Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Din Slyna
Heta möten, våta drömmar och vilda fantasier...
Jag skriver för min herre, men blir gärna läst av andra. Blir faktiskt lite upphetsad av det...Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-08-01 - Oväntat besök med underbart sex
Du hade visserligen sagt att du skulle försöka att titta förbi den dagen, men eftersom jag sovit dåligt och dessutom av olika anledningar var säker på att det inte skulle bli på morgonen låg..

2020-07-31 - Bästa morgonen på hela sommaren!
Du hade sagt att du skulle försöka att komma på morgonen, och jag hade förberett frukost och flyttat ut bilen ur garaget redan kvällen innan, så att du skulle slippa att lägga tid på att leta..

2020-07-30 - Morgonsex både via Messenger och över telefon
Du skrev god morgon och undrade om jag låg naken i sängen. Det gjorde jag. Du ville ha en bild, och när jag skickat iväg den konstaterade jag att det var trist att du satt fullt påklädd och åt..

2020-07-29 - "Visa mig lite hud, baby!" - Här kommer både..
Jag brukar vakna tidigt, men den här morgonen väckte du faktiskt mig på riktigt med ditt meddelande. Jag älskar att bli väckt av dig! Jag fantiserar om att du inte väcker mig via telefonen, utan..

2020-07-26 - Sommarens bästa tillfälle att njuta av..
Du hade utlovat en långmorgon tillsammans. "All inclusive" kallade du det. Vad innebar det...? Jag var spänd av förväntan och noggrann i mina förberedelser. Förutom det jag brukar fixa när jag..

2020-07-21 - Het morgonsex med handklovar och ögonbindel
Jag hade förberett allting for morgondagens frukost för två, dukat bordet och laddat kaffebryggaren. Jag hade duschat, rakat benen, ansat fittan och stod och smörjde in mig i mjukgörande och..

2020-07-19 - Bonussex
Jag visste att du skulle sticka tidigt från jobbet eftersom du skulle iväg på en grej, så jag var helt på det klara med att du inte skulle ha tid med mig den dagen. Dessutom hade du ju lovat att..

2020-07-18 - Bild och film från en väldigt våt och skön..
Vi satt och messade fram och tillbaka, avtalade tider då vi skulle ses. Du utlovade "en rejäl behandling" nästa gång vi sågs. Du berättade att du skulle spänna fast mig och få mig att komma..

2020-07-15 - Het sex i källarförrådet
Du skrev på morgonen, innan du skulle köra till jobbet, att du hoppades på att få möjlighet att tränga in i mig under dagen. Jag svarade dig att det hoppades jag också, och att jag blev varm,..

2020-07-13 - Gemensamma fantasier, het längtan och sköna..
Direkt på morgonen skickade du ett meddelande och undrade om jag skulle vilja vakna och ta emot din säd. När jag svarade dig att det skulle vara underbart skrev du:- Så om jag hade bett dig att..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
23 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter