Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

march69mallow
En sexblogg med bilder och texter av mig och på mig. En mullig kvinna mitt i livet. I min blogg delar jag med mig av mina tankar, upplevelser och fantasier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (13 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-10-26 - Knack knack..
.. vem där? Jag hade varit ute hela dagen tillsammans med BE, en manlig vän (inget sex). På förmiddagen hade jag och EE skrivit lite med varandra. Vi bestämde att höras av igen när jag kommit..

2021-10-23 - Film från gårdagens inlägg..


2021-10-22 - Första ggn..
Det var förresten en dålig rubrik. För det låter ju som att jag ska beskriva första gången jag hade sex. Men det är ingen historia som någon kommer tycka är upphetsande.. tror och hoppas jag...

2021-10-18 - Spank me!
Jag skulle stå på alla fyra i sängen redo för MrB:s behandling. På mig skulle jag ha min hemmasydda mask samt en ögonbindel. Bröstklämmorna och en 50 cl flaska låg bredvid mig enligt hans..

2021-10-15 - MrB?
Tittade precis på en serie, och då dök MrB upp! Eller, det var ju såklart inte han. Men så jäkla lik honom han var.. haha! Träffade förresten MrB för en vecka sedan, och har någon bild från..

2021-10-11 - Efter sug kommer...
Innan vi sågs ställde han frågan om jag hade ett par nylonstrumpbyxor jag var villig att offra. Jag rotade i mina lådor. Använder ju sällan nylon. Aldrig i vardagen och hittills har det varit..

2021-10-09 - Det suger.. bra ?
Jag stod på knä på golvet, iförd nylonstrumpor, ett linne och en mask för ansiktet. På TVn rullade en porrfilm där två män knullar en tjej. Micke flämtade till lite när han öppnade..

2021-10-08 - Vad är mitt värde?
Ibland händer det saker i sexvärlden som som får mig att känna att jag inte har något värde alls.. som människa. Skulle tro att nu tänker de flesta som läser detta, och som har lite inblick i..

2021-10-07 - Torra läppar?


2021-10-07 - Som en micrad Marshmallow!
Har ni någon gång testat att köra en marshmallow i micron? Om ni har det så vet ni vad som händer med den. Och för er som inte har gjort det så kan jag berätta att den växer.. blir större..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter