Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (90 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-08-02 - De bästa vibratorerna - Vad de gör och hur de..
I samarbete med Lovebuddy.se. Det finns ju numer en hel uppsjö av olika typer av vibratorer för oss tjejer. Inte bara att det är olika fabrikat utan även olika i funktion. Så det är ju ganska..

2020-07-28 - Ansikte vs kropp
Nu kommer jag bli lite ytlig i detta inlägg. Jag kommer nämligen prata om utseende. I och med vårt inträde i den sexuella äventyrsvärlden har jag och Love diskuterat både kroppar och utseende,..

2020-07-24 - Hångelpartners vs Sexpartners
När jag svarade på en kommentar på min blogg för en tid sedan skrev jag i något sammanhang att jag hade kysst mellan 50-100 personer. Detta fick mig att börja fundera över varför den siffran..

2020-07-20 - Tjejsex - Lite av en utmaning
I våras hörde amelia sig för om jag skulle vilja skriva ett par sexnoveller igen, till deras sommarnummer. Denna gång med önskemålet att åtminstone en av sexnovellerna skulle inkludera tjejsex...

2020-07-17 - Potensmedel för att hålla stången
Kanske har ni undrat någon gång hur allt fungerat med snoppar som står och snippor som är blöta under våra äventyr. Vad gäller blöta snippor har ni väl i och för sig förstått att vi..

2020-07-12 - Min övernattning med två män - Slutspelet
Då har vi kommit fram till tredje och avslutande delen av historien om övernattningen med vår extraman Henrik. När vi pausade historien sist så hade jag precis fått en härlig g-punktsorgasm med..

2020-07-08 - Stressigt inför insläpp på Hemligg.se
Nu vet jag att många av er hade önskat läsa fortsättningen på min berättelse om vår övernattning med Henrik. Men jag bryter istället in med lite aktuell information om vårt nya projekt..

2020-07-05 - Min övernattning med två män - Samspelet
Detta är fortsättningen på min berättelse om min övernattning med två män. Första delen om förspelet beskrev en lite halvguppig start som pga mens kunde tagit ett slut med förskräckelse...

2020-07-02 - Min övernattning med två män - Förspelet
Så var vår trekantsträff med övernattning äntligen här. Corona till trots och hela två år sedan vi testade en trekant första gången. Denna gång kändes det dock mer tryggt då extramannen..

2020-06-29 - Träningsmotivation av våra äventyr
Nu i helgen som var så hade vi ju ett nytt äventyr. Vår återträff med Henrik. En helt underbar och omtumlande helg, men som också innehöll några gupp på vägen. Kanske var det vårt..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
23 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter