Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

The Pleasure Adventure Chronicles
Vi är två medelålders bisexuella gifta familjeföräldrar som vågar leva ut vår gemensamma sexualitet. Vi vet att vi provocerar de sociala spelreglerna i samhället med vår öppenhet på nätet. Tyvärr styrs vi människor i allt för stor utsträckning av vad andra tycker och det begränsar oss från att maxa livet. Vi har ju bara ett, och vi tycker man ska leva det till fullo. Sex ska handla om personligt välmående inte användas för det motsatta. Vi har en stark feministisk vinkling och vi vill lyfta fram särskilt kvinnans, men också mannens, rätt att ta för sig av det sexuella buffébordet utan moraliska fotbojor påtvingade av andra.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-12 - Produkttest- Lelo Hula Beads
Lelo Hula beads är knipkulor som vibrerar och roterar och unik på det sättet att man styr själva vibreringen genom att röra på en fjärrkontroll på olika sätt. Så här beskriver Passion of Sweden..

2019-04-02 - Produkttest - RO 9 mm Touch of Velvet
Vem gillar inte en liten vass vibrator? RO 9mm Touch of velvet finns i en uppsjö av läckra färger och är en kraftfull liten sak och en garanterad orgasm-levererare. Jag vet inte om det finns mycket..

2019-04-02 - Produkttest - OVO K5
Den här lilla leksaken har jag hunnit testa två gånger redan! Det första mötet vi hade var inte så lyckat, men jag är inte den som ger upp, haha, så jag ville ge den en ny chans.Den här dildon har..

2019-03-22 - Produkttest - G-vibe 2
Jag blir nästan lite pirrig när jag skriver om den här leksaken - kanske för att det är fredag och jag är lite kåt av det där vinglaset man kan unna sig när arbetsveckan är slut.Första intrycket av..

2019-03-11 - Effektivering
Jag har gjort lite utveckling, eller rättare sagt lite effektivering i mitt sexliv :)Jag vill påstå att jag är en Modern Business Woman, framför allt en Strong Independant Woman! Och jag tar hand om..

2019-02-14 - Produkttest - Drop of Sweden H2O Vibe
Att använda sig av leksaker i sängen är faktiskt något jag rekommenderar för att göra det lite mer spännande i sexlivet.  Det gäller att hitta nya vägar och just nu är vi väldigt ivriga att pröva..

2019-02-11 - Får man onanera?
Min kompis frågade mig hur ofta man får onanera. Just det - hur ofta man FÅR onanera. Herregud, tänkte jag - det är väl upp till var och en att själv bestämma. Men är det så då? På riktigt? Jag tänker..

2019-02-06 - Produkttest - Lelo Sona
Det finns ju en uppsjö av vackra och fantastiska sexleksaker nuförtiden - det är helt omöjligt nästan att bli uttråkad om man tänker att man vill testa igenom alla! (nån som känner sig utmanad?..

2019-02-02 - En leverans leksaker
Det där pirret man har när man ska ha sex men någon ny.... en salig cocktail känslor som rushar genom kroppen, med bla förväntan, nervositet, spänning mm. Ni vet, då man blir alldeles strissig av..

2019-01-28 - Att knulla eller att älska
Jag håller fortfarande på att sammanställa informationen från mitt privata lilla Dick Pic-forskningsprojekt, men jag fick en kick inspiration att göra ett litet sido-inlägg under tiden. Jag väntar..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
72 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter