Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Mr Sambo Mariassexliv
Sambo med Maria från sexbloggen mariassexliv. Delar mitt äventyrliga sexliv.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (7 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-04-18 - Hemligt knull
På väg hem i fredags stannade jag till i norra Skåne för att träffa en tjej som kontaktat mig. Hon vara desperat i behov av kuk och fick väl inget till vardags så hon fixade så vi kunde träffas i..

2018-04-06 - Recension Satisfyer Men Masturbator
Idag kom paketet från Vuxentoys.se. Tack för det och snabb leverans! Något sugen var jag att få testa denna nya sexleksak så det var bara att slita upp paketet och köra på ? Test av Satisfyer Men..

2018-04-03 - Påskhelgen
Hoppas ni hade det bra under påsk. Själv hade jag 4 härliga dagar att nästan vila upp sig på. Vi fick t.om njuta lite av solen. Vi fick besök av en vän till oss igår som bor i Köpenhamn, en sexig..

2018-04-03 - Satisfyer Men Masturbator
Idag har jag beställt hem en Satisfyer Men Masturbator från Vuxentoys. Ni kommer få en utförlig recension om denna produkt. Äntligen en sexleksak med vakuum effekt för oss killar. Och denna är perfekt..

2018-03-27 - Tight imorse!
Imorse vaknade jag av att AMANDA ? låg och smekte min kuk under täcket. Så det var extra skönt att vakna upp kan man säga. Det var bara hon och jag hemma då Maria skulle iväg till jobbet tidigt. När..

2018-03-26 - Blev tjejerna kåta?
Göra tjejerna kåtare!! Nu är det dags!!   Hur man lyckas med spanska flugan. I lördags testade jag denna produkt för att de om tjejerna blev kåtare. Vi hade en mysig kväll med god dricka och mat..

2018-03-21 - Nu skall de explodera av kåthet!
Har köpt hem en spanska flugan med extra dunder. Spanska flugan känner ni säker till, det är en produkt som funnits väldigt länge på marknaden och som får personen att bli kåt efter några droppar! Nu..

2018-03-20 - Styvare och hårdare kuk!
Det är kul att vara först ut och testa nya prylar som gör sexlivet bättre. Jag fick möjligheten att testa en produkt som skall göra kuken hårdare och även kunna hålla tillbaka utlösningen. Fick hem..

2018-03-19 - Gynmottagning
Sexuell gynmottagning Läste om en kille som gjort om sin bostad till en gynmottagning och stimulerar kvinnor som vill bli dominerade och få sina sexfantasier uppfyllda. Shit vad nice och seriöst. Vem..

2018-03-15 - Rakning!
Brukar ni killar hjälpa er sambo/fru… med att göra dem fina runt musen. Jag tycker det är kul och samtidigt rätt sexigt så jag brukar oftast fixa Marias väninna. Hon njuter av att någon annan än..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
64 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter