Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Toras Hemligheter - en sexblogg
Välkommen in i min hemliga värld av sex, fantasier, lust och njutning. Jag som skriver är en småbarnsmamma som sedan skilsmässan för snart två år sedan, vill utforska och utveckla min sexualitet. Här kan du läsa om erfarenheter, sexfantasier och vardagliga betraktelser. En sexblogg helt enkelt.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


9 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-28 - Lunch med sällskapet
Herregud! Jag är ju helt galen... För ett par veckor sedan lunchade jag med "sällskapet". Jag var så pirrig och nervös när jag gjorde mig iordning på förmiddagen. I bilen satt jag som på nålar. I..

2017-12-23 - Jag har inte glömt..
Så go'a läsare jag har som frågar och väntar på att få höra om lunchen. Den var helt galen. Hihi! Jag har svårt att få ordning på inlägget. Det kommer bli långt! Dessutom har jag haft så väldigt fullt..

2017-12-13 - Så pirrig inför imorgon!
Jag har inte glömt bort min blogg eller er. Det har bara varit fullt upp av julklappsinhandling, födelsedagsfirande, möten och förhandling inför ett nytt jobb och allmän julprepp. Men imorgon.....

2017-12-08 - Trekant - var mans sexuella dröm
Barnvecka och vab har gravt begränsat mina sexuella upplevelser och fantasier den här veckan. Jag pratar fortfarande med Rick och Lars från sällskapet lite då och då, inför lunchen nästa vecka. Jag är..

2017-12-07 - Rabatt på sexleksaker hos excited.nu!
 Vet ni vad?! Jag kontaktade min nyaste favoritshop för sexleksaker, Excited.nu  och frågade om vi kunde starta ett samarbete. Det var de inte sena att haka på så nu kan jag stolt meddela..

2017-12-05 - Sällskapet
Härom dagen berättade jag om ett sällskap jag har fått kontakt med. Nu har jag pratat med Lars som äger huset också. Jag tror han testade mig för han skrev i väldigt formella ordalag. Jag hakade..

2017-12-03 - En tinder-dejt
Jag nämnde i mitt förra inlägg att jag har varit i kontakt med dominans och smisk. Den första egentliga erfarenheten var för ungefär ett år sedan då jag träffade en musiker genom Tinder. Han är..

2017-12-02 - Spännande kontakter
Jag är med i några sexcommunitys. Vilket inte många tjejer är, har jag förstått. Det är ju otroligt ojämn statistik på de sidorna. Bara ca 10% kvinnor. Detta leder till, att när man som kvinna skapar..

2017-11-30 - Det här är jag
ToraJag är en driven småbarnsmamma på 31 år boendes i lägenhet i en sörmländsk stad. Jag har alltid gillat sex och velat ha mycket av den varan. Men jag har nog haft svårt för att tala om, eller ens..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
63 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter