Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (104 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-09-16 - Nostalgitripp med nakenbad
I veckan som var fick jag och Love uppleva en nostalgitripp. Vi åkte till ett för oss kärt ställe som ligger i närheten av min mans barndomshem. Det ligger mitt i skogen vid en sjö. Stället..

2021-09-12 - Face-sitting och slickande på nytt vis
Jag vet att många män fullkomligt älskar att slicka fitta. Och jag älskar att känna en man mellan mina ben som fullkomligt verkar älska att ligga där. Att han utstrålar att han kan ligga där..

2021-09-07 - Kvinnor jag beundrar
Alla har vi förebilder i livet som vi på olika sätt ser upp till eller åtminstone inspireras av. För min del så är det inte minst på det sexuella området som jag värdesätter viktiga..

2021-09-02 - Alla våra ligg fick min röst
Idag torsdag har mitt avsnitt med "Alla våra ligg" släppts. Det är ju ett antal månader sedan det spelades in och sedan dess har jag både blivit egen företagare och haft Covid. Som det känns nu..

2021-08-24 - Skam och sex hör inte ihop
Något som jag verkligen kan sakna är fler kvinnor i min egen ålder eller äldre att se upp till när det kommer till att våga sticka ut med sina tankar om sex. Och då syftar jag på kvinnor som..

2021-08-17 - Att gilla sitt åldrande jag
Nu när jag har passerat 40-årsstrecket och lite därtill kommer nya insikter till mig som jag aldrig reflekterade över som yngre. Igår såg jag på filmen MILF på Netflix och jag började fundera..

2021-08-13 - Sommarminne med det lilla extra
Efter ett par veckor då jag ägnat mig helt åt familjen och gått in i semesterfeeling vill jag berätta för er om ett av mina härligaste sommarminnen med Love. Och det är faktiskt från denna..

2021-08-01 - Yonimassage och Kukmassage - Same same but..
Jag har senaste tiden följt debatten om yonimassage som har gått het. Och jag tycker diskussionen är jätteintressant. Men jag tycker den hamnar snett. Diskussion handlar mest om huruvida..

2021-07-26 - Mediokert Sexlife
Jag har såklart inte kunnat undgå den nya TV-serien Sexlife på Netflix som varit ganska hajpad. Såklart blev jag nyfiken då serien handlar om sex, där dessutom huvudkaraktären är en..

2021-07-19 - Mina utvalda porrklipp del 2
Nu kommer fortsättningen på min porrklippslista. Och i min iver till ämnet blev det helt plötsligt sex klipp istället för fem, men vad gör väl det tänker jag. ? Vilket är din favorit? Tyck..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter