Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Enflickasbekännelse
En blogg om mina kittlande upplevelser och fantasier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (28 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-12-19 - Två vänner, en flaska vin och hett sex. - en..
Två väninnor sitter i soffan och sippar på varsitt glas mustigt rödvin. Dem småpratar om allt från jobb till familjelivet. Just ikväll är dem båda barn/man fria och bara kan njuta av..

2022-12-17 - Julstress eller analsex?
Hur har ni det nu veckan innan jul, stress och ångest över allt som ska göras? Eller tar ni det lugnt och njuter av lysande gran, tända ljus och bara en massa mys? Jag är en av dem som njuter av..

2022-12-08 - Gör det en slyna gör bäst?
Så var det mörk, kall vinter igen. Och jag blir så rastlös om kvällarna. Man ligger bara i soffan och tittar på tv fram tills det är dax att gå och lägga sig. Är det någon som känner igen..

2022-12-07 - Tillbaka?
Hej! Ja jag kan erkänna att det tyvärr blev så att jag tappade all motivation till att skriva i bloggen. Men jag har saknat att få skriva i bloggen och få skriva med er. Vill bara kolla om ni..

2022-07-09 - Det räcker nu.
Jag vet att min blogg egentligen ska handla om lust, sex och härliga fantasier och upplevelser. Men jag känner mig tvungen att ta upp det här. Ja jag driver en blogg om sex. Men det betyder inte..

2022-07-03 - Våta drömmar
Att drömma saker har jag fått erfara kan vara väldigt spännande och upphetsande. Så jag vill dela med mig av en dröm jag hade inatt. Som jag önskar vore verklighet. Jag satte mig i bilen och..

2022-06-13 - Läsarbild
Jag måste bara säga att jag älskar att få bilder och filmer från er läsare. Särskilt när ni är så kreativa. Fick även en film där han runkade sin hårda härliga kuk och lät sin säd..

2022-06-11 - Tidig morgon och Spermakladd
Det borde vara olagligt att vakna innan klockan 5 en lördagsmorgon. Jag låg länge och vred mig i sängen och försökte somna om. Men det var lönlöst. Så jag vände mig om mot Honom som låg och..

2022-05-29 - Favorit leksak
Jag fick frågan av en läsare om vad jag har för favorit leksak. Och ska jag vara ärlig så tycker jag att den frågan är svår. Det finns så oändligt många olika leksaker så det känns som om..

2022-05-24 - Läsarbild
Igår kväll va en av mina läsare ute på en promenad och kände sig sugen. Han ville dela med sig av sin kuk till mig och mina läsare. Så underbart att kunna vara utomhus och göra något spontant..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter