Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

march69mallow
En sexblogg med bilder och texter av mig och på mig. En mullig kvinna mitt i livet. I min blogg delar jag med mig av mina tankar, upplevelser och fantasier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (15 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-11-28 - (saknar titel)


2021-11-27 - Pysseldag ?
Man tager vad man haver.. som Cajsa Warg sa ? Och jag hade en rulle med paracordliknande rep från Biltema, i min lilla rosa BDSM väska, som jag kom på att jag skulle testa att göra en flogger av ?..

2021-11-27 - Småbusigt i mataffären
*Tänk på att varje man du möter vill köra kuken i dig*.. skrev han till mig. Nåja, nu tror jag ju knappast att det är sant iofs.. haha. Men jag blev kåt av att läsa orden iallafall ? Ett par..

2021-11-27 - Människor.. förstår jag mig inte på ibland ?
Skrev för nån vecka sedan med en snubbe från en vanlig dejtingsida (som jag gick ur efter en vecka knappt.. haha) och vi hade bestämt att ses. Alltså inte en knulldejt. Utan en vanlig dejt för..

2021-11-26 - Nu är det fredagsmus! ?
Ja då var det fredag igen. Adventshelg också. Och det ger alltid lite kluvna känslor numera. Jag tycker ju det är rätt mysigt med ljus, stjärnor, slingor och stakar. Jaja.. nu menade jag inte..

2021-11-23 - På tre i en källarlokal
Frågan var vad jag skulle ha på mig, under mina vanliga kläder. Stayps med tillhörande linne eller nylonstrumpbyxor med ett spetslinne? Det blev det senare, eftersom jag skulle cykla till tåget,..

2021-11-21 - Snyft!
Tänkte igår kväll att den skulle ge mig dagens femte orgasm. Men jag fick använda en annan leksak. Jag var galet kåt igår.. haha. Först en natt då jag vaknade flera ggr av kåthet. Smekte..

2021-11-20 - Lördgasgodis
Ja då var man både mätt i magen och mätt i musen. Båda tillstånden övergående rätt snabbt ? Idag hade jag besök av HV igen, och det blev en härlig blandning av allt möjligt. Sug, slick,..

2021-11-16 - Dominerad av KF
Jag verkar vara inne på någon slags utforskande nyfiken resa just nu. Jag vill testa nytt för att veta vad jag gillar, och ta reda på vart mina gränser går. Ibland kanske det inte blir helt..

2021-11-12 - Pissig vecka
Ja det har varit en rätt pissig vecka faktiskt. Åkte på en ”härlig” svampinfektion i måndags ? Och det har krävts två behandlingar hittills för att få den att börja släppa. Jag..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter