Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

march69mallow
En sexblogg med bilder och texter av mig och på mig. En mullig kvinna mitt i livet. I min blogg delar jag med mig av mina tankar, upplevelser och fantasier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-16 - Fredag igen
Veckan började sisådär, med känningar av en svampinfektion. Trolig bakomliggande orsak kan vara endera antibiotikan vid operationen, eller kanske att jag sköljt ur muffen lite för många ggr..

2021-04-14 - Mina nya ouvert strumpbyxor
Testade mina nya strumpbyxor med öppen gren idag. Köpte en storlek mindre än de gamla eftersom jag gått ner en del i vikt. Det var bannemig på håret att de passade ? Bara att jobba vidare med..

2021-04-11 - Sounding!
Lite lustigt faktiskt. I förrgår undrade en herre jag skriver med om jag visste vad sounding var? Nej det visste jag inte, så han tyckte jag skulle googla det. Naturligtvis glömde jag att googla..

2021-04-09 - 3 i 1 ?
Vilken dag! Vaknade vid sju i morse och var så kåt, men också trött. Förde in handen innanför trosorna och placerade långfingret på klittan. Pek- och ringfingret vilade på och tryckte ihop..

2021-04-08 - Flaskor!
Jag är lite dålig på att hålla det jag lovar när det gäller inlägg har jag märkt. Det beror oftast på att det endera kommer annat som är mer aktuellt att skriva om, eller att jag inte orkar..

2021-04-05 - Sexdrömmar
Inatt drömde jag om sex hela natten. Jag vaknade ett otal ggr och hade handen mellan benen utanpå trosorna, och var så kåt att jag gnuggade och klämde på venusberget, sen somnade jag om. Och så..

2021-04-02 - Den här påsken..
.. blev inte riktigt så uppEGGande som jag hade tänkt. Vilket var bra på ett sätt, eftersom hönan inte hade några befruktade ägg på lager. Men ändå så tråkigt att man kan få tuppjuck...

2021-04-01 - (saknar titel)


2021-04-01 - En häxnatt
Träffen på Blåkulla inställd! Vad skulle hon nu hitta på hela helgen? Visst hon kunde ju dra ihop ett gäng på sju häxor och äta, dricka och dansa på nån hed eller så, men hur kul lät det?..

2021-03-31 - Rimmad på balkongen.. ett sommarminne.
Nu har jag fixat med balkongen. Satt upp insynskydd så att inte grannen bredvid kan glutta när jag solar näck :) Eller när jag gör annat spännande ? När jag satte mig ner en stund i solskenet..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
27 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter