Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Slavinnans tankar
Från hjärtat skriver slavinnan om sina känslor, tankar och fantasier i sin resa mot en allt djupare undergivenhet mot sin Herre och ägare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (8 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-11-16 - Historien upprepar sig
Osvikligt är det så. Historien upprepar sg. Efter en ”get-away” med Herren, lite tid i en bubbla med disciplin och användning, så blir slaven så otroligt motiverad. Mantrat känns..

2020-11-15 - Hotellnatt - viktigare än man kan tro
Ett extra underbart dygn har passerat…en enda ynka natt på hotell. Ett dygn hemifrån drygt. Så kort tid, men så viktig och full av underbara händelser som påverkar slaven enormt! Slavens..

2020-10-30 - Oralsex!
Ja, slaven funderade länge på en rubrik, men kom inte på någon fyndig idag. Så det blev rakt på sak istället. Slaven vill skriva om oralsex. Ge – och få. Herren vet att slaven bara..

2020-10-19 - Nattens knasiga dröm
Alltså – slaven måste bara skriva ner sin knasiga dröm från i natt. Såhär i efterhand är den galen på så många olika plan. Slaven drömde att den skulle spela in en porrfilm med..

2020-10-05 - Att ge och få
En underbar helg är över. Förutom att slaven har väldigt ont i ena bröstvårtan efter den stora ringen – det kom ut torkat blod när den bytte till ett vanligt smycke – så mår den..

2020-09-29 - Vardagen
Ett citat från arcaneadvice.com. Slaven tyckte svaret lät så fint, som ett så naturligt förhållande… Q5: With your professional life and career do you find that you must set aside time to..

2020-09-27 - Olika typer av undergivna..
Slaven läste vidare på hemsidan den hittade på morgonen. Nio olika typer av undergivna. Intressant, tyckte slaven. Nio olika typer … Slaven funderade vilken typ den själv passar bäst i och..

2020-09-27 - Historielektion!
Idag på söndagen har Herren tid att läsa, eller hur? Då är det passande med en historielektion ! Historielektion Har inte läst den själv ännu, kanske kommer det någon kommentar från slaven..

2020-09-22 - Möbler och annat
Slaven har så starka känslor av undergivenhet nu. Den har på senaste tiden blivit allt mer tillfreds med att vara Herrens ägodel och att tänka på en framtid där Herren bestämmer allt mer..

2020-09-20 - Mersmak...
En underbar helg är till ända. Vi har haft det så underbart. Underbart är ordet för dagen! Slaven har återigen dåligt minne från allt som hänt. Den börjar känna igen när tillståndet i..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
23 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter