Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

The Gingers Diary
Tre Tjejer, Tre Städer, Tre liv.
En sextokig.
En flirttokig.
Och en som pluggar och tränar.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (17 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-11-24 - (saknar titel)
Jag har gått vidare eftersom mina två följeslagare har lagt ner denna bloggen. Jag finns just nu på https://dinfantasi.wordpress.com/ Du kommer inte bli besviken! Den är snuskigare än någonsin, och..

2015-11-19 - (saknar titel)
Ibland kommer livet emellan och då prioriteras vissa saker bort. Nu har det tyvärr varit bloggen som blivit lidande. Men det betyder inte att jag inte har varit ute på äventyr! I mina ögon är..

2015-07-13 - (saknar titel)
Det är länge sedan nu. Jag har lidit av djup hjärtesorg och privata problem. Det är så livet ser ut emellanåt, men nu är jag tillbaka med mina tokiga äventyr. Bara för att jag har varit ledsen betyder..

2015-03-05 - (saknar titel)
Jag hymlar inte med att jag verkligen går igång på att bli bortskämd. Det är presenter, elektronik, fina middagar och härliga hotellövernattningar. Det bästa är att en aldrig är jag som föreslår..

2015-02-20 - (saknar titel)
Januari var en bra knullmånad. 8 olika personer blev det, varav 6 var godkända och de andra två var stayupskillen och Madame. Februari har inte riktigt varit lika effektiv. Mestadels beror det på..

2015-02-20 - (saknar titel)
Häromkvällen drog jag och PUMAN ihop ett dildoparty. Vi hade några vänner över, drack vin och var allmänt på hugget. Tjejen börjar med att plocka fram diverse glid, oljor och liknande produkter. Det..

2015-02-02 - (saknar titel)
Denna piercings läkningstid kommer göra mig som en våt fläck känns det som! Att inte få göra vad man vill när man vill är ganska jobbigt. Framförallt när man hittat en kille som gör en kåt bara vid..

2015-02-01 - (saknar titel)
Här har jag gått och varit lite orolig för att jag börjat dejta en bra kille men som jag trodde var lite osäker i sängen. Vi träffades flertalet gånger under 2-3 veckor utan att göra annat än pussas...

2015-01-22 - (saknar titel)
Vi tog lite mer vin innan jag blev ombedd att lägga mig på sängen. På rygg skulle jag ligga. Han smakade igenom hela min kropp. Uppifrån och ner, varenda millimeter. Jag får sedan en buttplug i ändan...

2015-01-21 - (saknar titel)
Jag ska försöka förklara lite vad det var jag var med om häromdagen. Jag har fortfarande inte landat till 100 %. Jag har svårt för att veta vad som rörde sig i mitt huvud och vad som var verklighet...Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
71 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter