Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (113 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-12-04 - Misstag män gör i sängen
Genom åren har jag ju upplevt ett antal män i sängen. Vissa har varit bättre än andra men ingen är ju såklart perfekt. Speciellt inte när man precis har träffats. Men det är vissa misstag..

2022-11-28 - Viktinsikt
Jag har i flera år undvikit att ställa mig på en våg och levt efter principen "det viktiga är att jag trivs med min kropp". Men nyligen fångades jag på en bild där jag inte riktigt kände igen..

2022-11-21 - Älskar, älskar inte
Både jag och min man har tidigare levt i längre förhållanden där vi sagt och trott att vi har älskat den vi levt med, men senare insett att vi mer bara gillat vår partner, och att det..

2022-11-15 - Demisexuell och sapiosexuell
Jag har många gånger funderat över hur min sexualitet har förändrats genom åren. Den har ju ändrats en hel del från det att jag var i 20-årsåldern till idag när jag är en bra bit över 40...

2022-11-10 - Att vara den sämre mamman
Idag tänkte jag sätta lite fokus på mammarollen. Den enda roll här i världen som, av någon anledning, har perfekt som utgångspunkt vid bedömning istället för det medelbra. För mig är det..

2022-11-04 - Femårsdagen firas
Idag är det exakt fem år sedan jag postade mitt allra första blogginlägg. Jag visste nog inte riktigt vad jag gav mig in på, men pirrigt och spännande var det. Ganska snabbt upptäckte jag att..

2022-10-31 - Omdöme om floggande
Nu har vi testat vår nyinköpta flogger. När vi fick hem den tyckte både Love och jag att den var väldigt lätt och att den nästan såg lite "tam" ut. Jag funderade om det skulle bli så mycket..

2022-10-25 - "Alla är mer spännande än ens livspartner"
För ungefär 10 år sedan hörde jag någon på en tjejfest påstå att "alla andra kommer alltid vara mer spännande än din partner, därför att den egna partnern känner du utan och innan". Där..

2022-10-20 - "Jag vill ha hungriga män"
Då var det åter igen dags att ta in ett för mig kärt blogginlägg från Hemligg här på min blogg. Denna gång från en kvinna som tänder på hungriga män. Hennes tankar fångade mitt intresse..

2022-10-17 - Aktivera könet till orgasm
För 1,5 år sedan hittade jag en ny typ av orgasm, som innebar att jag kunde komma vid samlag, utan händer. Vilket var lite revolutionerande för mig. Anledningen till att jag hittade det var att..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2022 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter