Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (84 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-03-29 - Mina favoriter bland porrscener - Plats 5 till 1
Så är det dags att avslöja plats 5 fram till plats 1 på min topp 10 lista över de bästa porrscenerna, enligt mig. Porrfilmerna på plats 6 till 10 har ni ju redan få ta del av. Men nu kommer det bästa..

2020-03-26 - Porrfilmer på min topp 10 - Plats 10 till 6
Först vill jag verkligen tacka alla som tipsat mig om porrfilmer efter min vädjan i inlägget "Hjälp mig att hitta bra porrklipp". Det har varit jätteroligt och jättespännande att gå igenom dem och..

2020-03-22 - Skrattar så man nästan gråter
Som jag nämnt tidigare gillar jag verkligen TV-serien Helt perfekt  med Eva Röse och Johan Petersson. Säsong 3 körs just nu på Kanal 5 och börjar närma sig slutet. Och igår bjöds både Love och jag på..

2020-03-19 - Sperma - En fascinerande slutsats
Det här med sperma kan man nog skriva mycket om. Inte för att jag har någon extra fascination för sperma. Jag tror egentligen att män är mer fascinerade av sperma och hur sprutkapaciteten är hos män,..

2020-03-15 - Corona-orgasm
Hur säkert och bra skydd kondomen än är så tar den ju bort en viss spontanitet i sexet. Och det blir lite känslan av att "äta kola med papper på". Men igår öppnade just kondomanvändande upp för ett..

2020-03-12 - Tankar kring DP och analsex
Analsex är något som inte riktigt tillhört mina favoriter, som en del av er nog redan vet. Kanske kan man jämföra det med att vissa inte hittar sin g-punkt vaginalt och andra inte hittar rätt analt...

2020-03-09 - Hemligg - Vår plan för nya sexkontakter
Då var det äntligen dags att avslöja vår plan på hur vi ska hitta nya lekkamrater eller sexkontakter eller vad vi nu ska kalla det. Planen är att vi ska bygga upp en ny sexcommunity med namnet Hemligg..

2020-03-06 - Vad är siktet inställt på nu?
Tiden rullar på och efter att ha bearbetat avslutet med vår trevliga fyrkantskonstellation känner vi att det nog är dags att höja blicken efter ett nytt äventyr. Inte för att vi kanske just nu är redo..

2020-03-02 - Fantiserar om mina läsare
Jag har fått en återkommande fantasi som jag knappt vågar erkänna här på bloggen. Men även om den är lite märklig så är den inte desto mindre sann. Den började dyka upp för något år sedan och har..

2020-02-28 - Mitt anonyma jag och Liw
Jag fick i förra veckan svara på lite frågor om mig själv i en intervju. Det handlade om mitt sexintresse, men även lite allmänna frågor om mig. Jag kom då att tänka på min anonymitet och vad den..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter