Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Vackra HemligheterPar

Vackert, hemligt, sensuellt, passionerat, nyfiket, nya upplevelser, fantasier, ödmjukt, respektfullt,Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (21 röster)

Kommentarer

LovelyL  2014-09-06 16:51:56
Härlig blogg! :)
Upphetsande läsning och riktigt fina bilder!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-08-05 - En ny upplevelse!
Det var samma kväll som Isa hade kommit hem till oss och gnidit sin fitta i ansiktet på min man iförd ögonbindel. Vi hade laddat om efter eftermiddagens urladdning och jag kände att det skulle..

2020-07-26 - En liten överraskning.
Nu har det varit en tid med mycket saker som krävt fokus på annat håll än utvecklande sexuella upplevelser. Vi har haft fullt upp, både självvalt och utanför vår kontroll. Det känns det som..

2020-01-09 - Vuxenleksaker - Vem vill leka? I do!
The Blowfish!Har sett att den funnits ett tag men inte tittat något närmare på den - Förrän nu. Tänkt att industrin måste ju ta fram olika påhitt, utformningar och varianter för att sälja...

2020-01-05 - Musikal och Isa!
Så klämde vi in ett besök på en glad musikal. Receptet för en bra kväll blev tidig incheckning på ett riktigt fint hotell. Där fick vi gott om tid att slappa och njuta. Tappade upp ett varmt..

2019-12-17 - Galen lust på Restaurang
I helgen var vi ut och åt på en mysig restaurang. Erik, som vi surfat med och även haft några sköna stunder med, var också där med några vänner. Han sken upp när han såg oss och hälsade..

2018-10-19 - Kurs på annan ort!
För några dagar sedan skulle jag på en två dagars kurs. Det var en par timmar från där vi bor så jag kollade alternativen för övernattning. Min man kom och la armarna om mig där jag..

2018-08-12 - Sommar, sol och Surf!
Bilden är en random lånad från nätet. Tillfälligheter ger möjligheter.Vi tog surfbussen ut till ett ställe vi brukar surfa på. Har vi tid och inget planerat är det mysigt att ta med lite..

2018-06-21 - Glad Midsommar!
En helg som ofta spenderas med familj, släkt och vänner. Kanske övernattas det på landet i rummen bredvid varandra. Det är inte lika lätt att leva ut sina lustar, eller kanske ökar det..

2018-06-13 - Gentlemannen - Morgonen efter!
Sakta vaknade jag till, rummet var fortfarande alldeles mörkt, vad var klockan. Oj, redan nio. Det var alldeles tyst och mörkläggningsgardinerna gjorde sitt jobb. Mmm, det kändes så skönt att..

2018-06-09 - Gentlemannen!
Förra helgen gjorde vi en hotellweekend. Det är något vi tycker om att unna oss till och från. Som ett enkelt sätt att få lite guldkant på vardagen. Vi checkade in tidigt och hade gott om tid..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
23 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter