Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Liws lust - En vanlig mammas heta baksida
En blogg som verkligen berör sex och samlevnad ur en kvinnas och småbarnsmammas perspektiv. Liw är en helt vanlig 3-barnsmamma som bjuder dig på sin historia om sex, lust och njutning.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (101 röster)

Kommentarer

Gordon  2018-05-25 23:07:14
Troligtvis en av de mest välskrivna bloggarna. Långt ifrån den porrigaste men säkert den mest läsvärda.


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-07-26 - Mediokert Sexlife
Jag har såklart inte kunnat undgå den nya TV-serien Sexlife på Netflix som varit ganska hajpad. Såklart blev jag nyfiken då serien handlar om sex, där dessutom huvudkaraktären är en..

2021-07-19 - Mina utvalda porrklipp del 2
Nu kommer fortsättningen på min porrklippslista. Och i min iver till ämnet blev det helt plötsligt sex klipp istället för fem, men vad gör väl det tänker jag. ? Vilket är din favorit? Tyck..

2021-07-14 - Mina utvalda porrklipp del 1
Ända sedan jag gjorde min förra, och första, porrklippslista för drygt ett år sedan har jag längtat efter att få göra en ny. Jag gillar ju att se på porr och jag älskar att djupdyka i vad..

2021-07-09 - Ögonkontakt vid sex?
Det här med ögonkontakt vid sex var länge inte min grej. Inte för att jag inte gillade det, men för att jag har behövt gå in i mig själv mycket för att kunna njuta fullt ut av sex och även..

2021-07-02 - Triss i sexnoveller
Inför sommaren fick jag i uppdrag att skriva tre nya sexnoveller åt amelia. Som vanligt var det ett roligt uppdrag och denna gång valde jag att skriva tre helt olika historier. Finns nu..

2021-06-29 - Jag vill se och höra mannen!
Kanske är det så att en del av de fantasier man har egentligen är något man innerst inne vill uppleva. Men hur vet man när en fantasi bara är en stark fantasi utan att man vill förverkliga den?..

2021-06-25 - Midsommarkram?
Idag vill jag önska er alla en riktigt fin midsommarafton? Midsommar är för mig ganska förknippat med ett lugn och sans och inte speciellt sexuellt. Jag får gräva långt ner i arkivet för att..

2021-06-22 - Starta en sexblogg du också?
Som de flesta av er nog vet så har jag en topplista över de bästa svenska sexbloggarna. Tyvärr så är utbudet av bra och aktiva sexbloggar ganska litet. Men vi är några stycken i alla fall och..

2021-06-17 - Bekänn färg i sängen - Vilken typ är du?
Du. Även om de är lite väl överdrivna i sina karaktärer för att vara tydliga får man nog se dem som en förenklad tolkning av hur människor fungerar. Men det är likväl väldigt intressant...

2021-06-14 - Realdoll - En sexdocka på riktigt
Sexhjälpmedel för män kan ju vara lite tabubelagt om vi ska vara helt ärliga och som "top notch" över tabubelagda sexhjälpmedel för män är nog ändå en realdoll. Dvs en verklig sexdocka som..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter