Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Mr Sambo Mariassexliv
Sambo med Maria från sexbloggen mariassexliv. Delar mitt äventyrliga sexliv.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-11-14 - Sugen!!
Detta är vad jag vill ha just nu !!! Annonser

2017-11-14 - Maria är tillbaka
Nu finner ni Marias nya blogg på följande adress. Nu är den nystartad så det tar väl ett tag innan den blir lika fylld som den tidigare var. Men hon hälsar er alla välkomna. Marias sexsight Annonser

2017-11-08 - Stötta mig
Hej alla söta vänner. Ja tyvärr så har wordpress stängt min blogg. Jag har väl inte fått något svar varför direkt och att komma i kontakt med dem är som att hitta en telefon på Mars! Men jag skriver..

2017-11-05 - Marias blogg
Marias blogg har blivit stäng. Inte av henne dock utan av wordpress. Hon försöker just nu i denna stund att få kontakt med dem för att få igång bloggen igen. Hon avvaktar ett svar om varför hennes..

2017-10-23 - Äntligen date
Har ju några damer på min lista som ville träffa mig. Tyvärr bor ju en del tjejer så långt bort att det gör det lite svårt att träffas. Men i fredags hade jag turen att få träffa en riktigt trevlig..

2017-09-20 - Ännu en intressant sak!
Var är dina tankar när du onanerar? De flesta har ju säkert haft ett förhållande innan vår nuvarande kärlek. Men hur många gånger tänker du på någon av dem eller någon annan under ett samlag med din..

2017-09-20 - Detta med trosor/kalsonger?
Killen är ute med sin sambo/fru på stan och en främmande tjej sätter sig på huk framför dig. När hon går ner på huk så glider hennes jeans ner på rumpan och hennes troskant kommer fram och du ser hur..

2017-09-13 - Som det kan gå.
Som ni säkert sett på Marias blogg har vi nu blivit husägare och med detta fått en jäkla massa arbete. Inte nog med att vi (alla 3) har krävande jobb så blir det till att använda tiden rätt. Hade vi..

2017-08-24 - Outstanding kukring!
Bästa penisringen! Fick äntligen testat denna gula fräcka penisring. Kvalitén är som rubriken säger outstanding! Den känns kvalité direkt när man plockar ut den ur sin lilla låda, och runt kuken är..

2017-08-22 - Kommer du för snabbt!
Det blir ju en del test av lite olika produkter tack vare Maria. Och idag tänkte jag skriva lite om att komma för fort under samlaget. Maria får massor av frågor om detta och faktiskt även jag. Jag..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
61 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter