Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Redhead Slut
En ung slynas sexdagbok!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (14 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


9 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-01-12 - Bus i bil.
Jag är absolut inget fan av att ha sex i en bil, men när det inte finns någon möjlighet och man är sugen på en annan människa så får man ju göra lite undantag. För någon sommar sedan så träffade jag..

2015-01-09 - Tillbaka!
Jag vet att jag inte har skrivit mycket men det har varit en väldigt jobbig höst. Men detta året har i alla fall börjat bra på sexfronten. Jag har börjat att notera vem jag har sex med, hur vi har..

2014-07-10 - Sexleksaker.
Har haft planer på att varje månad köpa hem en ny leksak eftersom mannen tycker att det är extremt sexigt att se mig leka med något eller att veta att jag gjort det när han jobbat eller sitter och..

2014-05-25 - Kort sexig stund.
För några dagar sedan fick vi besök av en man som jag har haft kontakt med i några månader, han har gett mig saker för att vara snäll och bidragit ekonomiskt när vi har haft det kämpigt. Har inte..

2014-05-22 - Två killar på kort tid.
Häromdagen var en dag då jag var extremt kåt, har visserligen ofta sådana dagar men inte alla dagar känner jag för att träffa många människor. Just denna kväll ville jag verkligen hitta på något..

2014-05-11 - Slickade i mig hennes safter.
Under eftermiddagen samma dag så skrev jag på kik med en tjej jag lärt känna och träffat en gång. Hon undrade om jag kunde köpa cigarettfilter till henne eftersom hennes var slut och hon inte själv..

2014-05-11 - Betalning för piercing.
En person som jag och min man haft kontakt med ett tag som vi träffade via en gemensam vän och som även har piercat mig hörde av sig under förra torsdagen och undrade om jag inte ville ha någon ny..

2014-05-03 - Sperma till efterätt..
Oj, helgen har gått väldigt fort och det har hunnit hända tre sexiga saker att berätta om. Kommer skriva dom i tur och ordning och så detaljerat som möjligt. Tror inte ni är så många som läser min..

2014-04-29 - Välkommen hit!
Vad roligt att ni har hittat hit till min lilla värld av slampighet och sex. Här har jag tänkt att jag ska skriva om alla sexuella äventyr som jag hittar på.Först vill jag dock börja med att förklara..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter