Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (64 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-21 - Livslust kan man aldrig få för mycket av
Hur man än vänder och vrider på det så är det nog så att man behöver känna livslust för att ha sexlust. Eller åtminstone för att verkligen kunna njuta av sin sexlust. Jag tror inte att jag hade haft..

2019-02-18 - Söndag - Den optimala sexdagen
Ibland får jag idéer till nya inlägg från läsare som tycker att jag ska skriva om något visst ämne. Så var det med dagens ämne, söndagssex, som jag fick från av min kära bloggkollega Fnulan...

2019-02-16 - Varför äventyra med fler i sängen?
Sedan jag började berätta om min mans och mina trekantsäventyr har jag fått ett och annat ifrågasättande, även om de varit varsamt formulerade. Jag kan till viss del känna igen den skepticism för det..

2019-02-12 - Ett par på gång för kemiträff
Här kommer nu en liten uppdatering av vårt sökande efter ett trevligt par att experimentera sex tillsammans med. Men det handlar inte bara om sex, utan snarare att vi söker ett umgänge som är lite mer..

2019-02-09 - Första gången...
Första gången man gör något som man aldrig tidigare gjort är alltid lite extra speciellt. Det blir väl också ofta ihågkommet oavsett om det var bra eller dåligt eller varken eller. Ett..

2019-02-06 - Endorfiner styr våra liv
Generellt sett känns det som att alla decennium man genomgår har sina normer och nycker. 20-åringen ska välja vad den ska bli och är nyfiken på det mesta. 30-åringen ska träffa rätt partner och "lever..

2019-02-03 - Dickpics - Om att visa upp sina tillgångar
Jag läste häromdagen en artikel i expressen om en kvinnas upplevelse av dickpics. Enligt uppgift så hade hon fått tusentals dickpics under de senaste 10 åren som hon hade varit en..

2019-01-30 - Hur får jag fontänorgasm?
Jag fick för ett tag sedan frågan från en läsare om hur jag får en fontänorgasm. Jag har ju pratat om detta med fontänorgasmer tidigare, men då inte beskrivit det så detaljerat. Så håll i er nu. För..

2019-01-27 - Under fällen i fjällen
Veckan som varit har spenderats i fjällen. Härlig skidåkning, mysiga bastukvällar med en annan familj stod på agendan. Det mesta är verkligen härligt med en skidsemester. Men sexlivet går ner på..

2019-01-23 - Sökandet pågår - Kan vi hitta rätt par?
Som jag hintat tidigare är vi lite nyfikna på att testa att träffa ett annat par, om så bara för en kemiträff för att se vad vi känner för konceptet. Jag kan gilla sociala möten och spänningen om det..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
68 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter