Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (110 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-05-21 - Intressekonflikt nr 1?
Jag har tidigare tagit upp att jag tycker sex är ett intresse, precis som t ex matlagning kan vara. Men ALDRIG finns sex med som svarsalternativ vid undersökningar om intressen.  Sex är ett..

2022-05-14 - Så tänker enhörningar och extramän
För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om enhörningar där jag gjorde en liten undersökning om hur ni läsare tänker kring att vara en extraperson till ett par. Dvs hur ensamma kvinnor eller män..

2022-05-09 - Ett gästspel av Love
Idag blir det ett lite annorlunda inlägg. För nu är det faktiskt jag, Love, som skriver. Dvs Liws man. Ibland har det kommit önskemål om att höra min sida av allt vi upplever. Så här är jag..

2022-05-02 - Here I go again
Ni vet ordspråket "en gång är ingen gång, två gånger är en vana". Jag har funderat en del på mitt inlägg "Me, my selfies and I" och både känt en blyghet och en lust till att testa detta..

2022-04-27 - TV-serien Lust gav ingen lust
Jag blev jätteglad när jag fick höra att det gjorts en svensk TV-serie om Lust. En dramakomedi om lust som dessutom handlar om kvinnor i 40-50 års åldern. Typ lite á la "Sex and the city"..

2022-04-20 - Kan klimakteriet vara positivt för sexlivet?
En del kvinnor som passerat klimakteriet kanske kommer rynka pannan åt min inledning på detta inlägg, lägga huvudet på sne och stilla tänka, hon vet ju inte vad hon pratar om. Men jag vill..

2022-04-14 - DET var bättre för...
När jag var yngre älskade jag att bli nafsad och slickad på och kring öronen. Speciellt i tonåren och till jag var runt 25 år. Jag minns att jag då tänkte att detta nog ingår i en "vanlig"..

2022-04-09 - Under kläder ingenting?
Både jag och min man känner oss lite annorlunda när det kommer till vad vi tycker om underkläder och sexiga outfits på kvinnor. Jag gillar att ha sexiga underkläder vid speciella tillfällen och..

2022-04-03 - The Look of Love
Ibland undrar någon om min man Love och om hans tankar kring olika saker, främst då sexuella. Min man jobbar och agerar gärna i det dolda och är som ni nog förstått ingen kille som trivs med..

2022-03-29 - Stående orgasm
Ända sedan jag såg TV-serien "Kärlek och Anarki" för några år sedan har jag förundrats över att man väljer att stå när man ska komma som kvinna. Jag har samtidigt fascinerats lite av de som..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2022 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter