Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (77 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-11-10 - Läsarfråga: Min mans sexintresse pressar mig
För en tid sedan fick jag ett mejl från en kvinna som skrev om ett problem hon och hennes man har/hade. Vi började mejla med varandra under en vecka och jag kände mer och mer att det problem hon tog..

2019-11-06 - Stress, chock och skönhetsingrepp
Nu hann det gå en hel vecka sedan förra inlägget. Det var inte riktigt meningen. Men den här senaste veckan har varit en sån där vecka då allt hopat sig med sjukdomar i familjen och jobbstress...

2019-10-30 - Blyga blygdläppar - Har utseendet nån betydelse?
Jag har väl varit ganska nöjd över mitt utseende mellan benen genom åren. Jag har ingen stor klitoris och inga stora blygdläppar. Med andra ord så har jag ett underliv som inte sticker ut speciellt..

2019-10-27 - Sexiga julkalendrar för oss vuxna
Nu börjar det snart bli dags att se till att ungarna får julkalendrar. Men det finns ju nu också adventskalendrar för oss vuxna. Sexiga och erotiska julkalendrar där det gömmer sig lite sexleksaker..

2019-10-23 - Sexställningar som blivit mina favoriter
Det här med sexställningar är lite intressant tycker jag. Även om en ställning känns väldigt bra så vill man ju ha lite variation. Dessutom så har varje ställning sina fördelar och nackdelar och är..

2019-10-20 - Höstmys med sexnoveller
Nu är hösten verkligen här och ingen njuter mer än jag. Eller jo det är kanske många som gör. Men jag är i alla fall en av dem som njuter till fullo av hösten. För mig är hösten och förvintern en..

2019-10-16 - Könsskillnader på sexbloggen
Jag tycker det är väldigt kul att jag har läsare bland både kvinnor och män. Och det är spännande att följa statistiken över vilka som läser vad jag skriver. Ser man till att det är just ämnet sex jag..

2019-10-11 - Köpa sexleksaker billigt och bra
Köpa sexleksaker och sexhjälpmedel är något som vi gjort en hel del genom åren. Och när det gäller sexbutiker på nätet så finns det ju massor att välja bland. Men vilket ställe är egentligen bäst?..

2019-10-07 - Avskilt och avklätt med nära vänner del 2
Efter bastun och våra inledande "träningspass" så duschade vi och fixade oss i ordning. Det var ganska charmigt, faktiskt, att få piffa till sig och göra oss fina för varandra inför middagen. Trots..

2019-10-03 - Avskilt och avklätt med nära vänner del 1
Det var fredag morgon och jag var sådär härligt pirrig och kände att det skulle bli så mysigt att få komma iväg. Först på tu man hand ett dygn, och sen den spännande fortsättningen då  Henrik och Moa..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter