Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (97 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-11-23 - På jakt efter nya vänner med förmåner
Efter mitt något deppiga förra inlägg om min Corona-frustration så vill jag nu berätta om en längtan jag har i mig. En längtan som jag delar med Love. Den myser vi med i tanken tillsammans och..

2020-11-20 - Fucking Corona!
Denna Corona står mig upp i halsen. Jag så trött och frustrerad över den här situationen. Den påverkar ju allas liv just nu och att det nu kommit en andra våg tär nog på orken och humöret..

2020-11-16 - Jag är avslöjad
Då har det till slut hänt. Jag har blivit avslöjad som Liw. Plötsligt lyfte någon på min täckmantel som jag under 3 års tid gömt mig under. Det var en av mina bästa väninnor som berättade..

2020-11-12 - Vad vet vi om våra grannar?
Nåt som Love och jag ofta kan roa oss med nuförtiden är att spekulera kring vilka av våra grannar, vänner eller bekanta som skulle kunna vara swingers eller åtminstone har testat sex på fler...

2020-11-08 - Fars dag - Visst älskar vi pappor?
Idag är det fars dag. Det har nog inte undgått någon. Så vad kan vara lämpligare än ett inlägg om pappor idag? Pappor är nämligen något jag vurmar för lite extra. Går igång på pappor..

2020-11-03 - Ägglossning har jag stenkoll på
En del kvinnor styrs ju väldigt mycket av sin menscykel. Det går ju liksom inte att komma ifrån. Men de verkar vara väldigt olika hur vi blir påverkade under mens och inte minst under..

2020-11-01 - Så tycker mina läsare om könsbehåring
Nu var det drygt en månad sedan jag skrev inlägget om könsbehåring, Buskis vs kalhygge. Då passade jag ju också på att göra en liten undersökning om vad ni läsare tycker om just..

2020-10-27 - Sexiga adventskalendrar 2020
Mindre än 2 månader kvar till julafton. Redan!?! Då är det ju dags att börja tänka på adventskalendrar. Sexiga adventskalendrar såklart. Nåt till oss vuxna. Givetvis tänker vi på barnen..

2020-10-23 - Sexolog utan praktisk erfarenhet?
Jag har alltid tyckt att det varit lite kul att läsa sexspalter där läsare ställer frågor till sexrådgivare som oftast titulerar sig som sexologer. Men det som slår mig allt oftare när jag..

2020-10-19 - Snöat in på tajta sexiga klänningar
Nej någon snö har vi inte fått än där vi bor. Men jag har snöat in mig på något annat än just vädret. I helgen så var jag på shoppinghumör vilket inte sker så ofta. Men som vanligt sista..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
23 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter