Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Din Slyna
Heta möten, våta drömmar och vilda fantasier...
Jag skriver för min herre, men blir gärna läst av andra. Blir faktiskt lite upphetsad av det...Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-02-22 - Fontänorgasm på film
Jag låg i sängen. Hade just slagit upp ögonen, men var ännu inte riktigt vaken när telefonen plingade till:- Där ligger du och skrevar...Oj! Jag hade inte ens sett att kameran började blinka..

2021-02-08 - Rysligt kåt i våta jeans
Vi var iväg på en gemensam konferens hela dagen, och du hade beordrat slitna jeans och inga trosor. Hela dagen satt jag där, drypande våt, och kåt så att jag inte visste vart jag skulle ta..

2021-02-01 - Rider "dig" i duschen - både på foto och film
Tack till er som väntat tålmodigt! Framför allt till er som dessutom hört av er i kommentarer trots att jag inte uppdaterat på jäääättelänge!Det är länge sedan nu... Jag vet! Förlåt! Det..

2020-12-22 - Ny "leksak" ger extra krydda
Du hade sagt det så länge att jag börjat se det som en av de saker vi bara pratar om, men som tyvärr aldrig kommer att ske. Jag blev därför både förvånad, glad, nyfiken och upphetsad när du..

2020-12-05 - Flera inlägg i ett
Nu är jag hopplöst efter igen... Men det har hänt massor!Här kommer några sköna händelser, som egentligen kunde ha blivit egna inlägg:Video med textEn eftermiddag fick jag order om att..

2020-11-21 - Ååååh, vilken underbar morgon!
Telefonen plingade till sent på kvällen. Vid den tiden får jag sällan mer än ett: "God natt!", men den här kvällen undrade du hur dags jag behövde vara på jobbet dagen därpå. Typiskt... Jag..

2020-11-07 - Svårt att kontrollera sig när vi äntligen ses..
Vi hade kommit hem från vår resa sent kvällen innan och det hade inte blivit mycket sömn, så jag var sååå trött när klockan ringde. Jag blev lite piggare och mycket gladare när ditt..

2020-10-30 - Morgonsex via Messenger
Jag har tagit ledigt en långhelg och rest bort med barnen, som har höstlov. Härligt att komma bort på ett sätt, men åååhh vad jag saknar dig!!! När du berättar att du skulle komma hem till..

2020-10-18 - Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag..
Ligger efter igen, och för att inte bli stressad måste jag därför hoppa över att berätta om två mysiga träffar på olika ställen i bil, båda föregångna av mysiga telefonsamtal med ömhet,..

2020-10-13 - Det fick bli film i stället för möte IRL
Jag hade en hel förmiddag utan några inbokade möten, och så här i Corona-tider kan man då arbeta hemifrån för att inte kontoret ska bli så överbefolkat. Så jag stannade hemma. Och jag tog..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter