganska charmigt, faktiskt, att få piffa till sig och göra oss fina för varandra inför middagen. Trots..

2019-10-03 - Avskilt och avklätt med nära vänner del 1
Det var fredag morgon och jag var sådär härligt pirrig och kände att det skulle bli så mysigt att få komma iväg. Först på tu man hand ett dygn, och sen den spännande fortsättningen då  Henrik och Moa..

2019-09-27 - Varmt te och uppsnack
Jag har gjort allt för att hålla borta den milda förkylning som gav sig till känna i början av veckan. Jag har testat i stort sett alla huskurer och knep som jag fått till dels, på en och samma gång...

2019-09-24 - Resfeber och huskurer
Jag börjar snart tappa räkningen. Men nu är det faktiskt dags för fjärde träffen med vårt likasinnade par, Moa och Henrik. Redan nu kommande helg. Och den här gången så kommer vi att steppa upp det..

2019-09-21 - Hur ska vi prata med våra barn om sex
Så kom det där första riktiga sexsamtalet med vårt äldsta barn som fortfarande är en bra bit från tonåren men ändå oroväckande nära. Dvs innan den outtalade förståelsen för sex kommer och därtill en..

2019-09-16 - Ny inspirationskälla - Äntligen hittat ett..
Nu har jag äntligen hittat ett alternativ till Tumblr som kan ge mig sexuell inspiration och lusthöjande visuell stimulans. Ända sedan december förra året då Tumblr stoppade allt porrliknande material..

2019-09-10 - Fotlänk - Snyggt, sexigt och hotwife-symbol
Fotlänkar eller fotkedjor (vet inte riktigt vilket som är rätt) är något som jag alltid tyckt varit snyggt och ganska sexigt. Kanske mycket för att mina nakna fötter är lite av en erogen zon för mig...

2019-09-06 - Man har tid till det man vill
"Man har tid till det man vill". Det är något som min pappa alltid sagt. Han kunde säga det ganska hårt och syrligt. Speciellt i tonåren när vi barn inte ville ställa upp och hjälpa till med något,..

2019-09-03 - Liw idag och igår - Olika Liw
Ibland kan jag fundera över vad jag hade tänkt om jag ramlat in på den här bloggen för 5-10 år sedan. Dvs om jag som läsare hade råkat komma in på den här bloggen och läst den. Då när jag var en..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter