Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (82 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-02-23 - Är jag till besvär?
Allt sedan jag startade denna blogg har jag lite då och då fått till mig att en del kvinnor känner press av mitt skrivande om sex. Och visst kan jag nog förstå att jag kan upplevas "obehaglig" för..

2020-02-19 - Familjelivets hinderbana
Love och jag brukar sällan fira alla hjärtans dag mer än att vi kanske köper lite choklad till varandra och säger lite extra tydligt att vi älskar varandra. Men i år bestämde vi oss, var för sig, av..

2020-02-16 - Hjem til jul - bra även efter jul
Ni vet hur det är när man hittar en tv-serie och bara fastnar direkt. Den norska TV-serien Hjem till jul (Home for christmas) på Netflix var så för mig. Det var inte bara att serien var så bra, utan..

2020-02-12 - Hjälp mig hitta bra porrklipp
Jag fick en idé i helgen. Ni vet en sådan idé som man kan tycka borde dykt upp i mitt huvud tidigare med tanke på att jag har en sexblogg. Om ni följt min blogg så vet ni att jag gillar att titta på..

2020-02-09 - Nu slutar jag...med p-piller
Som ni kanske minns började jag med p-piller för 1,5 år sedan i samband med att vi började äventyra. Det gick bra första året utan några nämnvärda negativa biverkningar. Jag hade inte ätit piller på..

2020-02-05 - Love stillar nyfikenhet
Från och till och så uttrycks det nyfikenhet över vad min äkta hälft Love tänker och tycker om saker och ting. Vilket inte är speciellt konstigt. Alla våra äventyr är ju gemensamma projekt som vi gör..

2020-02-02 - Läsarfråga: Tappat något?
Här kommer fortsättning på det där med känslorna kring våra äventyr. En läsare som kallar sig Ronja undrar följande: Hur känns det så här senare, när den värsta "busiga och galna-känslan" lagt sig..

2020-01-29 - Läsarfråga: Undrar hur dina äventyr verkligen..
Jag får ofta intressanta kommenterar och frågor till mina inlägg, som ibland får in mig på nya tankebanor. Ibland känner jag dock att en fråga kan vara lite för stor för att svara fullt ut på i..

2020-01-26 - Äventyret är över
Jag har en sorts sorg i mig just nu. Våra kära vänner Moa och Henrik har meddelat att de tänker gå ifrån varandra och skilja sig. Jag är såklart ledsen å våra nyfunna vänners vägar. Men även för vår..

2020-01-23 - Topp 6 Sexleksaker & Sexhjälpmedel
Då var det dags att summera hela min topplista med sexleksaker och sexhjälpmedel. Jag hoppas den har gett er läsare några ögonöppnare och goda tips. Så här ser alltså min "Topp 6..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter