Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Slavinnans tankar
Från hjärtat skriver slavinnan om sina känslor, tankar och fantasier i sin resa mot en allt djupare undergivenhet mot sin Herre och ägare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-09-13 - BDSM på riktigt?
Slaven vill tipsa om en lång artikel, eller egentligen är det en föresläsning, i två delar. Den är gammal och slaven har läst den för längesen, men glömt bort den. Hittade igen den av en..

2020-09-10 - Bryta ihop och komma igen
Det är så som slaven funkar. Den kommer att komma igen. Den ger inte upp!

2020-09-09 - Slavens ständiga roll
Slaven har fått en ny klarhet (eller är den nygammal? Den känns utvecklad i varje fall!) om sin roll som slav. Det kom en kommentar på ett inlägg som väckte starka känslor hos slaven. Den..

2020-09-08 - Slavens dåliga minne
Blir alltid lika förvånad över när det händer…som hände i helgen. Funderar över om det är bra eller dåligt. Det som händer då och då är att slaven inte kommer ihåg riktigt vad som..

2020-08-24 - En överraskning!
Vi fick en överraskning från https://sexleksaker365.se/ . Så spännande och oväntat! Två saker kom det och den första recenserar slaven med Herrens input här nu. Det var denna:..

2020-08-18 - Realistiska förväntningar
Nu gäller det att hålla förväntningarna nere på en realistisk nivå! En barnfri helg har eventuellt uppenbarat sig, vilket gör att slavens förväntningar rusar i höjden med en rymdrakets..

2020-08-17 - Ny piercing!
Slaven har nu satt i sina nya piercingsmycken för första gången! Det är lite tjockare stavar – 2,0 mot tidigare 1,6. De är så fina! Material titan – det är det som slavens..

2020-08-17 - Stortvätt
Bältet ordentligt rengjort idag! Får torka ute i solen! Ja, krisen är över. Det går alltid fort för slaven att hämta sig. Vi hade ett långt, givande samtal igår på en filt i skogen. Herren..

2020-08-16 - Längtan
Så less på kriser. Så trött på att känna sig värdelös och sämre än alla andra. Längtar så mycket efter att må bra och vara glad. Inte ett par dagar utan några veckor! Lite stabilitet!..

2020-08-15 - Herrens fantasi
Slaven funderar över Herrens fantasi om att bli tillfredsställd av flera kvinnor samtidigt. Slaven är besviken på sig själv för att den är så svartsjuk. Den kommer nog aldrig klara av att ha..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
23 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter