Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

MisterLust
Ett par som lever efter att allt ska provas och involverar gärna läsarna i vårat bloggande.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (20 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-11-12 - Långsamt sprut


2019-11-07 - Ni har väl inte missat
Att jag finns på Snapchat ?Är aktiv varje helg, inget premium eller liknande. Tycker bara det är kul att prata med nytt folk och skicka lite bilder och filmer :)Hoppas vi hörs och ses..

2019-11-06 - Värme, ja tack
Idag är en sån dag man bara vill bli av med.Kall, lång och riktigt utmattande tråkig.Så jag tänkte muntra upp er som känner precis som jag med lite gifar som förhoppningsvis höjer blodtrycket så ni..

2019-10-26 - Bra engångsligg
Mitt tinderligg gick hem för en liten stund sen, vi har pratat under veckan och bestämt träff idag.Vi var båda ute på krogen samtidigt men det blev aldrig så att vi hamnade på samma ställe under..

2019-10-26 - Bodycontact
Gjorde mig precis ett konto på bodycontact, aldrig provat på att träffa nån online förut så det ska bli spännande.Vad har ni för erfarenhet av sidan?Vem vet , vi kanske ses där? ;)

2019-09-29 - Bakom ryggen del 2
Kvällen fortsätter, dansgolvet är fyllt med glada människor, jag dansar hela tiden med Tess och låtar upp henne. Jag och värdinnan utbyter kåta blickar medans mina händer glider över Tess dansande..

2019-09-13 - Bakom ryggen
För några veckor sen bjöd en gammal kompis in mig sin födelsedagsfest som var i en lokal i hennes område.Festen började riktigt skönt med avslappnad stämning och glada människor, jag kände i magen att..

2019-09-13 - Comeback, gör mig sällskap !
Känner mig pratsugen i min onykterhet hahaOm du inte lagt till mig på snapchat så gör det, ville träffa lite nya vänner ;)Har du redan lagt till mig så skriv gärna!  Vi ses !Snap: baranice2019

2019-07-25 - Semestermys
ikväll blir det egentid och mys, uppdaterar under kvällen så håll utkik ;)Kommer även hänga en del på Snapchat ikväll, så om du inte lagt till mig ännu så gör det gärna, du lär inte ångra..

2019-07-11 - Dumbo och jag säger godnatt
Dags att gå och sova efter en händelserik kväll med många bra minnen!Bjuder på denna bild som togs tidigare underkvällen.String var förvånansvärt skönt att ha på sig hahaAntal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter