Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida




En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.



Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (107 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-11-24 - Fittmys är min melodi
Vad har orden fitta och mysa med varandra att göra? Är mysa ett sexigt ord överhuvudtaget? Är ordet fitta enkelt att slänga sig med? För mig börjar min lust med det ena av dessa ord, och slutar..

2021-11-17 - Slick och dick samtidigt
Något som jag fantiserat ganska länge om är situationen att bli slickad samtidigt som jag blir tagen antingen vaginalt eller analt. Det är något jag aldrig varit med om, men lockats av när jag..

2021-11-13 - Finns det är en marknad för begagnade..
Jag tror det är väldigt vanligt att sexleksaker ligger och samlar damm hos många ute i vårt avlånga land. Det är många som tycker det är spännande att köpa in och testa nya leksaker eller..

2021-11-06 - Naked attraction - Dejting-TV som visar allt
Den senaste veckan har jag och Love avslutat varje kväll framför tv:n tillsammans. Vi har hittat det brittiska TV-programmet Naked Attraction som tydligen sänts i 5 säsonger. Först blev jag..

2021-11-01 - Vad jag INTE går igång på
I förra veckan när jag sökte lite inspiration på Sharesome hittade jag, istället för i mina ögon heta klipp och bilder, en massa sånt som jag INTE tänder på. Det var det ena efter det andra...

2021-10-25 - Omättlig lust, finns det?
När jag valde namnet på min blogg för fyra år sedan hade ordet lust i "Liws Lust" ingen direkt djupare innebörd för mig. De flesta känner vi lust till och från. Så även jag tänkte jag. Men..

2021-10-21 - Söker lösningar för att kunna växa
Jag vill blandat med mina inlägg här på bloggen kunna dela lite mer vardagliga tankar med er under en kategori som heter VardagsLiw. Detta kommer vara lite kortare inlägg med tankar från nuet...

2021-10-21 - Adventskalendrar 2021 - Julstämning i erotikens..
Nu knackar ju förvintern på dörren med adventskalendrar i var och varannan butik. Att beställa en sexig sådan över nätet kan vara spännande, att antingen ge bort till någon eller att önska..

2021-10-18 - Sex i duschen
Något som jag fullkomligt älskar att duscha. Att få stå i duschen och känna de varma vattenstrålarna skölja över min kropp njuter jag verkligen av. Att då samtidigt ha sex i duschen vore ju..

2021-10-14 - Barnsäker förvaring av sexleksaker?
Det är bara att inse att vi har väldigt många sexleksaker här hemma. Allt från små penisringar till dildos och olika typer av vibratorer. Dock inga sexmöbler. Men det är först nu när våra..



Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter