Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (98 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-01-17 - Utelek och rollspel
Denna vecka har jag tagit en liten paus i bloggandet. Det var inte planerat, men det föll sig så. Vilket nog var precis det break jag behövde. Min blogg har strulat lite senaste månaden rent..

2021-01-09 - Den nyckfulla sexlusten
Nu har jag haft denna lustblogg i 3 år och då den handlar om sex och lust gäller det ju att hålla närheten till den lustkänslan hyfsat igång. Om inte annat så förväntas det väl lite av mig..

2021-01-04 - Gravid, klimakteriet eller biverkningar?
I höstas drabbades jag av Borrelia. Något som jag aldrig tidigare haft. Och jag hade egentligen inga direkta symptom, förutom en tydlig rodnad runt ett fästingbett som inte ville försvinna. Efter..

2020-12-31 - Min Liwliga nyårskrönika 2020?
Så var det dags att sammanfatta året 2020. Det är ju nästan omöjligt att göra detta utan att nämna fucking Coronan. Men innan denna dök upp i vår värld visade jag er mina..

2020-12-27 - Kärlek och Anarki
Ni har väl inte missat tv-serien Kärlek och anarki? Det är en tv-serie jag verkligen kan rekommendera. Den innehåller en lekfullhet som kittlar det lilla extra. Och som krydda på moset så har..

2020-12-24 - Sexiga bilder hör till en lustblogg
Så var det självaste julafton idag och jag vill dagen till ära bjuda er på ett sexigt julkort. Men det är inte alltid så lätt att ta snygga sexiga bilder. Även om jag gillar att posera och..

2020-12-21 - Knipträning med njutning
Som jag nog nämnt tidigare har jag haft svårt att hålla uppe motivationen för knipträning. Speciellt nu när vi inte har ett sexäventyr direkt i sikte. Och nu har det snart gått ett halvår..

2020-12-17 - Snopp ska vara på topp
Häromkvällen började jag fundera över mäns snoppar. De är ju lite fascinerande ändå måste jag säga. Kanske för att jag själv inte har någon. Snoppen är ju lite som hammaren i en..

2020-12-12 - Min klitoris behöver hjälp
Under en onanistund i veckan föll en polett ner för mig. Jag har lärt mig att klitoris är kärnan till orgasm för en kvinna. Och min klitoris har inte levt upp till mina förväntningar genom..

2020-12-08 - Vägen till Love
Jag har ju berättat för er om mitt halvt eländiga singeldejtande. Eländigt i alla fall när det kommer till sex. Att få en orgasm fanns ju liksom inte på kartan för mig tillsammans med en..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
24 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter