Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Suzann Sexeducator
En blogg om Sexualiteter, sexualpolitik, sexologi och sexuella praktiker av Suzann Larsdotter, auktoriserad socionom och Authorized Sexuality Educator and Sexual Health Promoter (NACS).Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (16 röster)

Kommentarer

Eljosthlm  2020-07-10 16:33:50
Tack för massa spännande inlägg och bra tips på utställningar, föreställningar o litteratur- allt med en touch av sex! Toppen!!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-08-12 - Cruising på dåtidens pissoarer
En vän kommenterade sex med orden, vitt och fräscht när det kan vara svettigt och lite sunkigt… Jag tillhör också gruppen som föredrar det senare. I sommar har jag varit på två..

2020-07-27 - I TAKT, INATT
En gång i tiden var jag på en retreat som leddes av en fd pingstpastor. Vi fick läsa och reflektera över ökenfäderna. Det gick trögt för mig och han sade att jag försökte omfamna för..

2020-05-16 - Varför ska allt vara så jävla snyggt?
Folkkär och färgstark är epitet för Ulrica Hydman Vallien. Inget av detta är passande i de fina rummen. Hennes konstverk har aldrig visats på någon riktigt stor, samlande, utställning. Det är..

2018-10-21 - TO COME (EXTENDED)
På scenen kommer femton personer i turkosblå kroppsstrumpor in. De bär en  heltäckande dräkt från topp till tå och den är verkligen kroppsnära. På vissa går det att urskilja bröst och..

2018-08-13 - 99 trappsteg och dubbel rebound
Jag fick ett mail om erbjudande om att recensera en ny erotisk roman. Jag nappade och i lådan kom författaren Ebba Lovins andra bok 99 trappsteg och dubbel rebound. Hon debuterade  2016 med..

2018-06-27 - Förbjudet erotisk möte
Erland är en konservativ präst, han tar tydligt ställningstagande mot kvinnliga präster och är abortmotståndare. Han är minst sagt tvångsneurotisk och använder ett gummiband som sitter runt..

2018-05-13 - Sex mellan två män bortanför klichéerna.
Caspar och David träffas på resecentrum på väg och ifrån olika ställen. Som magneter dras de till varandra och inleder en relation som får dem att pröva och ifrågasätta sina ideal och..

2018-05-09 - Skamlösa äventyr
För lite mer än en vecka sedan var jag och min käresta på en fascinerande föreställning om skamlösa historier av Fabula Storytelling på Pero teater. Där berättade Annemarie Krarup och Mats..

2018-04-30 - För att de ville det
Den medelålders Tess har flyttat till Egypten efter att hon träffat sin stora kärlek, Omar. Hon försörjer sig som internetterapeut och tar emot sina klienter framför datorn. Omar dör plötsligt..

2018-04-26 - Feministisk erotik flopp
Leopard förlag släppte för någon månad sedan en ny ljudboksserie med feministisk erotik som finns hos alla de större ljudboksdistributörer. Den första novellen som jag lyssnade på..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter