Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (51 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-17 - När man får tänka om
Med ungarna tillbaka på dagis och fritids så kom såklart basilusker och annat också. Med följden att feber kom smygandes i onsdags på minstingen. Igår kväll blev det om möjligt ännu högre feber och..

2018-08-14 - Amatörporr när det är som bäst
Något som kan vara riktigt hett är amatörporr. Speciellt när man gör den själv. Dvs att man filmar sig själva under sexakten. Senast valde vi bort att filma trekanten för att minimera sånt som kan..

2018-08-10 - Sexlösa förhållanden
Sedan jag började skriva denna blogg har jag kommit i kontakt med personer som, frivilligt eller ofrivilligt, verkar leva i ett mer eller mindre sexlöst förhållande. Det jag spontant känner när jag..

2018-08-06 - Min mans fantasier
Min man har ju fått ta del av en hel del av mina fantasier senaste året. Och jag vet ganska mycket om hans hotwife-fantasier. Men för ett tag sedan kände jag en nyfikenhet att veta mer om min mans..

2018-08-03 - Härlig semester-feeling
Efter perioden av sexuell torka i början av semestern så fick vi till slut härlig semester-feeling. Och när väl alla hinder försvunnit och vi började kunna njuta av semestern och varandra, ja då är..

2018-07-30 - Sextorka på semestern
Äntligen semester och sommar och sol och sex såklart. Eller nja allt blir ju inte alltid riktigt som man tänkt sig. Våra första två veckor på semestern blev helt utan sex. Vi liksom rivstartade..

2018-07-10 - Ha en skön sommar!
Nu är sommaren med semester här, i alla fall för mig och förhoppningsvis även för DIG. Fotbolls-VM och soligt och varmt väder har ju bidragit till sommar-feeling ett bra tag nu, men jag har längtat..

2018-07-05 - Orgasmer fascinerar mig
Häromdagen trillade en pollett ner för mig. Jag insåg att jag på något sätt är fixerad eller i alla fall väldigt fascinerad av orgasmer. För en "normal" människa som aldrig haft problem eller i alla..

2018-07-02 - Sex under fotbolls-VM
Fotbolls-VM är ju i full gång och nu börjar det ju bli riktigt spännande. Jag som inte är speciellt fotbollsintresserad i vanliga fall fullkomligt älskar mästerskap, i de flesta sporter. Jag älskar..

2018-06-28 - Vägen till vår trekant
För något år sedan hade jag inte en tanke på att jag och min man skulle kunna ha en trekant med annan man. Det fanns inte på kartan för mig, även om jag kanske i fantasins värld kunde finna en sådan..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
65 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter