Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (100 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-06-22 - Starta en sexblogg du också?
Som de flesta av er nog vet så har jag en topplista över de bästa svenska sexbloggarna. Tyvärr så är utbudet av bra och aktiva sexbloggar ganska litet. Men vi är några stycken i alla fall och..

2021-06-17 - Bekänn färg i sängen - Vilken typ är du?
Du. Även om de är lite väl överdrivna i sina karaktärer för att vara tydliga får man nog se dem som en förenklad tolkning av hur människor fungerar. Men det är likväl väldigt intressant...

2021-06-14 - Realdoll - En sexdocka på riktigt
Sexhjälpmedel för män kan ju vara lite tabubelagt om vi ska vara helt ärliga och som "top notch" över tabubelagda sexhjälpmedel för män är nog ändå en realdoll. Dvs en verklig sexdocka som..

2021-06-09 - Komma samtidigt - Idealet?
Vi har ju alla olika känsliga ämnen, en del som vi kanske inte själva ens riktigt ser. Antingen för att vi trycker undan dem eller för att de går att bortse ifrån utan större besvär. Tills..

2021-06-04 - Test av Womanizer Premium
I detta inlägg kommer jag berätta om när jag testade lufttrycksvibratorn Womanizer Premium och vad jag tycker om den. Jag har köpt in den själv i syfte att testa den. Så detta är inget inlägg..

2021-05-30 - Mitt underliv är okej igen
Så här på mors dag så kommer nu ett mammainlägg där jag också vill göra en liten undersökning av hur det är med våra underliv efter allt barnafödande. Det är ju onekligen en ganska..

2021-05-26 - Jag och alla våra ligg
Nu har jag gått över en gräns som jag kanske inte trodde att jag skulle göra. Hittills har jag ju hållit mig gömd bakom det skrivna ordet och kunnat dölja det som eventuellt är utpräglat jag...

2021-05-19 - Så är en perfekt extraman
Efter vår erfarenhet med "Snygg-Yngve" väcktes funderingar kring hur en perfekt "bull" eller extraman ska vara. Eller i alla fall för att gå hem hos oss. Mycket handlar ju om tycke och smak, men..

2021-05-14 - Sista äventyret del 3
Detta är sista delen i min berättelse om våra oberättade äventyr från hösten 2019. Efteråt första omgången låg vi alla tre och chillade medan de båda männen pillade lite på mig. Vi..

2021-05-08 - Sista äventyret del 2
Här följer nu del 2 av "Sista äventyret". I del 1 hade vi ju mött upp med Snygg-Yngve på hotellet och haft ett lite rollspel på spa-avdelningen när allt plötsligt skulle ställas på sin..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
28 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter