Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Mitt Eget Sattyg
Tankar och funderingar kring mitt liv inom BDSM och relationer.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (17 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-09-15 - Spöken från tidigare relationer
Jag tror att vi har många spöken som är ett arvegods från tidigare relationer eller möten med olika personer inom skola, jobb, genom uppväxt och olika intressen. Allt både på gott och ont. Alla har vi..

2019-07-30 - Att få flörta som poly
Vi har varit på endagars festival. Bra musik, god öl, goda vänner och ett fantastiskt väder, vad mer kan man begära när man är iväg med sin partner. En liten flört kanske? Jag är väldigt förälskad i..

2019-05-28 - Svartsjuka inom flersamhet
De mest vanliga frågorna och reaktionerna från omgivningen när flersamhet kommer upp är: Blir ni inte svartsjuka? Jag förstår inte hur du kan dela hen med andra Jag skulle aldrig tillåta det Om jag..

2019-05-22 - Vad är relationen till min partners andra..
Styvflickvän- metamor- vän – Vad är relationen till min partners andra relationer? Har man en rättighet till en relation eller ska man hålla sig på sin kant och inte blanda sig? Själv uppskattar..

2019-05-14 - Rebound inom Polyrelationer
Vad innebär en rebound period i en polyrelation? Hur kan det påverka ens egna del i en stabil relation när man lever polyamoröst? ..

2019-01-06 - Bestraffa eller belöna
Ska man bestraffa dåligt beteende eller belöna bra beteende? Ja, det är själva grundfrågan i detta inlägget. Får väl erkänna att jag kan se fördelar och nackdelar med båda varianterna. Oavsett så..

2017-07-21 - Professor Marston och Wonder Women - Film
Jag gillar Marvel och DC-filmerna. Det är de serietidningarna jag växte upp med. Lite tråkig är jag kanske då jag inte gillar Batman-filmerna men utöver det så slukar jag både filmer och serier från..

2017-07-21 - Professor Marston och Wonder Women - Film
Jag gillar Marvel och DC-filmerna. Det är de serietidningarna jag växte upp med. Lite tråkig är jag kanske då jag inte gillar Batman-filmerna men utöver det så slukar jag både filmer och serier från..

2017-03-12 - Partner sökes - Annons
Egentligen är det ingen annons. Det jag ska försöka få ner i skrift är svaret på en fråga som jag fick för längesedan av en vän. Frågan är: Vad söker du hos en partner? Vad för typ av partner? Jag..

2017-03-12 - Partner sökes - Annons
Egentligen är det ingen annons. Det jag ska försöka få ner i skrift är svaret på en fråga som jag fick för längesedan av en vän. Frågan är: Vad söker du hos en partner? Vad för typ av partner? Jag..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter