Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (106 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-10-25 - Omättlig lust, finns det?
När jag valde namnet på min blogg för fyra år sedan hade ordet lust i "Liws Lust" ingen direkt djupare innebörd för mig. De flesta känner vi lust till och från. Så även jag tänkte jag. Men..

2021-10-21 - Söker lösningar för att kunna växa
Jag vill blandat med mina inlägg här på bloggen kunna dela lite mer vardagliga tankar med er under en kategori som heter VardagsLiw. Detta kommer vara lite kortare inlägg med tankar från nuet...

2021-10-21 - Adventskalendrar 2021 - Julstämning i erotikens..
Nu knackar ju förvintern på dörren med adventskalendrar i var och varannan butik. Att beställa en sexig sådan över nätet kan vara spännande, att antingen ge bort till någon eller att önska..

2021-10-18 - Sex i duschen
Något som jag fullkomligt älskar att duscha. Att få stå i duschen och känna de varma vattenstrålarna skölja över min kropp njuter jag verkligen av. Att då samtidigt ha sex i duschen vore ju..

2021-10-14 - Barnsäker förvaring av sexleksaker?
Det är bara att inse att vi har väldigt många sexleksaker här hemma. Allt från små penisringar till dildos och olika typer av vibratorer. Dock inga sexmöbler. Men det är först nu när våra..

2021-10-07 - Vårt test av We-Vibe Chorus
Kanske har någon undrat vad som hände med min recension av parvibratorn We-Vibe Chorus? Jag köpte ju i våras in ett guldkantat paket med både Womanizer Premium och We-Vibe Chorus i. Womanizern..

2021-10-01 - Varför ler män sällan på kort?
Det är ju inte speciellt ovanligt att män ler i verkligheten. Och det är ju underbart med leende människor. Leenden har en tendens att smitta av sig. Men när en man ska skicka en bild på sig..

2021-09-27 - Låt som gör mig kåt
Ni vet när man hör en låt för första gången och bara älskar den från första stund. För att känna det så måste man älska det mesta med låten såsom rösten på artisten, melodin och..

2021-09-21 - Ett Liw kvar på Instagram
Senaste tiden har jag blivit sugen på att försöka bli lite roligare på Instagram. Hittills har jag ju mest postat "reklamblad" för mina inlägg där. Men nu tänkte jag ta och börja bjuda lite..

2021-09-16 - Nostalgitripp med nakenbad
I veckan som var fick jag och Love uppleva en nostalgitripp. Vi åkte till ett för oss kärt ställe som ligger i närheten av min mans barndomshem. Det ligger mitt i skogen vid en sjö. Stället..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter