Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (73 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-08-17 - Svartsjuka kom oväntat
Vår träff med Moa och Henrik på deras sommarställe var verkligen fantastiskt trevlig och ännu ett härligt minne för livet. Att det i efterhand gav upphov till svartsjukekänslor och orosfunderingar..

2019-08-14 - Sommarsex på fyra del 3 - Grillchillpill
Det här är en direkt fortsättning på "Sommarsex på fyra del 2 - Båtturen". När vi kom tillbaka till stugan efter båtturen var det dags att ta fram grillen. Det blev att jag och Moa stod och pratade..

2019-08-10 - Sommarsex på fyra del 2 - Båtturen
Det här är en direkt fortsättning på "Sommarsex på fyra del 1 - Välkomnandet". Efter rivstarten på vår träff med Moa och Henrik i deras sommarstuga låg vi nakna kvar i dubbelsängen och pustade ut...

2019-08-07 - Sommarsex på fyra del 1 - Välkomnandet
I lördags fick vi äntligen möjlighet att träffa vårt likasinnade par Moa och Henrik igen. Till skillnad från tidigare träffar då vi har träffats på hotell, så var vi denna gång hembjudna till deras..

2019-08-01 - Så håller vi sexlivet levande som småbarnföräldrar
Tyvärr så är det ju lite ofrånkomligt att sexlivet får stryka på foten när man får barn. Och så länge barnen bor hemma så kommer det begränsa möjligheterna till att ha sex. Men det går att hålla..

2019-07-28 - Lyhörd för sin partner - Samlivsnyckel 7 av 7
Något som har och har haft väldigt stor betydelse för vårt sexliv och lusten till varandra är att vi strävar efter att vara lyhörda för varandras igångsättningar. Och detta är initialt tack vare Love..

2019-07-27 - På tu man hand ibland - Samlivsnyckel 6 av 7
Hur mycket man än älskar dom. Och hur mycket de ändå är prio ett för oss föräldrar så behöver vi ibland få semester och få känna oss helt barnfria för ett dygn. Det är ju då BETYDLIGT lättare att..

2019-07-26 - Vuxensamtal - Samlivsnyckel 5 av 7
Det är ju faktiskt utan barns öron som nyfikna eller intima samtal uppkommer. Och för mig är samtalet med min man som smörjmedel för vårt sexliv. När vi får vuxensnacka kontinuerligt är jag som mest..

2019-07-25 - Anti-slentrian - Samlivsnyckel 4 av 7
En stor fara i ett förhållande är att det blir slentrian över allt i förhållandet, inklusive sexlivet. Att överraska varandra ibland kan ju tyckas lite jobbigt och onödigt efter många år ihop, men det..

2019-07-24 - Skapa tillfällen för sex - Samlivsnyckel 3 av 7
Ska man kunna ha ett bra sexliv som småbarnsföräldrar så kan man ju inte ha barnen precis i närheten hela tiden. Det är nog alla överens om. Nummer ett för ett sexliv i vardagen har för oss, med 3..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter