Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Slavinnans tankar
Från hjärtat skriver slavinnan om sina känslor, tankar och fantasier i sin resa mot en allt djupare undergivenhet mot sin Herre och ägare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (8 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-03-26 - Den ovanligaste orgasmen
Slaven vill skriva om den förunderliga orgasmen som Herren gav den för några dagar sedan. En C-punktsorgasm. Eller kanske A-punkten? Faktiskt svårt att riktigt veta säkert för slaven. Men allra..

2021-02-27 - Positiv positiv positiv
Idag fick slaven en utskällning av Herren. Eller ja, utskällning är nog att ta i…men en skarp tillrättavisning i varje fall. Illa nog för den känsliga slaven. Bakgrunden var att slaven..

2021-02-22 - Nya erfarenheter
Slaven har fått göra en helt ny sak. Lära sig ett helt nytt sätt att tillfredsställa sin Herre. Den älskar det! Det är så spännande att upptäcka helt nya saker! Särskilt som den rannsakade..

2021-02-18 - Vanlig
Idag har slaven en massa tankar på grund av olika händelser. Den tänker på att vara vanlig. Slaven är väldigt vanlig. När man möter slaven på jobbet eller på stan eller i ett annat..

2021-02-13 - Vår duschritual
Slaven funderar på ritualer. Kanske skulle den må bra av fler sådana? Den har en ständig längtan efter att vara slav fullt ut just nu. Ritualer tydliggör dynamiken på ett stabilt och konsekvent..

2021-02-10 - Reflektion över sexuella preferenser
Slaven kom att tänka på hur den har förändrats över tid när det gäller kåthet…vad den blir upphetsad av. Vad den fantiserar om. När det läser listan på exempel själv så blir den..

2021-02-10 - Dagens uppdrag
Herren har gett slaven ett mycket relevant uppdrag idag. Att känna efter och tänka på vad Herren tycker är viktigt. Det blir som en reflektion över hela vårt förhållande och känns så givande..

2021-02-09 - Nya utmaningar?
Vidare till nya utmaningar…så brukar man säga när man ska byta jobb. Särskilt personer som blivit uppsagda eller utköpta ? brukar säga så. Slaven ska såklart inte alls vidare från sin..

2021-02-08 - Omställning och annat trevligare
Alltså…helgen har gjort slaven så lycklig och tillfreds med att vara Herrens slav. Den sitter här och har en massa tanker på alt vi gjorde i helgen och allt vi inte hann med…slaven..

2021-01-12 - Hinner inte med
Det var intensiva dagar i helgen när vi var lediga. Vi hann med mycket, både rent utförandemässigt och känslomässigt. Vi hann prata riktigt mycket. Vi hann med annat än sex. Men ändå så hann..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
27 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter