Samlingssida för

lustbloggar

,

sexbloggar

och

porrbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Vårt sexliv i nöd och lust
En sexblogg om sexuell utlevnad som nyckel till en starkare och djupare relation. Främst kvinnan som skriver om och delar med sig av sina äventyr som domina och mannen som ung slampa. Skriver om händelser, produkter och kurser som vi testat. Snuskigt, kinky och emellanåt lite djupare touch.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (4 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


7 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-03-25 - Mentorskap inom BDSM och dominans
Länge har jag tänkt att det skulle vara spännande att ha en mentor som kan guida mig som dominant. Tro det eller ej men vi har hittat en mycket erfaren mentor som instruerar min ug och mig som..

2021-03-06 - Gynstol och dominanssex, en magisk kombination
För några år sedan köpte jag och David en gynstol och adderade ett nytt redskap bland våra sexleksaker. Från början bestod fantasin enkom av att jag låg i stolen och han lekte med mig. En helt..

2021-02-22 - Kinky uppdrag till undergiven slampa
Undergiven manlig slampa genomför kinky uppdrag för att behaga sin domina. The post Kinky uppdrag till undergiven slampa appeared first on Vårt sexliv i nöd och lust.

2020-11-14 - Helgkurs för undergivna!
David befinner sig just nu på en helgkurs för undergivna och som arrangeras av sexinspiratören Marita Smith. Själv sitter jag och väntar med spänning på att David ska komma tillbaka till..

2020-09-06 - Mer om BDSM/kinks via sextest.
När vi började att testa oss fram inom BDSM var det emellanåt med skräckblandad förtjusning. Om man inte varit inne på detta tidigare kan det vara bra att ta det lugnt i början och testa sig..

2020-08-30 - Nyfikenhet, frustration och ilska väckte min inre..
För ett antal år sedan var jag och David i en jobbig fas i vårt förhållande. Inget var riktigt roligt och sexlivet hade stagnerat. All vår vakna tid gick till jobb, logistik runt praktiska saker..

2020-08-30 - Ny sexblogg - här är vi i nöd och lust
Vi är ett g ift par som bloggar om vårt sexliv och hur sexuell utlevnad gjort vår relation både starkare och djupare. Här delar vi med oss av verkliga händelser, fantasier och kanske en och..Antal lustbloggar

Lustbloggar listar just nu
30 aktiva bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Lustbloggar.se. i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker |  Annonsera i Lustnätverket
Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustnoveller Lustkontakter