Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Fruns Lust
Kvinna som hittat sin sexlust igen efter småbarnstiden. Bloggen handlar om mitt sexliv med mannen, onani, fantasier, lust. Du får följa med in i mitt sovrum ( eller dit var jag har sex ) och läsa detaljrikt om våra/mina sköna stunder. Förhoppningsvis kommer några fantasier med tiden att bli verklighet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-05-06 - Skön Onanistund
Jag sitter och jobbar hemifrån i sedvanlig ordning nu sedan Coronan ändrade på hela världen. Jag hör att mannen börjar vakna och efter en stund kryper jag upp brevid honom i sängen. Jag känner..

2021-05-04 - Vad innehöll paketet?
Som jag berättade tidigare, klickade vi hem lite sexleksaker från en nätbutik. Några dagar senare klickade jag hem två grejjer till, så nu har vi mycket nytt att leka med tillsammans, eller..

2021-05-02 - Avsugning i bastun
Ibland är det skönt att bara lyxa till en helt vanlig lördag och gå i bastun, mitt på blanka dagen. Dessutom ensamma, utan barn. Vi sitter och småpratar som vanligt om allt och ingenting när..

2021-04-30 - Trevlig Valborg
Tänkte bara kika in och önska er alla en trevlig & lustfylld Valborg och första maj ?? . . .

2021-04-29 - Sex på gräsmattan
Nu far vi bakåt några år i tiden, till en ljummen sommarkväll i slutet av juli. Vi hade fått barnvakt ordnat åt småfolket och barnvakten skulle sova över hade vi bestämt eftersom vi inte..

2021-04-27 - Fittan gnids mot kuken
I ett tidigare inlägg berättade jag om hur upphetsad och kåt jag blev att välja ut tillsammans med mannen en sexig outfit och sexleksak från en nätbutik. Här är nu fortsättningen om hur den..

2021-04-25 - Sexleksaker och sexiga underkläder
Nu när min lust är återfunnen, känns det som jag vill prova och testa olika sexleksaker i ännu större utsträckning än tidigare. Dildon, klitoriskittlare, löskukar, vibratorer, kulor, appar,..

2021-04-23 - Klädesplagg jag trivs i
I en kommentar fick jag frågan hurdan kläder jag trivs i. Här ser ni mej i bekväma leggings jag oftast går klädd i hemma. Dessa hade jag för övrig på den gången mannen gjorde det skönt för..

2021-04-21 - Vår första 3-kant
Gästande stjärnor / Annika & Stefan

2021-04-18 - Orgasm i badhuset
Vi var hela familjen i ett stort badhus för några år sedan, var det fanns en massa olika rutschkanor, bubbelpoolar och vanliga bassänger. Det fanns även en liten avskild lugnare plats med en..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
27 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter