Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Hasse och Anna
Vår blogg berättar om vårt sex, och resonerar ibland om olika sex-relaterade saker. I vårt sex ingår en del bondage och smisk, lätt dominans, ganska mycket leksaker, mycket kärlek, och en väldans massa orgasmer.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (75 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-01-19 - Inga bilder på Drive
Har precis lärt mig att man inte får ha bilder med sexuellt innehåll på din Google Drive. Så jag tar bort bilderna, vilket innebär att en massa länkar till bilder kommer sluta fungera. /Hasse

2020-09-18 - Trippel-ring
Detta inlägg handlar om sex. Jag har ju under flera år nu provat penis-ringar av olika slag, och för något år eller mer sedan skrev jag om att jag var sugen på att pröva en sån ”triple..

2020-05-26 - Choker, recension
Jag har alltid tyckt det är väldigt vackert och sexigt med chokers. Jag hade en tid tittat på olika ställen, vad de hade för utbud, och mest fastnat för ett par stycken hos..

2020-05-12 - På tomten
Detta inlägg handlar om sex. Nu när snön faller (!) utanför fönstret, tänker jag på ungefär så här års för ett år sedan. Eller, lite senare var det, men i början på sommaren var det i..

2020-05-07 - Test av liten buttplugg
Detta inlägg handlar om sex. Vi har fått en liten buttplugg att testa från sexleksaker365.   Den såg verkligen inte mycket ut för välden, får jag säga, vi nästan skrattade när vi såg..

2020-04-27 - Hur är det här då?
Detta inlägg handlar om sex. Hej hopp, de få läsare som finns kvar! Jaha, det var ju inte igår som jag skrev här! Näe – det var faktiskt idag iofs, alldeles nyss … Jaja. Med oss är..

2020-04-27 - Ökad försäljning av sexleksaker
Såg i tidningen i morse att folk köper fler sexleksaker nu under Corona-krisen, och jag sa till Anna: ”Det var ju trevligt att det inte bara skapar irritation!” – för det är ju..

2019-08-16 - Kall dag på stranden
Detta inlägg handlar om sex Det finns några foton via länkar i texten. Vi var på semester, där vi var nära en strand där många solar nakna. Det är en strand med lite högt gräs en bit bort..

2019-08-11 - En till metallring, recension
Detta inlägg handlar om sex. I maj köpte jag mig ännu en kukring i metall, från Sinful, vilket jag aldrig skrivit om. Den är tänkt att ha runt ”hela paketet”, bakom pungen, vilket..

2019-06-28 - Hjärnan är också med
Detta inlägg handlar om sex. Jag förvånas ganska ofta över hur vanligt det verkar vara att folk inte förstår att hjärnan är en viktig del när man har sex. Trots att det finns ledtrådar som..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter