Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (79 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-12-12 - Oväntat lyft
Då var det dags att berätta om vår planerade träff med Moa och Henrik i helgen som var. Vi hade ju sett fram emot träffen sedan vår förra härliga helg tillsammans i slutet av september. I lördags..

2019-12-09 - Undersökning visar: Tydlig skillnad på mäns och..
För snart en månad sedan så skrev jag ett inlägg om att män och kvinnors sexfantasier i regel är väldigt olika. Detta var teorier som jag slängde ur mig utan att egentligen ha några större belägg för..

2019-12-05 - Kvinnligt perspektiv på manlig porr
Min man Love och jag har ganska lika igångsättningar har jag insett. Och det är väl en ganska stor förklaring till att vi funkar så bra ihop. Sen om vi har samma igångsättningar i grunden eller om vi..

2019-12-02 - Nytt äventyr i decembermörkret
Nästa helg är det tänkt en träff med Moa och Henrik igen. Nu var det ju mer än 2 månader sedan sist, men vi har såklart haft kontakt sedan dess och planerat nästa träff. Även om jag inte har berättat..

2019-11-29 - Önskar mer sexanpassade hotell
Något som vi gillar att göra är ju att komma iväg på hotellweekends för oss själva ibland. Det händer ju inte så ofta, men när det väl händer så är det balsam för själen. Att bara ostört få rå om..

2019-11-26 - Skitsnack och visdomsord
Det är nog väldigt olika hur man känner kring att göra sina behov på toaletten när det är andra i närheten. Och då menar jag inte att onanera eller ha sex i duschen, utan helt enkelt att göra nr 1 och..

2019-11-21 - The best of me - Mina 10 bästa inlägg hittills
Efter 2 år av bloggande och 200 inlägg frågade jag Love i veckan vilka inlägg han tycker varit de bästa. Han vände då på frågan och undrade vilka inlägg som jag själv är mest nöjd med och varför. Det..

2019-11-17 - Bästa sexställning enligt er läsare
För några veckor sedan skrev jag ett inlägg om vilka sexställningar som jag gillar. Samtidigt så passade jag på att göra en liten undersökning för att ta reda på vilka sexställningar som ni läsare..

2019-11-14 - Sexfantasier hos män och kvinnor är väsensskilda?
Fantiserande hos män och kvinnor är något som verkar skilja sig ganska mycket. Om man inte är medveten om det så kan det nog ge upphov till en hel del missförstånd. Och även om jag nu generaliserar..

2019-11-10 - Läsarfråga: Min mans sexintresse pressar mig
För en tid sedan fick jag ett mejl från en kvinna som skrev om ett problem hon och hennes man har/hade. Vi började mejla med varandra under en vecka och jag kände mer och mer att det problem hon tog..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter