Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Slavinnans tankar
Från hjärtat skriver slavinnan om sina känslor, tankar och fantasier i sin resa mot en allt djupare undergivenhet mot sin Herre och ägare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (13 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-08-14 - Första natten på länge
Det var riktigt längesen slaven fick ha kyskhetsbältet på sig när den skulle sova. Men igår kväll bestämde Herren att den skulle ta på sig bältet inför natten. Det kändes spännande att ta..

2021-08-13 - Sommaren är över!
Äntligen är sommaren över! Inte för att slaven ogillar att vara ledig, men våra rutiner försvinner över sommaren. De får ta paus precis som det vanliga arbetet. Och nu behöver slaven dem..

2021-07-20 - Har Herren blivit sadist?
Slaven har tänkt på ett tag att Herren har ändrat beteende när han smiskar slaven. Herren blir helt klart upphetsad och njuter av att tillfoga slaven smärta nu, mycket mer än förr. Eller..

2021-07-19 - Mycket vill ha mer!
Eller hur? Så brukar det vara, så även denna gång! Slaven är inget undantag från den regeln. I natt fick slaven nämligen så mycket av Herren. Han började med spanking med olika redskap och,..

2021-06-10 - Från en annan blogg
enslavingthegirl -- Läs på enslavingthegirl.com/page/2/ Skrivet för längesen och bloggen är inte aktiv längre vad det verkar. Men slaven tyckte det var ett intressant svar på frågan!

2021-06-10 - Ont!
Herren har på sistone lärt slaven hur viktigt det är att den får uppleva smärta. Det utvecklar slaven effektivt. Den blir omedelbart mer undergiven och även långsiktigt mer angelägen om att..

2021-06-08 - Hoppfull och lite nervös
Det har varit intensiva dagar och nätter för Herren och slaven. Herre: i natt så utsatte Herren slaven för ypperlig njutning men också stark smärta och förnedring. Att bara ägna slavens..

2021-06-06 - Underkastelse
En ny känsla för slaven – konstigt nog faktiskt. Den har ju varit Herrens länge nu! Ett nytt trappsteg. Cykeltur och smisk på ett bra ställe idag. Nära en trafikerad väg, mycket..

2021-06-05 - Utflykt
Dagens utflykt blev helt underbar! Slaven hade höga förväntningar som överträffades med råge... Vi åkte till ett ställe som är relativt okänt nära staden där vi bor. Det brukar vara lite..

2021-06-04 - Äntligen!
Det har gått så lång tid nu där slaven kämpat med dystra tankar, funderingar, tvivel…den har närapå gett upp ibland faktiskt. Men så, som en blixt från klar himmel nästan, vaknade..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter