Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Slavinnans tankar
Från hjärtat skriver slavinnan om sina känslor, tankar och fantasier i sin resa mot en allt djupare undergivenhet mot sin Herre och ägare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (8 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-01-12 - Hinner inte med
Det var intensiva dagar i helgen när vi var lediga. Vi hann med mycket, både rent utförandemässigt och känslomässigt. Vi hann prata riktigt mycket. Vi hann med annat än sex. Men ändå så hann..

2021-01-11 - 99%
Ungefär så rankar slaven relationen med Herren. 1% från perfekt. Det är verkligen ytterst lite som inte gör slaven alldeles yr av lycka när den är med Herren. Idag såg slaven Herren genom..

2020-12-25 - All is well
Det var så längesen slaven skrev här. Den har velat ibland, men inte haft tid. Den vill skriva om hur bra allt är med Herren. Den läser ju en hel del på nätet (behöver sluta med det, tar bara..

2020-11-16 - Historien upprepar sig
Osvikligt är det så. Historien upprepar sg. Efter en ”get-away” med Herren, lite tid i en bubbla med disciplin och användning, så blir slaven så otroligt motiverad. Mantrat känns..

2020-11-15 - Hotellnatt - viktigare än man kan tro
Ett extra underbart dygn har passerat…en enda ynka natt på hotell. Ett dygn hemifrån drygt. Så kort tid, men så viktig och full av underbara händelser som påverkar slaven enormt! Slavens..

2020-10-30 - Oralsex!
Ja, slaven funderade länge på en rubrik, men kom inte på någon fyndig idag. Så det blev rakt på sak istället. Slaven vill skriva om oralsex. Ge – och få. Herren vet att slaven bara..

2020-10-19 - Nattens knasiga dröm
Alltså – slaven måste bara skriva ner sin knasiga dröm från i natt. Såhär i efterhand är den galen på så många olika plan. Slaven drömde att den skulle spela in en porrfilm med..

2020-10-05 - Att ge och få
En underbar helg är över. Förutom att slaven har väldigt ont i ena bröstvårtan efter den stora ringen – det kom ut torkat blod när den bytte till ett vanligt smycke – så mår den..

2020-09-29 - Vardagen
Ett citat från arcaneadvice.com. Slaven tyckte svaret lät så fint, som ett så naturligt förhållande… Q5: With your professional life and career do you find that you must set aside time to..

2020-09-27 - Olika typer av undergivna..
Slaven läste vidare på hemsidan den hittade på morgonen. Nio olika typer av undergivna. Intressant, tyckte slaven. Nio olika typer … Slaven funderade vilken typ den själv passar bäst i och..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
24 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter