Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Slavinnans tankar
Från hjärtat skriver slavinnan om sina känslor, tankar och fantasier i sin resa mot en allt djupare undergivenhet mot sin Herre och ägare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-06-11 - Information till Herren
Slaven tänker och fantiserar mycket just nu. Är det värmen och den kommande semestern som triggar igång tankar och fantasier? Eller kanske att slaven för en gångs skull är utvilad trots att den..

2020-06-10 - Property!
Ja ja ja Herren är Owner och slaven är property och property betyder egendom. Det säger sig självt att en egendom inte har någon vilja om vad som ska hända med den – utöver att tas omhand..

2020-06-09 - Rolig enkät
Hittade en rolig enkät på nätet om förnedring, slaven besvarade den. Varsågod Herre… Who you’ve fantasised about humiliating you? Pick one or more options from the list below: 1. Your..

2020-06-08 - Det är ju sommar!
Plötsligt händer det. Det är faktiskt sommar igen. Slaven både längtar och fasar för att tillfredsställa Herren utomhus. Att suga av Herren ute…eller bli piskad…knullad…få..

2020-04-20 - Reflektion efter en helg
En helg som var lika härlig som helger alltid är med Herren. Men också nödvändig! Herren och slaven lagar efter läge och får inte så ofta egna helger tillsammans. Det gäller att utnyttja..

2020-04-17 - En stor förändring
Vet inte hur detta inlägg ska inledas ens. Det kommer helt klart inte bli det mest genomtänkta och strukturerade inlägget. Herren har beslutat om en stor förändring. Slavinnan är numera slav...

2020-04-11 - Med Herrens hjälp
Slavinnan har fått Herrens hjälp nu att reda i sina tankar och hon har kommit ytterligare ett steg på vägen. Ett stort steg! Vägen som utmynnar i att hon helt släpper sitt ego och lever ett liv..

2020-04-08 - Så jobbigt!
Slavinnan är på jobbet och det går inte så bra idag. De senaste dagarna har hon ägnat sina tankar och handlingar åt att vara Herrens slavinna…ja som hon skrivit i de senaste inläggen. Så..

2020-04-06 - Tankar om verkligheten
Till skillnad från fantasierna i förra inlägget så har slavinnan också tankar om verkligheten. Hon är sin Herres slavinna, hans ägodel. Hon känner en stor tacksamhet över att få vara det...

2020-04-06 - Djur, leksak, slavinna
Idag är det en fantasidag… med de ömmande brösten och en rumpa som fått massor av pisk men ändå är som orörd virvlar fantasierna runt i slavinnans huvud. Hon fantiserar om att få leva..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
23 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter