Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Slavinnans tankar
Från hjärtat skriver slavinnan om sina känslor, tankar och fantasier i sin resa mot en allt djupare undergivenhet mot sin Herre och ägare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (20 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-11-15 - Intressant från en blogg
biblicalsexology.com/2021/11/14/why-sadomasochism-is-unbiblical/ Läs denna Herre, slaven önskar höra vad Herren tänker om detta.

2021-11-06 - Vi är personer
På förekommen anledning. Slaven vill poängtera att alla fittor och kukar faktiskt är tillbehör till en person med tankar och känslor. Det verkar som att inte alla förstår det? Att behandla..

2021-10-03 - Resultat
Slaven förstår inte riktigt hur det kommer sig, men Herrens träning verkar ha gett oväntade resultat för slaven. Eller så är det omständigheter som lett till slumpartade resultat som slaven..

2021-09-28 - Tips tips tips
http://sexualalpha.com Sajten listar olika bdsm-bloggar , så för den som är intresserad av att läsa mer kan det finnas nåt intressant. Slaven har inte riktigt hittat något som talar hundra..

2021-09-26 - Omvänd fundering
Slaven skriver allt som oftast hur den själv känner inför att vara slav. Det är ganska hemskt hur självcentrerad slaven är ibland? ”Slaven känner si eller så, slaven önskar det här..

2021-09-25 - Aldrig ensam
Den bästa med att tillhöra Herren är att slaven känner att den aldrig är helt ensam. Den har alltid Herren att luta sig mot, Herren som ger slaven riktning och mål när slaven är osäker. För..

2021-08-14 - Första natten på länge
Det var riktigt längesen slaven fick ha kyskhetsbältet på sig när den skulle sova. Men igår kväll bestämde Herren att den skulle ta på sig bältet inför natten. Det kändes spännande att ta..

2021-08-13 - Sommaren är över!
Äntligen är sommaren över! Inte för att slaven ogillar att vara ledig, men våra rutiner försvinner över sommaren. De får ta paus precis som det vanliga arbetet. Och nu behöver slaven dem..

2021-07-20 - Har Herren blivit sadist?
Slaven har tänkt på ett tag att Herren har ändrat beteende när han smiskar slaven. Herren blir helt klart upphetsad och njuter av att tillfoga slaven smärta nu, mycket mer än förr. Eller..

2021-07-19 - Mycket vill ha mer!
Eller hur? Så brukar det vara, så även denna gång! Slaven är inget undantag från den regeln. I natt fick slaven nämligen så mycket av Herren. Han började med spanking med olika redskap och,..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter