Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (71 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-19 - Avsugningar är mer mentala än man kan tro
Som jag nämnde i förra inlägget om dirty talk råkade jag och Love komma in på en väldigt intressant diskussion om avsugningar vid en promenad häromkvällen. På sätt och vis var det en ganska omvälvande..

2019-06-17 - Dirty Talk gör mig kåt, kåtare, kåtast
Jag har de senaste åren upptäckt att jag verkligen går igång på "dirty talk" under sex. Det hetsar upp mig enormt mycket. Hittills har det väl mest handlat om att höra lite allmänt råa snuskiga..

2019-06-13 - Testa BDSM-light är väl inte så farligt?
Ni som följt denna blogg ett tag vet att jag har känt en viss tveksamhet inför BDSM-lekar. Inte för att jag har testat det speciellt mycket. Knappt alls egentligen. Det har inte legat så högt upp på..

2019-06-10 - Ser omgivningen med nya ögon
I onsdags var det sommaravslutning för vår lilla förskoleklassare. Det var en härlig sommarkväll och allt var ungefär som en vanlig avslutning. Föräldrarna satt/låg på sina picknick-filtar med egen..

2019-06-06 - Skön statistik om sex
För några veckor sedan gjorde jag en egen liten undersökning kring orgasmer, med den kvinnliga mest i fokus. Detta mycket för att jag var nyfiken på hur andra kvinnor kommer och jag har ju en viss..

2019-06-02 - Det sköna med en likasinnad
Efter att ha träffat Moa har jag insett hur skönt det är att träffa en likasinnad kvinna. En som också har "sex på ovanligt vis", men som samtidigt lever ett helt vanligt familjeliv. Moa är ju precis..

2019-05-29 - Var fyrkanten lite för bra?
Som ni nog förstått så är jag fantastiskt glad över att Moa och Henrik och vi funnit varandra så väl. Vår senaste träff för en dryg vecka sedan lämnade inget övrigt att önska. Så nu är väl allt bara..

2019-05-26 - Fyra i vårt esse del 2
Efter en lyckad första omgång där vi alla faktiskt hade kommit i mål var vi alla nöjda och glada. Men samtidigt också uppspelta och då klockan bara var runt 21 så kändes det som att kvällen bara..

2019-05-23 - Fyra i vårt esse del 1
6 veckor hade gått sedan vi hade vårt första intima möte på hotell med våra nyfunna vänner, Moa och Henrik. Och vi var ju väldigt nöjda med den träffen trots en hel del nervositet och nya känslor och..

2019-05-20 - Topplista med lustbloggar
Jag har sedan långt tidigare haft en sida där jag länkar till andra lustbloggar vid sidan om min egen. Men sidan har varit en ganska tråkig sida som inte fått med så många lustbloggar och jag har inte..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter