Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Slavinnans tankar
Från hjärtat skriver slavinnan om sina känslor, tankar och fantasier i sin resa mot en allt djupare undergivenhet mot sin Herre och ägare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (34 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-03-18 - Bloggtips
Ännu en blogg upphittad! Slaven är förtjust. Den behöver läsa om andra som lever i liknande relationer. https://serviceslavesecrets.com/ Den här kvinnan lever inte ska som slaven, som ju har ett..

2023-03-17 - Bloggtips
Idag har slaven faktiskt hittat en ny blogg som den inte sett förut. En blogg som faktiskt är aktiv och som innehåller mycket intressant! Särskilt detta inlägg var intressant för slaven att..

2023-03-15 - Fantasin blev verklig direkt
Igår fantiserade slaven om CNC. Den tänkte att det låter hett och gör slaven upphetsad. Den tänkte också att Herren nog gillar tanken på att han kan göra vad han vill med slaven även om det..

2023-03-14 - Intressanta insikter
Slaven har några insikter idag. För det första har den tänkt på att det kan börja bli så att den upprepar sig här på bloggen. Det är fullt möjligt att allt den skriver finns i gamla..

2023-03-12 - Äntligen
Äntligen fick vi en nästan en hel helg på tu man hand! Så underbart, slaven saknar ord. Först en kväll och natt med massor av närhet och gos. God mat och mycket sömn. En dag med långpromenad..

2023-01-21 - Halv
Ungefär så känner sig slaven utan Herren. Det är olidligt!

2022-11-27 - Andliga frågor för reflektion
Vår blivande ärkebiskop ställer följande frågor för var och en att fundera över nu när det är ett nytt (kyrko)år. Här finns med att läsa:..

2022-11-22 - Utmanande natt
Det här är lite svårt att skriva. Det var en utmanande natt. Slaven har mycket att reflektera över. Den har verkligen svårt att klara av sånt den inte vill själv i stunden. Den vet inte riktigt..

2022-11-20 - Ännu en helg
Ja, ännu en helg är snart förbi. Och den har varit lika kort och härlig som vanligt. Egentligen har det inte hänt så mycket. Det är förberedelser inför julen som börjar nu. Städning,..

2022-11-04 - Slav på vift
Slaven är på vift utan Herren. Det känns oväntat roligt att åka utomlands och bli bjuden på allt. Slaven tänker också på att resa tillsammans med Herren. Det vore kul! Det var längesen vi..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter