Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Slavinnans tankar
Från hjärtat skriver slavinnan om sina känslor, tankar och fantasier i sin resa mot en allt djupare undergivenhet mot sin Herre och ägare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (27 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-06-01 - Uppdrag utfört del 7
Och en resa! Utförda uppdrag: bestraffning med rottingen, anal fistning, rinnande smink (svårt att hitta smink av tillräckligt låg kvalitet…), använda strapon. Reseregler: anal only, ingen..

2022-05-10 - Uppdrag utfört del 6
Slaven lyckades utföra ytterligare ett uppdrag: vara Herrens toalett utomhus. Vi gick på en promenad och hittade ett ställe som var relativt avskilt i alla fall. Det är svårt i stan, folk..

2022-05-09 - Uppdrag utfört del 5
Den här helgen fick vi äntligen tid! Och vi var friska båda två! Resultat? Den är mer slav än någonsin och får allt svårare att tänka sig en annan tillvaro. Den fokuserar allt mer på att..

2022-05-06 - Vårkänslor
Vårkänslor infinner sig nu med värmen! Slaven har varit ute med öppna trosor och öppen behå under lite kläder för första gången i år. Underbart! Den fantiserar om kommande utflykter där vi..

2022-05-05 - Fin på jobbet
Älskar ringarna så mycket! Hoppas slaven får ha dem mycket framöver!

2022-05-03 - En reflektion
Idag är det reflektionsdag helt klart för slaven. Och den har reflekterat över hur slavens mindset påverkas av hur Herren har sex med den. Herren vet att slaven älskar vanligt sex. Mjukt och..

2022-05-03 - Använd
Ett enda ord som innefattar det som slaven känner just nu om allt igår kväll och inatt. Igår var det många kluvna känslor och tankar redan på morgonen och det ökade under dagen, när slaven..

2022-05-02 - Uppdrag utfört del 4,eller inte
Nä, sjukdomarna avlöser varandra. Halsont och hosta är inte afrodisiaka direkt. Så i korthet hoppas slaven att Herren kan förlänga uppdraget även i maj månad. Vi måste tro på att det kommer..

2022-04-19 - Uppdrag utfört del 3
Sjukdom, släkt, påsk…det här blir kort. Uppdraget som slaven lyckades utföra blev enbart att vara toalett på natten. Alltså, slaven blir väldigt påverkad av att vara med släkten. Den..

2022-04-04 - Uppdrag utfört del 2
Del två av det stora uppdraget som Herren har gett slaven. Denna helgen klarade slaven: toalett på natten, använda strapon, anal only, smisk, rotting 20 rapp, slicka stjärt, be om bestraffning...Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2022 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter