Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida




En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.



Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (99 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-02-27 - Analsex på mitt vis
Jag har nyligen insett att jag troligen har haft en mental låsning när det kommer till analsex och anala lekar. Vilket nog inte är så ovanligt. Men nu känns det som att jag kan vara på väg..

2021-02-23 - Trekant med guldkant
En trekant kan man ha ganska olika syn på. Om man nu kan tänka sig en trekant. Hur skulle den då vara? På vilket sätt skulle den utspela sig? Och hur får man egentligen till en trekant på..

2021-02-19 - Test av Lush 2 från Lovense
Vibratorn Lush 2 från Lovense är en sexleksak som jag har sneglat på ganska länge. Jag har sett filmklipp på tjejer som använt den som verkar gå helt bananas. Därtill så har jag läst..

2021-02-14 - Allt om äventyren med Moa och Henrik
Här kommer nu mitt andra nostalgi-inlägg. Förra handlade ju om hela historien om Mr Utvald. Denna gång blir det en tillbakablick på våra äventyr med Moa och Henrik. I de lugnaste vatten Efter..

2021-02-09 - Tävling: Vinn världens lyxigaste "rabbit"!
Det här aldrig hänt förut på den här bloggen. En tävling! Men jag kände att det vore kul om jag kunde bjuda er på chansen att vinna en riktig lyxig leksak. En sån där man annars kanske är..

2021-02-07 - Om att våga bli förälder på nytt
Just nu har jag en ganska pirrig känsla i kroppen inför något som kan ha ganska stor inverkan på mitt liv. För snart händer något som jag har väntat på länge. Nu är det nämligen dags att..

2021-01-31 - Allt om äventyren med Mr Utvald
I dessa tider blir det lätt att jag nostalgiskt ser tillbaka på tiden innan Coronan slog till och ja fram till den andra vågen slog till i höstas. Sedan dess har allt legat på is vad gäller..

2021-01-27 - Varning för barn!
Att finna tillfällen till sex är inte alltid helt lätt när man har 3 barn på heltid hemmaboende. Och när det väl dyker upp ett tillfälle för oss så vill vi ju gärna försäkra oss om att vi..

2021-01-22 - Så kom vi då och nu
Det är rätt häftigt att inse hur man utvecklas på alla möjliga sätt. Vårt sätt att ha sex och komma på har förändrats mycket senaste 10 åren. Jag kommer på ett helt annat sätt nu än..

2021-01-17 - Utelek och rollspel
Denna vecka har jag tagit en liten paus i bloggandet. Det var inte planerat, men det föll sig så. Vilket nog var precis det break jag behövde. Min blogg har strulat lite senaste månaden rent..



Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
25 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter