Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Sexlysten
Jag är en ung bisexuell kvinna som för tillfället är singel.

Jag älskar att ha sex och passar på så ofta jag får tillfälle. Jag njuter med både killar och tjejer och tar det som finns och passar mig för stunden.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (27 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-10-27 - (saknar titel)


2016-10-07 - (saknar titel)


2016-09-20 - Ny samarbetspartner..
Har glädjen att meddela att jag fått en ny samarbetspartner i bloggen. Från idag har jag Sin-a-matic som samarbetspartner i bloggen och ser fram emot ett bra samarbete. Kommer kunna bjuda på lite..

2016-09-14 - (saknar titel)


2016-09-14 - (saknar titel)
Hela min kropp skriker efter att få en fontänorgasm idag! Hela jag längtar och jag kan nästan känna hur det pirrar i hela underlivet precis sekunden innan den första strålen sprutar ur fittan. Jag har..

2016-09-07 - (saknar titel)
Ibland är det ju inte så dumt att vara bisexuell… För några helger sen mötte jag upp en tjejkompis jag känt i över 5 år. Hon bor en bra bit från mig så åkte över till henne. Hon bor i en annan..

2016-08-31 - (saknar titel)
Ska göra ett stort undantag idag.. Jag ska visa en bild som faktiskt är på mig själv för en gångs skull… Är ju väldigt anonym i denna blogg och lägger inte ut något på mig själv.. Men tog en..

2016-08-18 - (saknar titel)
Jag är vad man kan kalla en ”screamer”.. Jag KAN verkligen inte vara tyst om jag har bra och skönt sex… På gott och ont… Igår kom han jag träffar över till mig. Jag försöker..

2016-08-14 - Tack alla läsare
Vad roligt att ni är så många som fortfarande följer mig trots att jag varit väldigt inaktiv under mer eller mindre hela sommaren. Alla era mejl och kommentarer gör mig så glad! Så fortsätt gärna! Såg..

2016-08-12 - Äntligen lite sex..
Sedan några månader tillbaka träffar jag lite smått en man, vi dejtar inte, men ses när vi behöver närhet och sex. Igår var jag hemma och hade lite tråkigt på kvällen. Han jag träffar skrev och..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter