Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (94 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-09-17 - Min första tribute
För några veckor sedan fick jag frågan av Love om vad jag tyckte om tributes. Que?  Jag visste faktiskt inte vad han menade. Jag hade aldrig hört uttrycket förut. Inte i sexuella sammanhang i..

2020-09-14 - Energitjuvar som lever på skadeglädje
Jag får ju en hel del kommenterar och feedback på mina blogginlägg. Inte bara öppet här på bloggen eller på sociala medier utan ibland även som privata meddelanden. Oftast är de bara..

2020-09-11 - Ett avslutat kapitel
Då var det dags att avsluta ett kapitel i historien om våra äventyr. Henrik som efter skilsmässan med Moa kom att bli vår extraman under ett par otroligt häftiga träffar kommer inte längre att..

2020-09-07 - Oväntat kåt på läsare
Att ha sex med en läsare har aldrig fallit mig in. Men i helgen slog det över mig att den tanken kanske inte är så fel trots allt. Ingen regel utan undantag. Avlägset att ha sex med en läsare..

2020-09-03 - Kul att dejta som par
En glad överraskning med vår nystartade sex-community Hemligg.se är att flödet på sajten är så varierande mellan bilder och inputs från både män och kvinnor. Inte på grund av det är många..

2020-08-30 - Andra halvlek i heta trekantsmötet
Med en fantasi avbockad redan under första halvlek var jag ganska nöjd så långt. Men jag hade ett sug efter att få se Love och Henrik komma. Jag hade ju egentligen tre fantasier inför denna..

2020-08-26 - Första halvlek i heta trekantsmötet
I lördags hade vi vår andra trekantsträff med Henrik. Denna gång hade vi bara 4-5 timmar på oss. Till skillnad mot förra träffen då vi umgicks nästan ett helt dygn och övernattade..

2020-08-22 - Uppladdning
Vet ni vad? Jag har missat att berätta för er när nästa träff med Henrik ska bli av. Tidigare har jag ju förberett er i god tid inför våra äventyr. Mycket pga att vi själva noga förberett..

2020-08-19 - Den sexiga mamman...
Ibland tänker jag att mammarollen visst går ypperligt att förena men ett aktivt sexliv. Men ibland känns det helt omöjligt. Sexig och mamma känns som två ord som inte kan användas i samma..

2020-08-15 - Nakenbad - ensamma eller på nudistbad
Senaste veckan har bjudit på ett antal nakenbad. Jag älskar känslan att bada naken. Samtidigt som jag nog är lite pryd. Så våra nakenbad sker gärna i skymningen. Vi vill ändå se varandra men..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
23 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter