Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (96 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-10-23 - Sexolog utan praktisk erfarenhet?
Jag har alltid tyckt att det varit lite kul att läsa sexspalter där läsare ställer frågor till sexrådgivare som oftast titulerar sig som sexologer. Men det som slår mig allt oftare när jag..

2020-10-19 - Snöat in på tajta sexiga klänningar
Nej någon snö har vi inte fått än där vi bor. Men jag har snöat in mig på något annat än just vädret. I helgen så var jag på shoppinghumör vilket inte sker så ofta. Men som vanligt sista..

2020-10-15 - Ny sexuell upptäckt
Senaste veckan har vi gjort en ny sexuell upptäckt som jag bara måste berätta om. Inte riktigt i klass med när Love hittade min "komma-knapp" på g-punkten,  men lite åt det hållet. Jag är..

2020-10-12 - Muspruttar och smygfisar
Fisar är sällan uppskattade. Speciellt inte i sänghalmen. En liten söt prutt är väl kanske inte hela världen, men definitivt inget som luktar. Det som däremot hör mer hemma vid och efter..

2020-10-08 - Mitt Liws hångel
Häromkvällen började jag och Love diskutera hur mycket Liw jag är. För Love var det självklart. Du är ju Liw till 100%. För mig känns det mer som att Liw är en del av mig. Kanske upp till..

2020-10-05 - Rimming - En oväntad njutning
Idag tänkte jag ta upp fenomenet rimming. Vilket jag faktiskt inte hade hört talas om alls tills bara för lite sedan. I alla fall inte begreppet rimming. Däremot så hade jag ju sett det utföras..

2020-10-02 - Omskuren och oskalad
Innan jag träffade min man Love hade jag aldrig sett eller hållit i en omskuren snopp. Och definitivt inte haft oralsex på en man som var omskuren. Vet inte ens om jag hade tänkt tanken på vad..

2020-09-29 - Ett rent nöje med sex
Jag har nog alltid varit ganska hygienisk av mig, men jag har anpassat mig ganska mycket till de personer jag levt med. Jag har haft svårt att erkänna hur viktigt hygien vid sex är för mig. Som om..

2020-09-29 - Ett rent nöje med sex
Jag har nog alltid varit ganska hygienisk av mig, men jag har anpassat mig ganska mycket till de personer jag levt med. Jag har haft svårt att erkänna hur viktigt hygien vid sex är för mig. Som om..

2020-09-29 - Ett rent nöje med sex
Jag har nog alltid varit ganska hygienisk av mig, men jag har anpassat mig ganska mycket till de personer jag levt med. Jag har haft svårt att erkänna hur viktigt hygien vid sex är för mig. Som om..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
23 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter