Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (109 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-01-22 - Loves tillit har öppnat mina dörrar
Jag beundrar min man. Vi fungerar ju lite olika och hans sexuella icke svartsjuka fascinerar mig. Den får mig att känna mig väldigt litad på. Inte för att det är fel att bevaka sitt revir och..

2022-01-15 - Jag vill höra om era äventyr...
Jag har ju förstått att mina berättelser om våra sexuella äventyr är bland det som varit mest uppskattat att läsa om på min blogg. Och nu när jag inte i detalj kommer skriva om våra..

2022-01-10 - Min sexuella nyårsrevy 2021
Jag har funderat fram och tillbaka på hur jag ska summera mitt sexLiw 2021. Jag brukar ju alltid göra det. Till slut bestämde jag mig för att göra det lite annorlunda denna gång genom att..

2022-01-06 - Vill kvinnor och män ha sex av olika anledningar?
Skiljer sig anledningarna till varför kvinnor och män vill ha sex med någon åt? Jag är övertygad om att våra olika kön påverkar hur vi tänker kring sex.   Varför inte erkänna skillnader?..

2021-12-31 - Har vi blivit Hemligga?
Kanske har ni saknat nya berättelser om våra sexuella äventyr på flera. Det var ju ganska längesen jag delade med mig av några såna historier. Så det är ju ganska naturligt att många av er..

2021-12-23 - Olika fittor är fascinerande
Hur väl vet vi kvinnor hur vi och andra kvinnor ser ut mellan benen, egentligen. Jag har bara tills alldeles nyligen insett att jag själv inte haft speciellt bra koll på hur andra kan se ut. Och..

2021-12-17 - Filmtips: "Ju fler desto bättre"
Vill ni se en underhållande film om sex? Då har jag ett hett tips. Ju fler desto bättre (Donde caben dos) från 2021 på Netflix! Det är en spansk film, men den går att se på engelska. Den..

2021-12-13 - Akupressur för nya orgasmer?
Inför vår weekend nu i början av december råkade jag komma över ett väldigt intressant klipp om kvinnliga orgasmer på en porrsida. Det var en man som masserade olika punkter (båda sidor) på..

2021-12-09 - Lära känna varandra sexuellt
Jag började se lite på serien Sex, Love & Goop. En ganska ny amerikansk serie på Netflix där olika par får lära känna varandra mer sexuellt med hjälp experter. Gwyneth Paltrow är med som..

2021-12-01 - Baksidan med sex på fler
Jag får ibland frågor från läsare om vad som har varit jobbigt med att ha sex på fler. Inget gott som inte har nåt ont med sig och vice versa. Jag har aldrig svarat upp med ett inlägg då detta..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2022 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter