Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Ruff play
Vi skriver om vår vardag och de vi vill testa och testar. Allt från vanligt sex till bdsm, leksaker tips m.m.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-05-26 - Bilden som utlovades!
Hejsan alla läsare!Vi har haft lite mycket att göra igen så det har blivit lite dåligt med uppdateringar här inne.Det ska bli bättre med det.Här kommer den bilden som lovades sist, användning av den..

2016-05-10 - (saknar titel)
Godkväll alla!Här har vi en av de nya leksakerna vi har införskaffat. Den köptes som en liten överraskning till tjejen utan hennes vetskap. Det är nog en av de bästa leksakerna vi har i vår lilla..

2016-05-08 - Ursäkta oss så hemskt mycket alla läsare!
Hej på er allesammans!Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta långa avbrott vi har haft. Vi har haft så mycket annat för oss och helt enkelt har bloggen fallit i glömska. Men vi har nu kikat lite..

2015-06-11 - Höna pöna i det gröna
Nu närmar sig sommaren med stormsteg, och vad passar inte bättre en varm sommarkväll än att ta sig ett litet nyp ute i det fria? ;-)Har ni några favoritställen som ni..

2015-05-10 - När man är sådär riktigt kåt
Känslan när man är sådär riktigt kåt så Man inte vet var man ska ta vägen. Man kan inte riktigt hålla sig längre. Vill bara känna hans kuk..

2015-04-30 - Mystisk påse
Jag har gjort i ordning en svart påse, som jag hängt på sänggaveln. I påsen finns fem olika leksaker. Min lilla toyboy ska få sträcka ner handen och välja ut..

2015-04-27 - Jag blev kåt...
Jag blev kåt. Så enkelt är det! Igår lade jag honom på rygg, smekte hans kuk började rida honom. Jag höll hårt runt hans hals, tystade honom med handen för..

2015-02-18 - Kör på som vanligt!
Godkväll alla!Hoppas alla har det underbart. Vi har det underbart som vanligt med mycket se.  Vi varierar ofta ställningar och så. Allt från vanligt till missionären och 69an,  rida..

2015-01-28 - Godkväll alla läsare!
Hejsan på er alla!Vi har varit dåliga på att uppdatera denna blogg, det har varit lite mycket.Men sexlivet har vi inte varit dåliga på att underhålla! ;)Vi har haft det mycket skönt med många olika..

2014-12-26 - Yummie
Vad sägs om en hogtie?Eller en open gag?Eller kanske tre but-plugs i varierande storlekar?Eller spelar du hellre ett upphetsande spel med korten från Fetisch I O U?Detta är vad som..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter