Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (12 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-06-17 - Vår trekant summeras
Dagen för trekanten med vår extraman kom...och passerade. Allt var mer eller mindre lyckat och jag och min man somnade ju med varsitt leende på läpparna. Men det slutade ju inte där. Tankarna tillbaka..

2018-06-14 - Träffen med vår utvalde extraman, del 2
Då var det så dags för fortsättningen på vår trekantsträff. Jag kände, på vägen från bastun, att nervositeten nu släppt och det var en befriande känsla. Vi hinner precis in på hotellrummet när Mr..

2018-06-10 - Träffen med vår utvalde extraman, del 1
Så var dagen här, smått surrealistiskt, men likväl verkligt. Jag skulle nu verkligen få uppleva en trekant med två män. Allt kändes ganska bra planerat och genomtänkt. Ett upplägg middag tillsammans..

2018-06-07 - Kåt, glad och tacksam
Svenska filmen Ogifta par innehåller en klassisk replik som jag verkligen älskar. Kvinnorna i denna filmen är gnälliga och inte nöjda med sina män. Vid ett tillfälle frågar tillslut en kvinna sin man...

2018-06-04 - Tankar inför dopparedagen
Efter vår lyckade kemiträff har vi haft kontakt med vår tilltänkta extraman ungefär varannan dag i 2 veckor och mer och mer lärt känna varandra. Den positiva känslan vi fick vid kemiträffen består och..

2018-05-31 - Happy ending - Massage som överraskade
Jag har säkert varit hos 15 olika massörer genom åren, men aldrig haft en manlig massör. Det var jag inte beredd på den här gången heller, men det var precis det som väntade. Och då trekant med två..

2018-05-28 - Analplugg - När det är härligt att plugga
Som jag berättat tidigare så har jag aldrig riktigt sett tjusningen med analsex. Något som jag däremot gillar är att använda analplugg.. Detta med analplugg tänder mig jättemycket och är väldigt skönt..

2018-05-24 - Hjärnspöken oroar inför trekanten
Alla har vi ju våra skelett i garderoben, och ni vet ju vid det här laget om mina. Det ni inte vet är att jag vill göra den här trekanten, till största delen för njutningens skull, men också för att..

2018-05-20 - Kemiträff - Känns det rätt, lätt och hett?
Uppladdningen inför vår första kemiträff var igång och som jag beskrivit några gånger nu kände jag mig väldigt levande. På något obeskrivligt sätt kändes det som att inget kunde gå fel. Vilket är lite..

2018-05-17 - I de lugnaste vattnen...
Jag har alltid velat uppfattas som lite prydare än jag egentligen är sexuellt. Det ligger en mystik i att vara pryd på ytan men lite "slampig" därunder, eller? Ordspråket "I de lugnaste vatten simmar..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
65 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter