Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (81 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-01-20 - Glidmedel är det bästa
Plats nr 1 på min topplista över sexhjälpmedel är utan tvekan ett vattenbaserat glidmedel. Glidmedel gör verkligen mirakulösa underverk för mig när det gäller min sexuell njutning. Ska jag vara ärlig..

2020-01-17 - Skönt med skyddslakan
Nu närmar vi oss absoluta toppen på min topplista över mina sex bästa sexhjälpmedel och på plats nr 2 hamnar skyddslakan. Dvs ett vattentätt lakan som man kan lägga som överdrag på sängen eller soffan..

2020-01-14 - Lufttrycksvibratorn är faktiskt en orgasmgaranti
Självklart är min lufttrycksvibrator Satisfyer med på min topplista över favoritsexhjälpmedel, och det på plats nr 3. Onani är väldigt viktigt för mig och Satisfyern är det hjälpmedel jag använder..

2020-01-11 - Knipkulor - Investering för (sex)livet
På plats nr 4 på min topplista över mina bästa sexhjälpmedel kommer mina knipkulor.  De är något jag inte skulle kunna leva utan och som påverkar mitt sexliv mer än jag någonsin kunnat föreställa mig...

2020-01-09 - Penisöverdrag - Något utöver det vanliga
Penisöverdrag är det som hamnar på plats 5 på min topplista över bästa sexhjälpmedel. Det är något som mannen kan dra på över sin penis. Det kan vara som en stor kondom eller bara något som träs över..

2020-01-06 - Sugproppsdildo gav mersmak
Då börjar vi nedräkningen på min topplista över mina bästa sexhjälpmedel och sexleksaker. Förra inlägget avslutades med en liten cliffhanger där jag beskrev nr 6 på min topplista som något som sticker..

2020-01-04 - Mina bästa sexhjälpmedel
För ett par månader sedan skrev jag inlägget "Köpa sexleksaker billigt och bra" och satte ihop min topplista över de bästa sexbutikerna online. Och det fick mig att börja fundera kring vilka av alla..

2019-12-30 - 2019 - Ännu ett Liwligt år
När jag tittar tillbaka på året 2019 och allt jag har skrivit om på bloggen så slås jag av att det hänt så mycket att det känns som att vissa saker hänt längre tillbaka än så. Min första läsarfråga..

2019-12-27 - Siktar framåt
Först av allt vill jag rikta ett stort tack till alla ni som gav mig feedback och svarade på frågorna kring vad ni vill se mer av på bloggen. Det var verkligen kul att få så mycket positiv feedback..

2019-12-24 - Utan jobbigheter inga härligheter
Då var det äntligen julafton och jag känner sedan i söndags ett inre lugn jag inte känt på ett par månader, då det varit oreda på flera håll i mitt liv. Allt har liksom hopat sig på de flesta områden..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter