Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

My Own Sexlife
Singeltjej som skriver om sitt liv och sexliv. Kommer skriva om mina dejter, sexleksaker och såklart allt kul sex jag har.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (104 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-02-26 - (saknar titel)
Oj länge sen jag skrev… Men jag lever och mitt sexliv finns än ;) Är singel än och går mellan jobb och dejtande :) Ska försöka komma igång igen… Vad vill ni läsa om?

2015-03-02 - Ute efter billiga sexleksaker?
Är du ute efter att hitta det rätta priset på sexleksaker? Jag har surfat runt på nätet och hittat en butik som har sammanställt flera olika butiker så att du kan välja mellan flera olika butiker..

2015-02-21 - Fifty shades of Grey
Igår körde vi biodejt! Äntligen skulle vi se filmen jag längtat efter! Fifty shades of Grey! Möttes upp efter jobbet och gick ut och käkade. Pratade om veckan som gått och gjorde upp planer för resten..

2015-02-15 - Utmanad
Blev utmanad av en läsare att fylla i en lista med saker jag gjort. Detta är då jag! ( ) varit sexuellt attraherad av ens partners förälder ( ) haft sex med en arbetskollega ( ) har haft sex med en..

2015-02-05 - (saknar titel)
Herregud, min älskade karl vet vad han gör.. Igår var jag hos honom igen.. Vi gick ut efter jobbet, ville spela biljard och ta nån öl.. Hade en riktigt trevlig kväll där vi fortfarande beter oss som..

2015-01-24 - (saknar titel)
Karln har lovat mig ett försök för fontän ikväll också.. Oh jag ser så fram emot det.. Han lär ju inte misslyckas eftersom han lyckades med tre(!!!) igår… Han ville duscha först, ensam denna..

2015-01-24 - Fått mitt livs första fontänorgasm
Igår kväll lyckades killen med det ingen annan lyckats med.. Han gav mig flera fontänorgasmer!!! Fråga mig inte hur han gör, men jag har verkligen försökt med flera tidigare sexpartners.. Jag och ett..

2015-01-23 - Ta mig hårt baby
Sitter på jobbet och fantiserar om kvällen med killen.. Fredag betyder lite extra sexig stund med pojkvännen. Lite vin, matlagning och sedan blir det alltid en sexig och skön stund i sängen (eller var..

2015-01-14 - (saknar titel)
Hade jag varit i din säng nu, haft dig nära… Då hade jag i denna sekund väckt dig med mina läppar om din kuk.. Tungan sakta och ömsint smekt din lem tills du vaknat! Hade fortsatt tills du var..

2015-01-10 - Killens sexiga sms
Vaknade nyss till av att killen hade smsat mig. Inatt spenderar vi på varsitt håll då han är bortrest.. Hur upphetsad blir man inte av detta sms: Jag drömde att jag red dig o du hade strapen. Så runka..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter