Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Slavinnans tankar
Från hjärtat skriver slavinnan om sina känslor, tankar och fantasier i sin resa mot en allt djupare undergivenhet mot sin Herre och ägare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (9 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-06-10 - Från en annan blogg
enslavingthegirl -- Läs på enslavingthegirl.com/page/2/ Skrivet för längesen och bloggen är inte aktiv längre vad det verkar. Men slaven tyckte det var ett intressant svar på frågan!

2021-06-10 - Ont!
Herren har på sistone lärt slaven hur viktigt det är att den får uppleva smärta. Det utvecklar slaven effektivt. Den blir omedelbart mer undergiven och även långsiktigt mer angelägen om att..

2021-06-08 - Hoppfull och lite nervös
Det har varit intensiva dagar och nätter för Herren och slaven. Herre: i natt så utsatte Herren slaven för ypperlig njutning men också stark smärta och förnedring. Att bara ägna slavens..

2021-06-06 - Underkastelse
En ny känsla för slaven – konstigt nog faktiskt. Den har ju varit Herrens länge nu! Ett nytt trappsteg. Cykeltur och smisk på ett bra ställe idag. Nära en trafikerad väg, mycket..

2021-06-05 - Utflykt
Dagens utflykt blev helt underbar! Slaven hade höga förväntningar som överträffades med råge... Vi åkte till ett ställe som är relativt okänt nära staden där vi bor. Det brukar vara lite..

2021-06-04 - Äntligen!
Det har gått så lång tid nu där slaven kämpat med dystra tankar, funderingar, tvivel…den har närapå gett upp ibland faktiskt. Men så, som en blixt från klar himmel nästan, vaknade..

2021-05-21 - Utvärdering
Nu är det dags för utvärdering av piercingen! Det har gått två hela år sedan slaven fick sina bröstvårtor piercade. Hur blev det, hur känner slaven nu? Ja, Herren är nog nöjd tror slaven...

2021-05-21 - Otillräcklighet
Slaven är otillräcklig just nu. Reflektion pågår. Är det möjligt att göra något åt situationen? Nej. Det finns inget annat val än att acceptera i nuläget. Framförallt grubblar slaven på..

2021-04-28 - Trångsynt, fyrkantig och avundsjuk
Har tänkt mycket på sistone. Tänkt på olika saker som slaven läser på nätet. JA, den borde klippa fiberkabeln så den inte kommer åt att läsa allt som gör den ledsen eller upprörd eller..

2021-03-26 - Den ovanligaste orgasmen
Slaven vill skriva om den förunderliga orgasmen som Herren gav den för några dagar sedan. En C-punktsorgasm. Eller kanske A-punkten? Faktiskt svårt att riktigt veta säkert för slaven. Men allra..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
28 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter