Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (115 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-03-22 - This is my life!
Som många av er vet så har jag från dag 1 valt att skriva anonymt bakom ett alias. Och det kommer jag att fortsätta med. Men med tiden så har vi ju kört igång Hemligg och det som tidigare var..

2023-03-14 - Porrkunskap för tonåringar
Det är bara att inse och acceptera att ens tonåringar kommer att titta på porr förr eller senare och kanske t o m göra det regelbundet. Och det är inget fel i det. Inte nödvändigtvis i alla..

2023-03-09 - Jakten på den perfekta knullstugan
Något som jag och Love har börjat med i allt högre utsträckning när vi fått möjligheten att vara barnfria är att åka iväg till någon mysig avskild stuga. Tidigare åkte vi nästan alltid..

2023-03-02 - Extramannen i rampljuset
Det är lite fascinerande med män och kvinnor som på egen hand väljer att träffa flera sexpartners på en gång. Jag vet inte hur vanligt förekommande det är. Men det är självklart inte något..

2023-02-24 - Snuskgummor, finns dom?
Efter mina senaste inlägg och berättelser på VardagsLiw om läkare och fantasier hit och dit har jag känt mig lite som en "snuskgumma". Det har fått mig att tänka på hur mycket jag "kommer..

2023-02-18 - Tankar om åldersskillnad
Det finns mycket fördomar när det kommer till åldersskillnad vid sex och relationer. Jag har nog säkerligen några av dem i mig. Samtidigt tycker jag att det finns något riktigt sexigt med..

2023-02-10 - Efter han kommit...?
Det här med orgasmer är ju ett av mina favoritämnen. Orgasmer hör ju ihop med njutande ljud, vilket är något jag nyligen upptäckt är något av ett kink jag har. Jag älskar ljud vid sex,..

2023-02-04 - Hur man fångar en kvinna
Som ni kanske har förstått är jag svag för personer som vågar prata om tabubelagda "självklarheter". Jag fastnade vid en kommentar i en diskussionstråd på Hemligg nyligen. Den var så pass..

2023-01-31 - Skam kring egen njutning
I samband med att jag fick en fråga från en yngre kvinnlig läsare kring skam kom en mängd tankar upp till ytan hos mig. Funderingarna handlade om skamkänslor kopplat till den egna njutningen...

2023-01-25 - Min mix av kyssar
Visst är det härligt med hångel...och även med film. Jag skulle nog kalla mig både hångelälskare och filmälskare. Vanliga hederliga filmer, men även av bra porrfilmer, kan locka mig mycket...Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter