Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Slavinnans tankar
Från hjärtat skriver slavinnan om sina känslor, tankar och fantasier i sin resa mot en allt djupare undergivenhet mot sin Herre och ägare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (30 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-11-27 - Andliga frågor för reflektion
Vår blivande ärkebiskop ställer följande frågor för var och en att fundera över nu när det är ett nytt (kyrko)år. Här finns med att läsa:..

2022-11-22 - Utmanande natt
Det här är lite svårt att skriva. Det var en utmanande natt. Slaven har mycket att reflektera över. Den har verkligen svårt att klara av sånt den inte vill själv i stunden. Den vet inte riktigt..

2022-11-20 - Ännu en helg
Ja, ännu en helg är snart förbi. Och den har varit lika kort och härlig som vanligt. Egentligen har det inte hänt så mycket. Det är förberedelser inför julen som börjar nu. Städning,..

2022-11-04 - Slav på vift
Slaven är på vift utan Herren. Det känns oväntat roligt att åka utomlands och bli bjuden på allt. Slaven tänker också på att resa tillsammans med Herren. Det vore kul! Det var längesen vi..

2022-10-29 - win-win fortsättning
Ok, några tankar har dykt upp hos slaven om vad den får ut av vår maktförskjutning

2022-10-27 - Win-win?
Herren pratade endel igår och sa mycket kloka saker som alltid. En sak som han sa fastnade i slavens huvud. Att han vill tänka att det ska vara en win-win-situation i det vi gör. Ja, slaven vet att..

2022-10-25 - Reflektion
Kvällen igår. Den började trevligt med mat och normalt prat. Slaven fick återigen sitt halsband. Det kändes emotionellt men ändå bra. Tills Herren började dra i det på natten, det är..

2022-10-24 - Kort reflektion
Hur har den senaste veckan varit? Ja både bra och dålig kanske? Starka känslor, positiva och negativa. Herren tyckte någon gång att slaven var för upprörd över materiella ting. Det skrev..

2022-10-22 - Kort reflektion
Dagens reflektion. Materialism. Hur kan saker vara så förknippade med ens självbild? Så att när en sak inte fungerar som den ska, får man panik och vill fly och känner sig som sämsta..

2022-10-18 - Frustration
Idag måste slaven skriva av sig sin sexuella frustration här…det enda den klarar av att tänka på idag är visst sex och Herren…skriva brukar vara bra ändå! I natt drömde slaven om..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2022 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter