Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Lisas Lappar
Hej där. Jag heter Lisa och skriver om sex.
friend
Innehar även titlar som:
Grundare och författare av Omfattande Sexuell Forskning™
Självutnämnd expert.
Tankebrottsling.

Knullar för pengar, underhåller tveksamma relationer, besitter stundvis kasst konsekvenstänk och bakar cupcakes för att fem minuter in minnas att jag hatar det. Försök inte hitta och följa en röd tråd – det finns ingen.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-07-13 - Ni är genomskådade - det är sexarbetarna ni..
Tre godhetssignalerande sossedamer vill sprida mer våld i EU genom att fortsätta exportera det haveri den svenska sexköpslagen är. Irland införde den svenska modellen och det ledde som..

2020-07-08 - Klassiska argument och hur man bemöter dem..
En grej folk verkar tycka är roligt är att försöka "sätta dit" mig med argument som de tror jag aldrig hört förut. Typ: "AHA! Nu minsann kommer hon inse att hennes val varit dumma!" Jag har nog..

2020-06-12 - Jag gör sossarnas jobb - om min artikel i FOKUS,..
Om jag skulle starta ett politiskt parti så skulle mina valaffischer kunna gå ut på hur jävla mycket bättre mina idéer är för ekonomin än alla andra riksdagspartier. Såhär: ”De andra..

2020-06-01 - Jag begick podcast - och någon blev JÄTTEARG
Jag har aldrig varit exhibitionistisk, faktiskt tvärtom, så att få på mig hörlurar och med en mikrofon framför mig som plockar upp varenda liten detalj är inte direkt min scen. Men, när Goran..

2020-05-31 - Sexköpslagen: Medborgerlig Samling
Se gärna tidigare partiers svar här (C, L, MP, V, KLP). Jag blev kontaktad av en politiker inom MED via Twitter häromdagen så jag passade på att nämna att de inte svarat på mina frågor. Det..

2020-05-25 - Nu ska jag vara ärlig - mina egna problem med..
Eftersom jag tror på ärlighet, nyansering och att jag själv ska framstå som trovärdig vill jag skriva om några saker som jag själv finner besvärliga (och inte har bra svar på). Om vi..

2020-05-24 - Vad vill egentligen grupperna som är emot..
I utbildande syfte har jag de senaste dagarna läst på om de organisationer och nätverk som ofta talar av egen erfarenhet av sexsäljande, och speciellt de två jag är mest bekant med sedan..

2020-05-21 - Min trestegsplan till hur vi avkriminaliserar..
Jag har lagt kopiösa mängder tid på att fundera över hur vi bäst avskaffar sexköpslagen, och även hur det bör se ut efter att den är borta. Säkerligen inte särskilt hälsosamt då jag jämt..

2020-05-19 - Kriget med antisexköps-grupperna - och media..
Har ni inte levt under en sten de senaste dagarna, och för oss som alltid håller ögonen öppna vad som sägs om sexarbete, så har ni sett tv-inslagen och de otaliga artiklarna där organisationer..

2020-05-19 - Det ultimata inlägget om sexköpslagen
Liten kommentar: jag är egentligen inte helt nöjd med denna guide, men jag har skrivit på den i omgångar så himla länge och har under de senaste dagar önskat många gånger att jag kunnat..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
23 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter