Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (111 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-08-04 - Ge inte upp för ståndet!
Jag läste häromdagen en sexrådgivares svar till en kvinna som saknade sin snart 50-åriga mans hårda stånd. Och att hon var bekymrad att han slaknade vid sex. Svaret hon fick var så nedslående..

2022-07-29 - Bröst och känslighet
Jag har funderat på det här med bröst och hur olika känsliga de kan vara från person till person. Det är lite konstigt att det ibland kan skilja så mycket. Från orgasm vid beröring hos någon..

2022-07-25 - Min förbjudna fantasi...
Nu till något intimt, nämligen en av mina innersta förbjudna fantasier. Det var ett tag sedan jag hade en lite mer udda fantasi, typ gloryholefantasin på mitt speciella vis, som jag skrev om här..

2022-07-18 - Finna kärleken som matchar sexuellt?
Jag kan ibland fundera över om jag skulle satsat på att söka kärleken med fokus på att matcha sexuellt, om jag hade varit singel idag. Att kemin är viktig när man letar efter kärleken är nog..

2022-07-10 - Efter ett glas rött
I fredags stod det lite grillat på menyn. Jag som hade tänkt vara alkoholfri fram till semesterresan om en vecka fick fredagskänsla. Ett glas rött kändes härligt lockande till den grillade..

2022-07-06 - Så färdig med småbarnsåren
Vi står väl nu redo att kliva av småbarnsbussen som förälder, efter 15 års resa. Att få känna på friheten från småbarnsansvar lockar mig verkligen. Vi är där men ändå inte helt. Men..

2022-06-28 - "Alla kvinnor borde ha en älskare"
Det är nu fem år sedan jag hörde Mr Utvald säga "Alla kvinnor borde ha en älskare". Inte på skämt utan på fullaste allvar. Först tyckte jag det lät lite häftigt, men också ganska..

2022-06-21 - 69an med fingertoppskänsla
För många är nog oralsex något av det skönaste och mest intima som finns, vilket det med åren har blivit för mig med. Men just mottagandet av oralsex har, för mig, länge varit förknippat med..

2022-06-15 - Svensson-Liw
Att ha sex på fler beskrivs ganska ofta som en livsstil. Lite som att ha blivit hemligt medlem i en klubb där medlemmarna antas fungera ungefär likadant. När vi precis hade testat på detta med..

2022-06-09 - Sterilisering - funderingar efter snabba ryck
Nästa vecka ska Love sterilisera sig!! Allt har gått så fort och det var inte ens en månad sedan vi bestämde oss för detta och han gick till HC. Jag skriver vi eftersom det ändå känns som ett..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2022 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter