Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

march69mallow
En sexblogg med bilder och texter av mig och på mig. En mullig kvinna mitt i livet. I min blogg delar jag med mig av mina tankar, upplevelser och fantasier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (21 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-04-15 - Istället för Blåkulla
Träffen på Blåkulla är inställd! Vad skulle hon nu hitta på hela helgen? Visst hon kunde ju dra ihop ett gäng på sju häxor och äta, dricka och dansa på nån hed eller så, men hur kul lät..

2022-04-15 - Glad Påsk ?????
Eftersom jag nyligen gjort en rätt omfattande operation och har både smärtor och inte mår helt hundra, även om allt är som det ska och har gått bra, så kommer jag tyvärr inte orka med några..

2022-04-10 - En baddare till badare ?


2022-04-08 - Sommar sol och heta knull
Det är en solig och varm sommardag. Jag har på mig en sommarklänning som slutar strax ovanför knäna. KF leder mig fram till ett rastplatsbord och ber mig böja mig framåt över bordet. Jag gör..

2022-04-01 - Min plats i solen
Vårsolen ligger på precis lagom på balkongen så jag drar på mig en kort klänning över trosorna och går ut och sätter mig. Under armen har jag en bok och i handen en flaska vatten samt en..

2022-03-30 - Jag kanske inte är som de flesta andra?
För ca en vecka sedan så bröt jag med den hemliga mannen. Och det gjorde jag eftersom han träffar rätt mycket andra människor för sex, då han är swinger. Detta är något jag vetat om redan..

2022-03-27 - Morgonstund har..
.. grus i ögonen ? Wow, idag sov jag ända till 8.30 (eller 9.30 om vi inte hade gått över till sommartid ?). Jag har vaknat oförskämt tidigt den senaste tiden annars. Men iofs så är det rätt..

2022-03-22 - Ett livstecken
Jodå jag lever.. ifall någon undrade :) Har varit frisk i ett par veckor nu efter en flera veckor lång sjukperiod, som inte var covid otroligt nog. Det tog ett tag att få tillbaka krafterna, men..

2022-02-20 - Olyckor och dåligt med lagringsutrymme
2022 har hittills inte visat sin bästa sida mot mig. Jag har sedan årets början drabbats av den ena olyckan/sjukdomen efter den andra. Så snart jag kommit igen efter det ena så har jag drabbats..

2022-02-07 - Måndag igen..
Ännu en vecka har passerat på det nya året. Tänk att det redan är februari! Längtar så otroligt efter den där första sköna vårvärmen då man bara MÅSTE ut på balkongen och sätta näsan..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter